ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חזרנו ביום ה' מסוצ'י

פורום סקי וסנובורד
    סקי בסוצי
    10
    36
    5066
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יאיר17
      יאיר17 נערך לאחרונה על ידי יאיר17

לתזכורת , ויתרנו על טיסת איזיג’ט לונציה והמשך לסלה רונדה, וכדי לא לסיים חורף בלי חופשת סקי, הזמנו ברגע האחרון טיסה  לסוצ’י באתר   Ural Airlines

ודירה באתר בוקינג.  היה שבוע חביב, למרות שרוזה חוטור, האתר המרכזי , שמרוחק 40 דק’ נסיעה מסוצ’י , אינו בגודל של אתרים מערב אירופים מובילים . הוא סביב 100 ק”מ מסלולים , ולא כולם היו פתוחים .  למרות שנפלנו על שבוע חם עם טמפרטורות שלא ירדו מ-3 מעלות בטופ של איזור הגלישה ואף הגיעו ל-10 מעלות , נשאר מספיק שלג שירד הרבה מאוד בשבועות קודמים.  לנו זרחה שמש בלתי פוסקת. לראשונה בכל חופשותי הרבות לא לבשתי גטקס מתחת למכנסי הסקי, לבשתי רק חולצה תרמית קצרה מתחת למעיל , ולא השתמשתי כלל בכפפות סקי לכל אורך החופשה.

השלג היה טוב בגבהים , אבל כבר הפך לערימות סלאש באיזורים הנמוכים . לכן השתדלנו להישאר יותר גבוה.

אם להתעלם מכך שצריך לחזור לאותם מסלולים  שוב ושוב, אז השאר היה בסדר . אתר מודרני, גונדולות וצ’יירליפטים חדישות , הפרש גבהים מספיק למסלולים ארוכים ( בין 2300 ל-700 מ’ ) , נוף יפה מאוד של הפסגות ומסעדות פזורות בגבהים . בתוקף הנסיבות – היה נחמד . גם עיירת הנופש בה התאכסנו , אסטאדור, שרחוקה 10 דק’ בסקי באס מרוזה חוטור , מודרנית וסואנת , עם מדרחוב יפה מסעדות מצויינות, קניון גדול , ברים וגם קזינו גדול ( בו לא השתמשנו). כל הקומפלקסים מודרניים, והוקמו למשחקי החורף האולימפיים של 2014  . בדירה המצויינת שהיינו בה התאכסנו לפני 6 שנים ספורטאים אולימפיים.

לצערנו, באדיבות העבריין מבלפור שרועד מצילם של האמריקאים, נאלצנו לחזור לארץ ישר לבידוד של שבועיים.

drporat כהן מיקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
      • drporat
        drporat @יאיר17 נערך לאחרונה על ידי

@יאיר17

שמח שיצאתם ונהניתם.

זה היה חורף חם וקצר. לפני שבוע חזרתי באוסטריה. גם במרחבים של קיצביל, סקיוולט וסאלבך היה סלאשי בחלקים התחתונים. 

עדיין שווה, במיוחד כשהחלופה היתה להשאר בארץ ולעבוד במשרד.

יאיר17 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יאיר17
          יאיר17 @drporat נערך לאחרונה על ידי יאיר17

@drporat

תודה.  אם חזרת לפני שבוע מאוסטריה, אז גם אתה בבידוד.

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • drporat
            drporat @יאיר17 נערך לאחרונה על ידי

@יאיר17

ברור. עונה שניה של Altered Carbon

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • כהן מיקי
              כהן מיקי @יאיר17 נערך לאחרונה על ידי

@יאיר17

אם מדברים על עבריינים, אני מקווה מאוד שתשמור על כל כללי הבידוד שנדרשת מחוזרים מחו”ל. לדעתי מי שטס לחול בימים אלו הוא פושע.

אני אומר זאת כאחד שביטל את הטיסה שהייתה אמורה להיות היום והפסיד קצת כסף.

אנחנו מאוד אוהבים סקי אך יש דברים בעדיפות הרבה יותר גבוהה.

drporat יאיר17 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • drporat
                drporat @כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי drporat

@כהן-מיקי

האינטרנט, בו כל אחד נהיה גיבור מקלדת. עבריינים/פושעים? תסכיר לי מה הרקע שלך באפידמיולוגיה ומחלות זיהומיות?

ידוע לך בכלל מה העמדה הרשמית של ארגון הבריאות העולמי לגבי סגירת גבולות והפסקת טיסות? 

בניגוד לראש הממשלה שלך ולשר הבריאות שלו, ההמלצה הגורפת היתה להמנע מזה.

זאת עמדה מבוססת מחקרים ונסיון עבר.

