תמיד לזכור שיש בתי חבד בכל העולם . ותמיד אפשר לחפש בגוגל בית חבד באיזור איפה שמטיילים. והם ישמחו לארח לפחות לסעודות השבת אצלם בקהילה או בבית
Eli Koslovsky_3999832
@Eli Koslovsky_3999832
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Eli Koslovsky_3999832
-
RE: איך מסתדרחם עם שבת באוסלופורסם בפורום אירופה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Eli Koslovsky_3999832
-
RE: איך מסתדרחם עם שבת באוסלופורסם בפורום אירופה
תמיד לזכור שיש בתי חבד בכל העולם . ותמיד אפשר לחפש בגוגל בית חבד באיזור איפה שמטיילים. והם ישמחו לארח לפחות לסעודות השבת אצלם בקהילה או בבית
-
RE: עד כה ירדו בוייל 183 ס"מ מתחילת עונה, שזה לא מעט. בבסיס ירדו כ 70 ס"מ.פורסם בפורום סקי וסנובורד
הייתי שם בסוף 2011. היה מדהים לראות את כל הקישוטים ברחובות עם הנחל שזורם באמצע העיירה. לכי תהני
-
RE: מדריך לגולש המתחיל - צפו בסרטון שידריך אתכם איך יוצאים לחופשת סקי בפעם ראשונהפורסם בפורום סקי וסנובורד
הבן אדם שמדבר בסרטון יות מדאי מאריך בהסברים יותר מדאי בלבלה
-
RE: מחירי לינה בוגאספורסם בפורום צפון אמריקה
יד הוסטל שנקרא “sin city hostel” ושם אין ריזורט פי.
אבל יושנים שמונה סידר אחד והמחיר עשרים ומשהו דולר ללילה. וזה חצי שעה הליכה מהסטריפ.
-
RE: שבועיים בפרופורסם בפורום דרום אמריקה
שלום רגב. תודה רבה על התגובה. אני בדקתי באינטרנט וראיתי שהכרטיסים כבר אזלו לשנת 2019, אז ירדתי כרגע מהרעיון לטוס לפרו השנה.
אני אלך לעשות את הרעיון שלך ב להתחיל להתכונן עם הליכות וגם בתקנות נעלי הליכה בשביל שנה הבאה.
תודה
אליעזר
-
שלום ניתאי, אני ראיתי ביו-טוב, שגם אנשים מבוגרים מצליחים לעמוד במשימה אפילו אם היא קשה. אבל בגלל שהכרטיסים לשנה הזאת נגמרו לכן אני יורד מהרעיון לטוס השנה לפרו.
השאלה מה יותר טוב? דרום אמריקה כמו ארגנטינה קולומביה? או אירופה ?
-
שלום ניתאי, רציתי לדעת האם כדאי לאחד כמו י שאף פעם לא עשה טרקים, לעשות את האינקה טרייל? וכמה זה עולה?
אני שוקל בערך 120 קילו. האם אוכל לעשות אותו עם המשקל שלי?
גם רציתי לדעת אם יש שירותים נורמליים באינקה טרייל?
תודה רבה על עזרתך הרבה
אלי