מיקי, תודה על ההתיחסות. מה שאתה מתאר, זה מה שחלק מאיתנו עושים בכל גיחה לסקי. הייתי מתאר זאת בקצרה כמסלול "כוכב". כל יום חוזרים לאותו מקום מוכר. הייחוד של הספארי שישנים בדרך כלל על ההר (חוץ מבלילה שמגיעים ובלילה לפני העזיבה). מקומות הלינה (ריפיוג'י) הם מקומות קסומים. כל יום מקום חדש ולא מוכר (הפתעה.) אנחנו עושים טיולים כאלה בחו"ל באופניים כל שנה. ההנאה מצדיקה את ההשקעה.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אנגלי מלידה
-
RE: סקי ספאריפורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: בנסקו, פורים 2018פורסם בפורום סקי וסנובורד
סקי פס לא צריך להזמין מראש. כשמגיעים למעלית הראשונה, יש לידה קופה ושם קונים.
יש מלונות שגם מוכרים סקיפס.
ציוד תשכרו יום אחרי שתגיעו. בשמונה וחצי בבבוקר החנויות פתוחות. אפשר להזמין באינטרנט מראש.
אחרי שיהיה לכם ציוד תלכו להדרכה. תקבעו שיעור ראשון ב 10:00 שלא תהיו בלחץ. גם אפשר להזמין באינטרנט.
לגבי המשקפיים של הילד. יש גוגלס שמתאימים גם למשקפיים (נקראים OTG).
תהנו.
-
RE: חיפוש נואש של רכב עם צמיגי חורף באיטליה!!! והסבר על קטגוריה CMDXפורסם בפורום סקי וסנובורד
אנחנו חזרנו עכשיו משבוע סקי ב MONTEROSA. שכרנו אודי A1 שהוא רכב קטן מאד (בלי צמיגי חורף.)
לא היתה בעיה להכניס שתי מזוודות וציוד סקי ע"י קיפול המושב האחורי.
-
RE: חיפוש נואש של רכב עם צמיגי חורף באיטליה!!! והסבר על קטגוריה CMDXפורסם בפורום סקי וסנובורד
הסקי לא הגיע למוט ההילוכים. מניחים אותם לא במקביל לצד הארוך של הרכב אלא קצת באלכסון. ד"א קיפלנו רק מושב אחד מאחור וזה הספיק.
-
RE: לאן כדי לנסוע השנה?פורסם בפורום סקי וסנובורד
אני מתכנן לגלוש בקרוב ב VERBIER . נראה לי שהוא מועמד מוביל אם מסמנים V על ST. ANTON ועל שלושת העמקים.
-
יש אפשרות לעשות את זה בשוויץ, איטליה ועוד ארצות שבהן יש שלג.
העלויות מ 2500 אירו ומעלה (8 ימים) כולל 2 ארוחות ביום, מלונות, מדריך, וסקיפס מורחב (לכל האתרים במסלול.)
לא כולל: טיסות, העברות, שכירת ציוד סקי, ארוחות צהריים.
-
הכוונה היא למסע סקי מביקתה לביקתה. כל יום ישנים בביקתה אחרת.
את ההמזוודה\צימידן החברה מעבירה כך שכאשר מגיעים לביקתה הציוד מחכה.
יש להספיק כל יום לכסות את המרחק בין ביקתה לביקתה. בדרך כלל יוצאים לגלוש בשעה 8:30 ומסיימים סביב 15:30 כאשר יש רק הפסקה אחת לארוחת צהריים וכמה הפסקות קצרות לשרותים.
-
RE: טרנספר ממילנו לצ'רביניה -מעדיף הסעהפורסם בפורום סקי וסנובורד
@רונימי המחיר תלוי בתאריך הנסיעה הלוך, תאריך הנסיעה חזור, בנקודת היציאה ובנקודת ההגעה.
דוגמאות:
לאדם בודד ממלפנזה לצרביניה ב 23.12.2022: 286 דולר (ללא נסיעה חזור)
לארבעה ממלפנזה לצרביניה הלוך וחזור 23.12.2022 - 30.12.2022: 690 דולר.
-
RE: מחפשת רעיונות לסקי בסופ"שפורסם בפורום סקי וסנובורד
ההמלצה שלי: לטוס לציריך וגלוש ב ENGELBERG רק שעה משדה התעופה. ההעדפה שלי: לטוס לציריך ולגלוש ב SANKT ANTON (הגעה ברכבת ממש לאתר)
-
RE: עזרה בקניית חרמוניתפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום צחי מאחר ולא קיבלת תשובה עד כה אנסה לעזור. הניסיון שלי הוא בתחום סקי שלג ובתחום האופניים (לא חשמליים.) גולשי סקי מעדיפים ברוב המיקרים להימנע מחרמונית ומעדיפים מעיל סקי ומכנסי סקי. הבידוד מהקור מתקבל בשיטת הבצל (כמה שכבות.) שכבה תחתונה: גופיה תרמית, שכבת ביניים: חולצת פליס דק, שכבה עליונה: מעיל סקי. לחלק התחתון באופן מקביל. שכבה תחתונה: תחתונים תרמיים ארוכים, שכבה עליונה: מכנסי סקי. ניתן להסיר ולהוסיף שכבות בהתאם לטמפרטורה. כרוכב אופניים אני נוקט באופן דומה: גופיה תרמית, חולצת פליס ומעיל רוח (ללא שכבת בידוד) לחלק התחתון מכנסי רכיבה צמודים מספיקים בד"כ. אני הייתי נמנע מחרמונית שהיא לבוש מסורבל.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אנגלי מלידה
-
RE: סיפור דרך 4 Vallesפורסם בפורום סקי וסנובורד
סקירה מעניינת מאד.
