אני יכול להעיד, שאשתי ואני בני דור הבייביבומרס. לימדנו את הילדים שלנו לגלוש כבר בגיל 6. היום, כשהם כבר עם ילדים משלהם בגיל הזה, הם אפילו לא חושבים לנסוע לסקי. לעומת זאת אשתי ואני לא מפספסים אף עונה, כולל השנה.
כלומר, מה שנאמר בסרטון הוא נכון.
אני יכול להעיד, שאשתי ואני בני דור הבייביבומרס. לימדנו את הילדים שלנו לגלוש כבר בגיל 6. היום, כשהם כבר עם ילדים משלהם בגיל הזה, הם אפילו לא חושבים לנסוע לסקי. לעומת זאת אשתי ואני לא מפספסים אף עונה, כולל השנה.
כלומר, מה שנאמר בסרטון הוא נכון.
למי שגר על ההר לוקח 6.5 דקות לרדת ב”אולימפיה” כדי להגיע למעלית “סטרלה”. אתה גרת 10 דקות בסקי בס מאותה מעלית.
בסוף היום, ניתן לגלוש עד המלון על ההר. לעומת זאת, אלה שגרים למטה צריכים לרדת במעלית וגם אולי לקחת סקיבס כדי להגיע למלון. האם המלון על ההר מרוחק מהאקשן? לא נכון. 6.5 דקות ואתה למטה.
לגבי סקי אין\אוט. כמעט כל המלונות מהסוג הזה נמצאים בקצה התחתון של מסלול כלשהו. קרי, בבקר גולשים מפתח המלון לתחתית המעלית הקרובה ובערב גולשים לפתח המלון.
אין שום חובה להתחיל את הבקר בירידה באולימפיה. יש מעליות מהכפר האולימפי שעולות למעלה.
יש כמה. המסעדה למעלה (קומה 7) היא במלון הראשון.
Rosa Ski Inn Hotel Rosa Khutor
Rosa Khutor Chalet Ski-in and Ski-out
Riders Lodge
ודרך אגב יש שם גם סופרמרקט.
העובדות הן קצת שונות.
מה”מלון על ההר” ניתן לגלוש למטה ולכן לפחות מאחד הבניינים במלון יש סקי אין\אוט פר אקסלנס.
לגבי הטענה שלהשתמש בגונדולה אולימפיה “עולה כסף” זה רק נכון למי שאין סקיפס.
לגבי הטענה שאין איפה לאכול. לא נכון. המלון מגיש 3 ארוחות ביום.
לגבי הטענה שזה רחוק מהעירה למטה, אזי זמן הנסיעה בגונדולה הוא בדיוק 6.5 דקות.
על סמך 2079 חוות דעת המלון הזה קיבל ציון כללי 9 וציון על מיקום 9.5.
אתה צודק. מי שלא יודע איך להתנהל משלם “דמי לימוד”.
אין שום צורך לשלם מראש על השכרת ציוד. מגיעים שוכרים משלמים.
לגבי מלון. אין שום צורך לעבור דרך מתווך (בוקינג). מתכתבים עם המלון\צימר וסוגרים.
נכון שלפעמים מבקשים מקדמה ולפעמים מספר כרטיס אשראי. אבל במקרה כמו שלפנינו אין חיוב באוסטריה.
מה פרוש “מצב קיצון” ? ואם היית צריך לבטל בגלל סיבה אחרת? אמא חולה, פציעה, צו שמונה? חסר סיבות?
פעם אחת לומדים לקח ואז מתנהלים בזהירות הראויה.
והעיקר שנהיה בריאים וניסע עוד הרבה פעמים לסקי.
זה בדיוק מדגים את היתרון של ארגון עצמי. בארגון עצמי לא משלמים דבר מראש מלבד טיסות. לכן, אם יש הפסד כלשהו, במקרה ביטול, הוא קטן.
באשר לטענות נגד ס.ד., אינני בטוח שאת צודקת. מי יחזיר לס.ד. את המחיר המלון, הטיסות ויתר השרותים שהזמינה עבורכם?
אין זה דומה כלל וכלל לקלאב מד שהיא אינה מתווך ולכן לא נגרמות לה הוצאות כאשר לקוחות לא צורכים את שרותיה אלא רק הפסד הכנסה פוטנציאלית. לגבי חברות תעופה הדבר דומה.
אני מסכים במאה אחוז עם הראל. אנחנו רואים באתרי סקי אנשים בני 80 ומעלה ואפילו מדריכי סקי מבוגרים.
רובנו גולשים 9 עד 16 במשך 6 ימים. רובנו לא מסוגלים לאותו עומס בריצה או בשחיה.
סקי שווה ערך לטיול רגלי עם המשפחה בקצב נינוח. זה לא ישיבה בכורסה אבל גם לא ספורט תובעני.
עינבל יודעת היטב (הרי היא מדריכת כשר) שלא ניתן להתחזק הרבה במשך זמן קצר (חודש-חודשיים) לפני נסיעה. אם רוצים להתחזק זקוקים ליותר זמן.
מתוך מרכיבי הכשר הגופני:
סבולת לב ריאה – לא
סבולת שרירית – קצת
כח – לא
מהירות – לא
זריזות – קצת
כח מתפרץ – לא
גמישות – לא
שיווי משקל – לא
כח דינמי – לא
כח סטטי – כן
עינבל
אם, חס וחלילה, תצטרכי פעם לבטל חבילה שהזמת תביני את המשמעות של ארגון עצמי.
בחבילה את משלמת מראש על הכל. אם תבטלי מאוחר מדי, עדיין תצטרכי לשלם על הכל.
בארגון עצמי משלמים מראש רק על הטיסות. לא משלמים מראש על הציוד, ההעברות, המלון, סקי פס. לכן בביטול ההפסד הוא רק על הטיסות.
בנוסף, את יכולה לנסוע לכל אתר ולא רק לאתרים של המשווקים. וגם לא תמנעי מעוגמת הנפש שהייתה לך.
גמני מוכרח לשתף.
אני מזמין מראש רק טיסות ומלון. השנה נסענו בעקבות המלצות ל Bad Hofgastein שהיא אחת העיירות בסקי Amade.
שילמנו עבור טיסות סדירות באלעל למינכן (הלוך טיסה ב 6:00 חזור טיסה ב 21:30) 145 דולר (מימשנו נקודות נוסע מתמיד).
עבור חדר לשניים במלון 3 כוכבים שילמנו 130 אירו ללילה (כולל א. בוקר).
רכבת הלוך חזור לאדם 38 אירו.
ציוד: 175 אירו לאדם
סקי פס 6 ימים : 270 אירו
סה”כ 1083 אירו לערך (לא כולל ארוחות ערב, מעינות טרמליים)
קח מונית או שטל מדלת לדלת.
אפשרות נוספת: גש לסוכנות נסיעות שתתפור לך הכל.
אפשר גם במייל.