הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Maki869
-
RE: סקי בפעם הראשונה? כל מה שאתם צריכים לדעת!פורסם בפורום סקי וסנובורד
@ליטל-מערכת-אתר-שלג
עם כל הכבוד לכתבות היפות
למה לא לפרסם סרטונים מפורטים שמדברים בגובה העניים על הגולשים המתחילים שלא מבינים את המושגים ולא יודעים מי נגד מי…סרטונים שמראים בצורה ברורה ועניינית את כל המושגים ששום כתבה לא תתאר באותה צורה !
סרטונים שמראים איך נראה מסלול או איך עולים על רכבל ... איך להתלבש וטיפים בנושא ...
נכון – אני מבין שכל הכתבות ממומנות על ידי קלאב מד והמטרה לפרסם אותם
אבל מצד שני אפשר להיות גם אובייקטים כלפי התחום ולתת את המידע המקיף באמת לקהל הרחב מתוך רצון לעזור לאחרים ולא רק תמורת תשלום.
סתם הצעה שאני זורק – הינה סדרה של 6 סרטונים כאלה:
https://www.youtube.com/watch?v=51fjUDsAStM&list=PLqsx_NeXc9g8omc2K0Ixa3UCk6BTLIprA -
RE: מדריך לגולש המתחיל - צפו בסרטון שידריך אתכם איך יוצאים לחופשת סקי בפעם ראשונהפורסם בפורום סקי וסנובורד
נעים מאוד
הבן אדם שמדבר זה אני
מקסים סרדיוקוב
אני אולי מדבר בלבלה
אבל אני לפחות לא מסתתר מאחורי מקלדת - אלה מרים פרוייקט של שנה + כדי לעזור לאנשים להתחיל עם התחום שהרבה אוהבים …
ואתה - תלמד לכתוב ( "מדי")
-
RE: איך זה שאף אחד לא סקר את האתר "בוקבל" באוקראינה???פורסם בפורום סקי וסנובורדאיך זה שאף אחד לא סקר את האתר "בוקבל" באוקראינה???
בדקתי את ההצעה הזו והיא לא נראת מאוד משתלמת.
ראשית הטיסות הישירות לשם הם רק ב10 בלילה מישראל
אחרי זה עד 5 שעות נסיעה ( וזה נסיעה על כביש 6 )
לעומת זאת טיסה מקייב לשדה תעופה "איונבנה" ( משהו כזה ) ומשם רק שעה וחצי נסיעה
טיסת בוקר לקייב וב16 אתה כבר באתר.
( כן זה יקר יותר ב 25 דולר בגלל טיסת פנים אבל נוח יותר פי מיליון ) -
RE: סן אנטון - גודל האכזבה מאתר שאמור להיות הטופ של הטופ.פורסם בפורום סקי וסנובורד
מבין לגמרי את הבחירה שלך
כי זאת השנה השישית ברציפות!!! שאני נוסע לסקי אמדה
ולחלוטין שאלדמינג הוא אתר הכי אהוב עלי בעולם !!!!!!
עבורי יש באתר הזה כל מה שאני מחפש :
פארק איכותי עם טיבר צמוד
מסלולים ארוכים
אופפיסט בין העצים או לא
בקיצור זה האתר הכי טוב שאני אוהב !!!!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Maki869
-
RE: סיכום חופשה בAvoriaz, Portes du Soleilפורסם בפורום סקי וסנובורד
כן ברור - מה לא רואים את השוטים בסרטון?
-
RE: סיכום חופשה בAvoriaz, Portes du Soleilפורסם בפורום סקי וסנובורד
ראשית תודה רבה
אני מוציא סרטון סיכום תמיד בסוף העונה אחרי שאני מסיים את כל הטיסות.
אבל בשנים האחרונות התחלתי גם להוציא הרבה רילסים כי לא הכול נכנס לסרטון
-
RE: מגלשייםפורסם בפורום סקי וסנובורד
1.הטסת ציוד סקי מתחלקת ל2: חברות לוקוסט וטיסות סדירות עם חברות תעופה גדולןת. הטסת ציוד עם לוקוסט עולה פאר טיסה לכיון והטסת ציןד עם חברה רגילה בדרך כלל כלול ואין תוספת תשלום.
לרוב לכל מלון / צימר / דירה - יש חדר ציוד סקי לאחסון הציוד. ויש אתרים שיש לוקרים לאחסון הציוד ממש ליד הרכבל ( אומר שחייבים כל פעם להתחיל ולסיים לגלוש באותו רכבל אם מאחסנים שם את הציוד.
3- בכול חנות שיש השכרת ציוד סקי או שמוכרים ציוד סקי - ידעו להעניק לך גם שירות של תיקון / טיפול / התאמה של הבינדינגס לנעלים בהתאם הצורך בלי שום בעיה
-
RE: סיכום מהחופשה שלנו בסן מוריץפורסם בפורום סקי וסנובורד
@maki869
סבל זה ממש לא, אבל מידת ההנאה אכן תלויה לא מעט מהרכב הקבוצה ומאיכות המדריך.
לפעמים זה מוצלח מאוד - לפני כמה שנים היינו בסר שבלייה עם מדריך מעולה וקבוצה מקסימה, היה ממש נהדר והגעתי למקומות שבחיים לא הייתי מגיעה אליהם לבד (אני לא גולשת ברמה שלך...). גם לפני שנתיים בלה פלאן היה לנו מדריך מצויין, שקידם אותנו הרבה.
לפעמים זה מוצלח הרבה פחות, כמו בחופשה שסיפרתי עליה כאן או בחופשה קודמת שם הייתי די בודדה בקבוצה דוברת צרפתית (במקרה הזה אם בעלי היה בא לחופשה בוודאי שהיינו פורשים ממנה). במהלך החופשה הזו התלבטנו אם לפרוש או לא, אבל בסופו של דבר היתרונות גברו על החסרונות (במיוחד בימים שבהם הגיעו פחות אנשים לשיעורים). גם הבן, שעשה קורס מדריכי סנובורד לפני החופשה, חשב בהתחלה לגלוש לבד, אבל הוא מאוד נהנה מהקבוצה שלו.
ברור שלחופשה זוגית עם בעלי לא אסע לקלאב מד, אבל למסגרת המשפחתית שלנו, בה יש גולשים ברמות שונות וגילאים שונים, זה מתאים. גם לגולשים שנוסעים לבד ורוצים חברה זה פתרון טוב (כיוון שיש קבוצות גם לרמות מתקדמות).קצת קשה לי להבין את המושג "מוצלחת פחות" אחרי שמשלמים כאלו סכומים עבור החופשה ! ובסוף לפי הפוסט שלך הבעיה לא הייתה במזג האוויר או ברמת הגלישה - אלה בנותן השירות שדי זילזל בכם ואתם עבור השירות הזה שילמת כסף!
-
התייחסתי שנתנו לכם זמנים בהפסקת צהריים על ההר ולא בחדר האוכל.
זה שהאחים לא אחריים לא קשור לקלאב מד - זה החלטה שלהם .
לפי הפוסט שלך נשמע שדי סבלתם ועכשיו את מגנה על מה שהיה - אז די מבלבל להבין אותך.
-
אני מבין שלהיות בקבוצה זה פשוט סבל של קושי!!
כל התיאורים שלך על החלוקה / רמות / זמנים בחדר אוכל / מדריכים לא מדריכים וכו' פשוט הורס את החופש שלשמה באתם לשם!
לשלם כאלו סכומים שבסוף אתה כמו עכבר מעבדה