לדעתי כל מי שתוקף אחרים באינטרנט הוא עבריין ופושע. פושע קטן כזה, דמיקולו. חזק בפורומים ותו לא

כהן מיקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                • כהן מיקי
                  כהן מיקי @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

לא תקפתי אף אחד ואני לא מביל גדול באפדמיולוגיה, (המילה עבריין הוזכרה על ידי פותח השירשור להצדיק את טיסתו לחול, במסווה שכל המדיניות של ראש הממשלה היא פוליטית נטו כדי להציל את עצמו). אך בצורה מאוד מעניינת כל מדינות העולם מתחילות לבצע את אותה מדיניות ואיטליה רק לפני 3 שבועות הייתה במצב כמו ישראל עם 200 נדבקים והיום היא עם יותר מ 20,000 ועם סגר כללי.

אני מקווה ומתפלל שאנחנו נהיה יותר חכמים ונסיים את המשבר הזה בלי או עם מעט מאוד קורבנות וכל זה תלוי באחריות אישית של כ”א.

ובעיניי, מי שלא שומע להוראות או חושב שהוא מבין גדול ולכן יכול לעשות מה שהוא רוצה, הוא פושע.

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                  • ענבל אין על סקי
                    ענבל אין על סקי @כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי

@כהן-מיקי

לפחות יש עוד כאלה שיכולים להמשיך לעבוד אפילו מהבית.אני אפסיד כסף.כי אני עוסקת בתרבות הפנאי.אני רק מקווה שהלקוחות שלי עדין ירצו להיפגש.אז בואו אולי נכנס שוב לפרופרוציות אין צורך לקרוא לאף אחד פושע לכולנו המצב מאד,מאד לא נוח.ונכון כמה מאיתנו יפסידו חופשת סקי אחת השנה.יש לי מילה קטנה לכולם.

תתקדמו!!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • יאיר17
                      יאיר17 @כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי יאיר17

@כהן-מיקי

אני שומר על הכללים , למרות שיש לי קורונה כמו שליצמן חובב שרימפס וכמו שהבוס שלו מבלפור מסוגל להוציא דבר אמת מפיו.

כדאי שתמחק את מה שכתבת – שמי שטס עכשיו לחו”ל פושע .  העולם ממשיך להתנהל ולחיות גם בימים אלה, ויש מי שבאינטרס  שלו לזרוע יותר פאניקה ומשפיע על אנשים כמוך.

הנאשם מבלפור רומס בימים אלה את שלטון החוק ברגל גסה, ולכן כיניתי אותו עבריין . זה בכלל לא קשור לנסיעה שלי . כשנסעתי לא היתה שום מגבלה על רוסיה, ועובדה שביטלתי נסיעה לאיטליה לצורך זה.

מטייל_3937334 כהן מיקי 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • מטייל_3937334
                        מטייל_3937334 @יאיר17 נערך לאחרונה על ידי

@יאיר17

נכנסתי לפורום סקי או למזנון הכנסת?

לשמוע פוליטיקה עושה לי בחילות,

באמת אחלה דיווח ונהנתי לקרוא,

אבל בחייאת חבל להרוס עם פוליטיקה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • כהן מיקי
                          כהן מיקי @יאיר17 נערך לאחרונה על ידי

@יאיר17 

סליחה כבודו (בגוף שלישי), אני מיד מתקן:

לכל פשוטי העם: יצאה הודעה ממשרד הבריאות לפני שבועיים לבטל טיסות לא נחוצות לכל יעד בעולם ע”מ לשמור על בריאות הציבור בארץ. כל מי מכם שעושה זאת בעיניי הוא פושע אא”כ הוא טס להשתלת כליה והחליט להקדים את הטיסה ע”מ לגנוב כמה ימי סקי.

כמובן שהודעה זו אינה תקיפה לאותם אנשים נעלים (שמקללים את ראש הממשלה בכל פורום אפשרי ללא קשר לנושא) שהם מעל החוק ויכולים להינות כאוות נפשם.

** אם אתה “פשוט עם” שרוצה לטוס: כנס ל 10 פורומים שונים השמץ וקלל את ראש הממשלה אך עשה זאת בתיחכום (אסור להזכיר את שמו או את תפקידו) השתמש במילים מתוחכמות: מושחתיהו, קיסריהו או הנוכל מבלפור ומיד תהיה מורם מעל שמותר לו לעשות הכל. למחמירים ניתן להוסיף השוואה של חיילי צה”ל לנאצים ואז יש סיכוי גדול שתימצא קרן עם שם מפוצץ שמכיל את המילים חופש הביטוי ודמוקרטיה שתשמח לממן את הטיסה לעיירת סקי יוקרתית (כמו דבוס) לכנס חשוב שנושאו “האם הפינגווין יותר שחור או יותר לבן”

בקיצור: בריאות טובה לכולנו.

