איזה אוכל להביא לטיול לשוויץ בקראוון ?
-
שלום לכולם
אני ובן זוגי נוסעים בקרוב לשוויץ, טיול בקראוון. מה שאומר, אוכל עלינו.
אנו מתכננים להביא אוכל מהארץ וחלק ממנו לקנות בשוויץ עצמה,
תהיתי האם קיים איזשהוא סוג של אוכל שלא ניתן להכניס דרך השדה תעופה שלנו או של שוויץ עצמה ? יש מאכלים שעלולים לעשות לנו בעיות עליהם?
עד עכשיו מאכלים שחשבתי להביא: פתיתים, אורז, טונה, שימורי תירס, קטשופ, מנות חמות, חטיפים.. אם יש עוד רעיונות זה יעזור (9 ימים שם)
המאכלים האלו זה מאכלים בעייתים ?
ביצים, קורנפלקס, לחם וכו אמרתי נקנה כבר שם.תודה לכולם

-
לא כל-כך ברור לי למה להביא מהארץ אוכל. נכנסים לסופר שוויצרי קונים את כל מה שצריך. ואם אין פתיתים או אורז אז קונים תחליף אחר שנמצא על המדף
-
יש לנו גם עניין של כשרות וגם עניין של שיקול כספי בעיקר. אנחנו יודעים ששוויץ מאוד יקרה, יותר מישראל. (לא הרבה יותר אבל כן). לכן אמרנו חלק מהדברים נקנה שם ומה שאנחנו יכולים להביא מהארץ כדי לחסוך לנו
נביא מהארץ. אז כן הייתי רוצה לדעת מה אפשרי להביא מבחינה בירוקרטית ובכללי רעיונות
-
לשאלתך- כל מה שיבש אין לך בעיה להביא מהארץ. כל מה שהוא מהחי או הצומח אסור. כלומר לא קציצות ,שניצלים שהכנת בבית אבל כן ניתן קבנוס, או נקניק סלמי או כל נקניק שארוז בוואקום. ירקות ופירות -לא. גם פרחים לא- אבל זה לא קשור לשאלה. אוכל כשר יהיה לך מסובך למצוא בשוויץ- בעיקר בציריך, ובחלק מסופר מרקטים של מיגרוס, תתייעצי עם הרבנות שם בהיבט זה (יכול להיות שבעונת הסקי נניח באנגלברג יהיה מבחר יותר משמעותי).
-
שלום גם לך,
כל מה שכתבת למעלה-מותר להכניס בלי בעיה.
כפי שכתבו-אסור להכניס מזון מהחי והרבה ירקות ופירות. זה החוק היבש. רק פעם אחת מעשרות פעמים שנחתנו באירופה- בדקו...אבל יש בדיקות מדגמיות.
ושאלה נוספת-בדקת לגבי זמינות אתרי הקמפינג בתקופת הנסיעה שלכם-ברוב שוויץ לינה יבשה אסורה...כתבת "נוסעים בקרוב...".
-
הייתי בשוויץ כמה פעמים האוכל שם מאוד יקר גם במסעדות,אז קחו את זה בחשבון
-
ממליץ להוריד לפלאפון את ה"כושר ליסט" של שוייץ ניתן גם לרכוש אותו מתורגם לעברית במטיילים בכיפה. כפי שאמרו שוייץ לא זולה ומן הסתם גם בחנויות הכשרות ולכן עדיף כמה שיותר להביא מהארץ כולל חד"פ וכו' ממליץ על סיר בישול איטי,כשחוזרים נחמד לגלות שמחכה ארוחה חמה. שוייץ מדהימה ביופיה תהנו!
-
אין יותר מדי חנויות כשרות בשוויץ ואני אישית לא מתעסקת עם זה יותר מדי בחו"ל. להכנס לחנות ולהתחיל לחפש את המוצרים הכשרים עם האפליקציה גוזל הרבה זמן . קונים שם ביצים ירקות, פירות ושמן זית ( זה לא יותר יקר מהארץ), אני מביאה מהארץ רק שקיות של קוסקוס מוכן ועם מרק זו ארוחה שלמה. חוץ מזה מביאה קצת נשנושים כגון עבאדי וכיכר לחם. אם תרצי רעיונות לארוחות כשרות להכנה בחול בזול ובלי הרבה מאמץ- פני אלי בפרטי. בהצלחה!
-
אנשים יקרים השואלת שאלה לפני 14 יום לא חזרה אפילו להראות שקראה את התשובות גם כתבה שהיא נוסעת "בקרוב" אין הרבה טעם לסייע בנתונים אלו.
-
@sigal-levi זה לא שיקר גם במסעדות אלא בעיקר במסעדות. בסופר המחירים לא שונים מאשר בארץ או אפילו יותר זולים. תמיד אני מביא גבינות מובחרות משם לפה בהרבה יותר זול.
-
@traveller0036 תלוי באיזה סופרים אתה קונה
-
בשופרסל לרוב. אין לי זמן ללכת לאושר עד, אולי פעם כשלא אעבוד אלך לשם.
-
השואלת שאלה לפני 14 יום.לא חזרה בכלל. כל הדיונים בנושא קניות,מחירים ורשתות שווק- באמת לא רלוונטים. דיון נוסף בנושא ימחק.
-
נעול על ידי
Whale- Hello There There