1) מי זה רמי דורות? סוכן נסיעות? איך משיגים אותו?
2) לאיזה שדה תעופה טסתם ובאיזה עלות?
3) כמה ימים הייתם באתר?
4) מה הייתה עלות הדירה?
5) מה הייתה עלות הרכב?
6) מה הייתה עלות הסקי פס?
תודה
-
RE: מגפי סקי למסירהפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום ענבל, ככל הנראה את מתכוונת שמידת הרגל שלך היא 38. לרגל כזו מתאימות נעלי סקי במידה: 24-25.
-
RE: עזרה בקניית חרמוניתפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום צחי מאחר ולא קיבלת תשובה עד כה אנסה לעזור. הניסיון שלי הוא בתחום סקי שלג ובתחום האופניים (לא חשמליים.) גולשי סקי מעדיפים ברוב המיקרים להימנע מחרמונית ומעדיפים מעיל סקי ומכנסי סקי. הבידוד מהקור מתקבל בשיטת הבצל (כמה שכבות.) שכבה תחתונה: גופיה תרמית, שכבת ביניים: חולצת פליס דק, שכבה עליונה: מעיל סקי. לחלק התחתון באופן מקביל. שכבה תחתונה: תחתונים תרמיים ארוכים, שכבה עליונה: מכנסי סקי. ניתן להסיר ולהוסיף שכבות בהתאם לטמפרטורה. כרוכב אופניים אני נוקט באופן דומה: גופיה תרמית, חולצת פליס ומעיל רוח (ללא שכבת בידוד) לחלק התחתון מכנסי רכיבה צמודים מספיקים בד"כ. אני הייתי נמנע מחרמונית שהיא לבוש מסורבל.
-
RE: תנאי סקי באפריל באתרים הגבוהיםפורסם בפורום סקי וסנובורד
בדרך כלל, בסוף העונה, האתרים משלימים שלג במסלולים ע"י תותחי שלג. אבל מאחר והטמפרטורות גבוהות, השלג נהיה רך ועמוק והרבה פחות נוח ונעים לגלישה. אני נמנע מלגלוש בסוף העונה, אם יש לי אפשרות אחרת. אם זו האפשרות היחידה לא הייתי מוותר.
-
RE: סיכום חופשה בAvoriaz, Portes du Soleilפורסם בפורום סקי וסנובורד
@maki869 מדהים!! השתמשתם ברחפן?
-
RE: בנסקו בולגריה, מרץ 2024 - שאלהפורסם בפורום סקי וסנובורד
לא הייתי שם אבל הנה דווח של מישהו שחזר לפני שבוע:
Back from Bansko which we visited over the period 17-24/02/24. Great ski area mainly blue and red runs. No snowfall whilst there, but mountain groomed daily. Weather warm, no thermals needed and the sun shone. Snow slushy on the crossover run near the top Gondola and the green run down the mountain from the top of the Gondola. The Gondola is hectic and queues are up to 40-60 mins wait to get up the mountain. Best times to get the Gondola are after midday or an early start. Slopes busy Saturday , Sunday and Monday due to locals visiting. Beautiful mountain which you can go to the very top without skiing to see the amazing views, via the chair lifts. Cost of living cheap and friendly locals.
-
RE: תכנון חופשה שהכל יירגעפורסם בפורום סקי וסנובורד
לדעתי, אין מה לחשוש. במיוחד אם גלשת עד עכשיו עם נעליים שכורות. אני קניתי את הנעליים הראשונות (וגם האחרונות) לפני שנים רבות בסקי-פס בישראל.
ואני מרוצה עד היום. אם אתה קונה באישגיל, אתה קונה במקום שזו ההתמחות שלו. תוכל לבצע התאמות ואף להחליף במהלך שבוע הגלישה הראשון.
כל הנושא של התאמה מדויקת קצת מוגזם. אתה רוצה נעליים שלא מכאיבות לך אבל גם לא חופשיות מידי.
במהלך הקניה ידאגו שפנים הנעל (הריפוד) יתאים בדיוק לכפות הרגליים שלך. עם הזמן הריפוד ידחס ויווצר קצת חופש לרגל שלדעתי לא מפריע.
כל זאת בהנחה שאין לך בעיות מיוחדות בכף הרגל (בליטות, עקימות וכדומה).
-
RE: אתר סקי שיעניין את בת הזוג שליפורסם בפורום סקי וסנובורד
@uh0db בכל העיירות שציינתי יש החלקה על הקרח.
בכולן אפשר לטייל לקנות ויש פעילות מלבד סקי. יחד עם זאת, אם אתם נוסעים רק שניכם , אתה לסקי והיא לא, שניכם תצאו לא מרוצים. היא תהיה משועממת ואתה לא תגלוש חופשי ומאושר.
-
RE: סיכום מהחופשה שלנו בסן מוריץפורסם בפורום סקי וסנובורד
@drporat אני חושב כמו MAKI869 אחרי פעמיים בקלאבמד לפני 20 שנה הפסקנו להצטרף לקבוצות של הקלאב ואחרכך הפסקנו בכלל לקנות חבילות בקלאב.
הלוגיסטיקה היא לא באמת קשה. מזמינים טיסה, מזמינים מלון וזהו. אין צורך להזמין מראש סקיפס או ציוד או העברות.
מחליטים לבד לאן לגלוש ומתי וזה חלק מההנאה.