NATAN D יאיר17 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                          • NATAN D
                            NATAN D @כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי

@כהן-מיקי

היכן הנהלת הפורום???

אני מציע לנעול את הדיון.

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                            • ענבל אין על סקי
                              ענבל אין על סקי @NATAN D נערך לאחרונה על ידי

@NATAN-D

צודק! בואו נחזור לפורום שלנו סקי חופשות סקי ועוד.

אני רוצה לתת פה טיפ קטן לאלה שכן יירצו לנסוע לסוצי.

בעיירה רוזה חוטור זו העיירה שהכי קרובה לאתר הסקי יש כמה מלונות למטה ומלון אחד על ההר עצמו.נראה נוח נכון? לא צריך לעלות בגונדולה רק במעליות באתר עצמו.הבעיה היא שגם אי אפשר לרדת ללא תשלום בגונדולה ואני לא בטוחה שאפילו יש שם סופרמרקט למעלה.

ברוזה חוטור יש במלונות רק ארוחות בוקר על מנת לאפשר לעסקים הקטנים גם להתפרנס.

jisaacs יאיר17 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • jisaacs
                                jisaacs @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

הכל טוב והכל יפה

אני מוכן לתכנן עכשיו את חופש הסקי של 12/20

אבל

אשמח לראות סקר – מי מאמין שתהיה עונת סקי 2021 ………..

לדעתי, תנאי ראשון לחידוש טיסות בינלאומיות – הכחדת הוירוס מכל מקום שהוא…..

• יאיר17
                                  יאיר17 @כהן מיקי נערך לאחרונה על ידי

@כהן-מיקי

לא ראוי לתגובה

• יאיר17
                                    יאיר17 @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי יאיר17

@ענבל-אין-על-סקי

מסכים . לכאורה, מחפשים תמיד סקי-אין סקי-אאוט. אלא שמי שנמצא במלון על ההר, ממילא צריך גונדולה (קרויה אולימפיה ) או מעלית בבוקר,כי אין לו סקי-אאוט . ומצד שני, הוא מנותק בלילה מכל הפעילות בעיירה למטה , וצריך ללכת 200 או 300 מ’ עד הגונדולה ואז לקחת אותה בערב למטה , ואחר כך בחזרה למעלה.  בנוסף, מי שמתאכסן למטה יכול בבוקר לקחת גונדולה ארוכה יותר ( נקראת סטרלה ) שפוסחת על תחנת הבסיס שעל ההר ( היכן שהמלון ), ומעלה אותו ישירות לאיזור הגלישה.

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • ענבל אין על סקי
                                      ענבל אין על סקי @יאיר17 נערך לאחרונה על ידי

@יאיר17

לא רק זה אין לא לדעתי לא סופרמרקט לא מסעדות ואני לא מדברת על החדר אוכל שנמצא למעלה שכל הגולשים באים לאכול בו צהריים ואני מניחה שהוא פתוח אך ורק בשביל המטרה הזו.לכן לא ממליצה לשהות במלון למעלה.

• Jean Baptist Joseph Fourier
                                        Jean Baptist Joseph Fourier נערך לאחרונה על ידי Jean Baptist Joseph Fourier

העובדות הן קצת שונות.

מה”מלון על ההר” ניתן לגלוש למטה ולכן לפחות מאחד הבניינים במלון יש סקי אין\אוט פר אקסלנס.

לגבי הטענה שלהשתמש בגונדולה אולימפיה “עולה כסף” זה רק נכון למי שאין סקיפס.

לגבי הטענה שאין איפה לאכול. לא נכון. המלון מגיש 3 ארוחות ביום.

לגבי הטענה שזה רחוק מהעירה למטה, אזי זמן הנסיעה בגונדולה הוא בדיוק 6.5 דקות.

על סמך 2079 חוות דעת המלון הזה קיבל ציון כללי 9 וציון על מיקום 9.5.

ענבל אין על סקי יאיר17 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                        • ענבל אין על סקי
                                          ענבל אין על סקי @Jean Baptist Joseph Fourier נערך לאחרונה על ידי

@Jean-Baptist-Joseph-Fourier

תודה.לי פשוט כנראה נתנו מידע שגוי.אולי פעם הבאה אקח את המלון הזה.

• ענבל אין על סקי
                                            ענבל אין על סקי @Jean Baptist Joseph Fourier נערך לאחרונה על ידי

@Jean-Baptist-Joseph-Fourier

מה שם המלון?

Jean Baptist Joseph Fourier תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון