מדריך לגולש המתחיל - צפו בסרטון שידריך אתכם איך יוצאים לחופשת סקי בפעם ראשונה
-
-
יפה מאוד!!!! -
מקסים, כל הכבוד!
-
תודה רבה חברים
-
-
טוב מאוד, גם מדריך וגם צילומים מעולים. -
הבן אדם שמדבר בסרטון יות מדאי מאריך בהסברים יותר מדאי בלבלה
-
ממש לא לדעתי עשה את זה מצוין! צריך לזכור שאנשים שגולשים מס שנים הדברים די ברורים להם.אנשים שיוצאים בפעם הראשונה ורוצים להרכיב עצמאית פה maki נתן מענה מצוין. -
נעים מאוד
הבן אדם שמדבר זה אני
מקסים סרדיוקוב
אני אולי מדבר בלבלה
אבל אני לפחות לא מסתתר מאחורי מקלדת - אלה מרים פרוייקט של שנה + כדי לעזור לאנשים להתחיל עם התחום שהרבה אוהבים …
ואתה - תלמד לכתוב ( "מדי")
-
תודה רבה !!
-
מקסים, זה מקסים!!!
קודם כל השקעה, לטובת הציבור, סרטון ערוך ברמה גבוהה ממליץ להנהלת הפורום לקדם לטובת כל הגולשים המתחילים.
זוכר את ההתחלה, איך חיפשתי כל בדל מידע חפרתי בכל מקום והכל כמובן באנגלית\צרפתית\גרמנית…
הרמת את הכפפה!!!
אכן לגולש מתקדם ‘המון בלה בלה’ אבל אין מילה מיותרת לגולש המתחיל!!!
וגם אני כחצי מנוסה נהנתי מכל רגע.
ושוב תודה!!!!
-
תודה רבה
זה בדיוק הייתה הכוונה
אני פונה בעיקר לגולש המתחיל ולאותם אנשים שזה החופשה הראשונה שלהם או כאלו שלא יצאו לחופשה בארגון עצמי …
ברור שאם אתה גולש כבר כמה שנים פחות תמצא כאן דברים מעניינים
אבל כמו שציינת
פעם כולם חיפשו בנרות כל בדל מידע חיוני , קראו מיליון בלוגים וסיפורי דרך ארוכים שלא תמיד הכל היה ברור מפכינת מושגים מופצצים לאוזן של גולש מתחיל.
והיום יש את הסרטונים האלו שעושים סדר במקום אחד מרוכז וצורה הכי בסיסית!
-
אחלה סרטון. ברצינות וכל הכבוד על ההשקעה!!!!
-
מדהים! כל הכבוד על ההשקעה!
צילומים מקצועיים כרגיל והמון מידע מעולה!
שלושה דברים שהפריעו לי:
- כיוון שהסרטונים מיועדים בעיקר לגולשים מתחילים, אני חושבת שכדאי לציין לגבי SKI IN/SKI OUT שצריך לבדוק שזה רלבנטי למתחילים – הרבה פעמים מסלולי המתחילים אינם ליד המלון או שהמסלול שמגיע למלון הוא מסלול אדום, שלא רלבנטי לשבוע ראשון (ולפעמים גם לא לשבוע שני).
- למיטב ידיעתי לא בכל אתר ניתן לשכור חליפות, בטח לא כפפות וגוגלס, כפי שנאמר בסרטון של הלבוש (בסרטון של השכרת הציוד אכן נאמר שלא ניתן לשכור כפפות וגוגלס).
- יש כמה טעויות בעברית בכתוביות וסתם חבל, כי אלה באמת סרטונים נהדרים.
-
טוב רבה מיכל על ההערות ופרגון.
1 – לא רציתי להיכנס לכל נקודה ולספר את התורה שמאחוריה
בסוף שאתה מסתכלת את הסרטונים האלו בטור מישהי שכבר גלשה בחיים שלה, הידע שלך רחב יותר
וזה בדיוק ההפך למי שהסרטונים האלו באמת מכוונים.. ככה שהמטרה הראשונית היא – לתת מסגרת של ידע בסיסי .
2/3 – הסרטנים האלו נערכו במשך יותר משנה – משלב תחילת כתיבת המידע / עיבוד / צילום / עריכה / תיקונים וכולי
את הכל עשיתי לבד , עם עזרה מאוד מצומצמת של אנשים ( שלא הרבה הציעו לעזור )
ברור לי שהיו טעויות פה ושם
זה משהו שנאלצתי להשלים איתו -
אני תמיד מוכנה לעזור לך
-
תודה רבה
אני לא מאשים אף אחד
במשך שנה פרסמתי שאני עובד על הפרוייקט ושאני מחפש דברים מסויימים
אני לא יכול לשכנע אף אחד לעזור לי ביוזמתו