ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Daniel3245943
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 11
    • פוסטים 14
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Daniel3245943

@Daniel3245943

0
    מוניטין
    23
    צפיות בפרופיל
    14
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3245943

Daniel3245943 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Daniel3245943

• עזרה בהשכרת רכב באמסטרדם

אנחנו רוצים לשכור רכב ב 12 לאוגוסט או 13 לאוגוסט.

אנחנו עם תינוק בן שנה וחצי.

אנחנו רוצים לשכור רכב באמסטרדם עצמה. ממה שחיפשי עד עכשיו או שהתחנות להשכרת רכב סגורות ואלה שכן פתוחות מציעות רק רכבים עם גיר ידני יש אולי תחנה שמציעה אוטומטי וזה מתחיל מ 320 שקל ליום ! זה המון נראה לי.  אנחנו מחפשים רכב פשוט יחסית ליום אחד.  אם למישהו יש רעיונות. 

יכול להיות שזה בגלל העומס של אוגוסט ? 

בכל מ

פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943
    • האם כדאי לנסוע עם ילד בן שנה וחצי לפארק אפטלינג בהולנד ?
      הכוונה האם יש מה לעשות עם ילד בן שנה וחצי בפארק ? 
      פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943
    • איך כותבים פה הודעה כשהתגיות קופצות לך על כל המסך ?

אני כותב הודעה אחרי חצי שעה זה מציע לי 200 תגיות ואני לא רואה את ההודעה שלי.

יש דרך לבטל את התגיות המוצעות ?

פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943
    • RE: טיול ליער השחור עם תינוק. מתי ואיך ?

הסיבה דווקא בינואר כי התינוק שלנו יהיה בן 1 ורצינו לחגוג לו בחו”ל אירופה.

אנחנו לא רוצים להיתקע במקום כלשהו מושלג אבל כן רוצים לחוות שלג רפילו יורד אנחנו אוהבים חורף. וכן אנחנו רוצים טיול עם רכב.

היינו איתו כבר בחו”ל כשהיה בן 7 חודשים היינו איתו בבלגרד סרביה ושכרנו מכונית נסענו ל Novo-Sad. והיה טיול מעולה אבל כמובן זה לא היה בחורף.

אין לנו גם בעיה וחשבו גם לנסוע לבודפשט היפה בינואר הקרוב אבל אז כנראה שנצטרך לוותר על השלג.

בקשר לבניית הטיול הגיוני בהחלט להרכיב הכל בנפרד את זה בהחלט אני אבדוק לעומק.

פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943
    • טיול ליער השחור עם תינוק. מתי ואיך ?

אנחנו זוג עם תינוק בן שנה.

רוצים לנסוע לטיול ביער השחור בדצמבר הקרוב אפשרי גם ינואר אבל תלוי זמג האוויר.

אבל לא בחנוכה ולא בכריסטמס אבל עדיף דצמבר שעוד לא קר מדי. ינואר אפשרי או שזה כבר מאוחר מבחינת מזג אוויר ?

בדקתי טוס וסע דרך ציריך.  ציריך הכי קרובה בערך שעתיים נסיעה. אבל רק הטוס וסע עולה 980 דולר לבן אדם ! זה בלי המלונות לשבוע. השאלה אם חייבים שבוע? אולי אפשר פחות ? ואיפה אפשר למצוא דילים טובים ? אולי יש משהו כמו טיסה מלון ורכב ? 

פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943
    • RE: צרכים עזרה בהשכרת רכב לשבוע ברומניה

אני אמשיך את השרשור בעוד שאלה ברשותכם למרות שהיא לא קשורה ישירות לכותרת. החלטנו בסוף מכיוון שאשתי בהריון לקחת מלון בלילה הראשון בבוקרשט ומשם ניקח מכונית וניסע להרי הקרפטים.

חשבנו לנסוע ל PIATRA CRAIULUI NATIONAL PARK.

זה בערך 3.5 שעות נסיעה.

יש גם את ה Piatra Craiului Mountains. זה ההרים זה לא רחוק מהפארק עצמו.

אז יש לי כמה שאלות בנוגע לאיזור הזה:

1. מה ההבדל בין הפארק להרים ? המרחוק לא כזה גדול בניהם השאלה אם הנופים שונים והאם שווה להגיע גם להרים ?
      1. האם שווה בכלל להגיע עד לפארק הזה כי יש לנו רק יומיים ? והאם יומיים זה מספיק לטייל שם ?
      2. בעיקרון יש לנו יומיים מלאים להרים ובסוף עוד יומיים נהיה חזרה בבוקרשט. השאלה זה מה אפשר להספיק בהרים ולאן כדאי לנסוע ? אני ראיתי את הפארק הזה ותמונות וזה נראה מדהים. ואת רוב הדרך אנחנו רוצים לעשות במכונית מדי פעם לעצור להסתובב אבל אשתי לא תעשה טרקים ובטח לא הליכות ארוכות מדי או יותר מדי טיפוסים. משהו סולידי בעיקר לראות נופים וטבע ולחרוש ולגלות.
      פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943
    • RE: צרכים עזרה בהשכרת רכב לשבוע ברומניה

אני אמשיך את השרשור פה.

החלטנו לנסוע לרומניה לשבוע מה 10 לפטמבר ועד ה 17.

חשבנו מכיוון שביום הראשון הטיסה מגיעה לבוקרשט בשעה 18:40 בערב לישון לילה באיזור השדה תעופה במלון ועל הבוקר לקחת רכב ולצאת לטייל בהרים.

ולהחזיר את הרכב אחרי 5 ימים ולהישאר בעיר במלון עוד יומיים.

זה נשמע הגיוני ?

עכשיו אני מסתכל רק על טיסות.  יש טיסה עם ארקיע 244 יורו לבן אדם.

ומכיוון שאנחנו לא רוצים כל השהות להיות עם מכונית אני לא רוצה להזמין טוס וסע כי טוס וסע זה לשבוע ואנחנו לא צרכים רכב לשבוע.

השאלה הבאה זה איפה בשדה תעופה כשמגיעים אפשר לשכור רכב שם או לשכור כבר פה מהארץ ולקחת את הרכב למחרת בבוקר ? רכב לא יקר אבל חשוב שיהיה אוטומטי ושיסחוב בהרים.

מלון בשדה תעופה אנחנו לא מכירים נבדוק ומלון בעיר ליומיים האחרונים יש לנו כבר רעיון למלון.

האם התכנון הכולל הגיוני ? ומאיפה כדאי להזמין את הרכב השכור ?

פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943
    • צרכים עזרה בהשכרת רכב לשבוע ברומניה

אנחנו מתכננים טיול של שבוע לרומניה בתחילת ספטמבר.

בערך מה 7 לספטמבר עד ה 14.

אנחנו רוצים לשכור רכב ולשהות 4-5 ימים בהרים בהרי הקרפטים והיתר בבוקרשט.

עוד לא תכננו שום דבר מבחינת מסלולים ואיפה לטייל.

אני נכנסתי לאתר לדוגמה  http://www.monatours.co.il/flyDrive_landing_page.html?gclid= CjwKCAjwzMbLBRBzEiwAfFz4gaxGXJszuM0lttLsLqPXFmLC47z6y4_q-f39 NFuzgJJcwabxtsqpNhoC5DEQAvD_BwE

יש שם רשימת מכוניות. לדוגמה הראשונה זה Dacia duster וזה עולה מעל 1000 דולר והכי זול גם Dacia – Dacia logan  475 דולר וטיסה לאדם.

השאלה איזו מכונית סבירה ולא יקרה שאפשר לעלות איתה להרים ? האם להשכיר מהארץ או ללכת שם בבוקרשט לסוכנות כלשהי(אם כן איזו ?) ולהשכיר שם במקום?

מכיוון שאשתי בהריון רוב הטיול בהרים יהיה במכונית אם מדי פעם יציאות לטיולים רגליים. ואנחנו רוצים להגיע למקומות הגבוהים אז גם תלוי במזג האוויר.

אחרי שנסדר את הקטע עם המכונית אני אפתח הודעה חדשה בקשר לאיפה לטייל באיזה מקומות בקרפטים והאם 7 מספיק בכלל לטיול כזה ?

פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943
    • רומניה סיניה ברכב או רכבת ?

אנחנו רוצים לטוס לבוקרשט מה 18 עד ה 23 לחודש הזה אפריל.

כאשר הרעיון בגודל הוא טיול טבע ובעיקר איזור הרי הקרפטים.

חשבנו על העיירה סיניה.

הבעיה שאין טוס וסע לתאריכים שרצינו 18 עד 23.

לכן תהינו אם כדאי הכל לחוד טיסה רכב מלון ? טיסה לבוקרשט לקחת רכב מהשדה תעופה לנסוע לסיניה ולקחת שם מלון ? האם אפשר בסיניה להיות יותר מיומיים הכוונה יש שם הרבה מסלולי הליכה ומה לראות ? 

הבעיה שלנו זה איך ליצור את החבילה. טוס וסע או לבד בחלקים.

פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943
    • רומניה הרי רטזאט. מתי לטייל באיזו עונה וכמה זמן ?

אנחנו מתכננים לטייל ברומניה יום יומיים בבוקרשט ו 3-4 ימים בהרים.

אני רוצים לעשות טרקים אבל לא ברמה קשה, קל-בינוני. זאת אומרת יערות טבע אגמים אבל לא מסלולים למטיבי לכת שדורשים ציוד מיוחד או לטפס יותר מדי. 

אין בעיה עם טיפוס וללכת הרבה ברגל אבל משהו ברמה פחות או יותר כמו טיולים בארץ כשהרוב מישורי ומדי פעם יש עליות ירידות. כמו העליות והירידות שיש בנחלים בארץ לדוגמה נחל כזיב או נחל אוג ברמה הזו.

לא רוצים להיסחב עם תרמילים גדולים אלא להתמקם במקום שיהיה מאין בסיס יציאה לכל מני שבילים להליכות ברגל כשבכל שביל מגיעים בסוף או בדרך לכל מני מקומות, יערות אגמים שלג. 

השאלה מתי כדאי לטייל שם בחודש חודשיים הקרובים ? אנחנו לא רוצים שיהיה חם מדי ושגם לא יהיה עמוס מדי. השאלה אם אחרי פסח זה הגיוני ? או שאולי במאי ? 

פורסם בפורום אירופה
      Daniel3245943
      Daniel3245943