@יונית תודה על עצותיך הטובות, בינתיים היינו בבודפשט ונהנינו, למרות שהנגישות לא משהו אבל הסתדרנו. בקשר למסעדות הכשרות חייבים לבדוק עם הרב של חב"ד איזו מהן בהשגחתו, האחרות לא מקובלות על כולם
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי arina
-
RE: בודפשט עם קלנועיתפורסם בפורום אירופה
-
יוון קשה מאד לתיירים עם מוגבלות פיזיתפורסם בפורום נופש ביוון
היינו בשייט מונציה ליוון, בשני חופים (מיקונוס וסנטוריני), לא יכולתי לרדת מהאוניה כי סירת המעבר (טנדר) לא הייתה נגישה ולאוניה לא היה מעלון להוריד אותי עם הקלנועית לטנדר.
אחרי המסע הארוך שלנו בארה”ב, בו חוינו נגישות אופטימלית בכל תחום, קשה לגלות עד כמה יוון מפגרת בכל תחומי הנגישות. כל כך חבל, זו ארץ יפה שיכלה להפיק תועלת כלכלית אם היתה מאפשרת לתיירים מבוגרים ועם מוגבלויות להנות מאוצרותיה. השקעה בנגישות משתלמת לכל הצדדים.
-
מסעדת au rendez vous במרסייפורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
הגענו יום לפני ערב פסח . המסעדה חלבית ומעולה. לקחנו פיצה ופסטה. שתיהן מעולות. האוירה חמה ומשפחתית. אפילו כיבדו אותנו בעוגת גבינה מצויינת.
אנחנו ממליצים מאד.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי arina
-
RE: בודפשט עם קלנועיתפורסם בפורום אירופה
@יונית תודה על עצותיך הטובות, בינתיים היינו בבודפשט ונהנינו, למרות שהנגישות לא משהו אבל הסתדרנו. בקשר למסעדות הכשרות חייבים לבדוק עם הרב של חב"ד איזו מהן בהשגחתו, האחרות לא מקובלות על כולם
-
בודפשט עם קלנועיתפורסם בפורום אירופה
אני נעזרת להליכה בקביים ולמרחקים בקלנועית. בשבוע הבא נגיע לבודפשט ואנו מתעניינים בסיור באתרי מורשת יהודיים. האם יש עצות טובות בענייני נגישות, אתרי מורשת יהודיים ובתי קפה ומסעדות כשרות ?
-
קייטרינג "Taim" בברצלונהפורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
היינו בכנס על נגישות קרוזים בולנסיה, כיוון שאין מסעדה כשרה בולנסיה הזמנו מקייטרינג טעים בברצלונה, אשר כבר בעבר היה לנו נסיון טוב איתם. הם שלחו לנו ארוחות קפואות בצידנית, ארוזות באריזה כפולה. במלון נשמרה הצידנית במקפיא, הודענו מה נרצה והם חיממו והעלו לנו לחדר.
לא זול אבל פותר בעיה כשאין מסעדה כשרה.
-
כנס קרוזים כשרים בולנסיהפורסם בפורום קרוזים ושייט
אחרי אכזבה בקרוז ליוון, כאשר לא יכולתי להגיע לסנטוריני ומיקונוס בגלל סירת מעבר - טנדר - לא נגישה
הגעתי לכנס כדי להתריע על מכשולי נגישות
-
אכזבה מ NCL NORWEGIANפורסם בפורום קרוזים ושייט
באוגוסט השנה היה לנו שיט מונציה לאיי יוון. בחרתי בחברת נורוויג’ן כי היה לי נסיון טוב בפעמיים קודמות: שייט לארצות הבלטיות ושייט במדינות הים התיכון.
בשניהם ירדתי בכל החופים בהן עגנו האוניות, גם כאשר בקאן האוניה עגנה בלב ים והיה צורך להעזר בסירת מעבר (טנדר), לאוניה EPIC, היה מתקן שבעזרתו הורידו אותי עם הקלנועית במדרגות לטנדר, לצערי ואכזבתי בשייט הנוכחי לאוניה STAR לא היה מתקן כזה ומי שלא יכול לרדת במדרגות נשאר באוניה ולא זוכה להגיע לחופים, אשר אליהם מגיעים עם טנדר. ממש אכזבה מחברה שכל כך הצטיינה בעבר בנגישות ובשירות לנוסעים עם מוגבלויות.
-
יוון קשה להתניידות בכסא גלגליםפורסם בפורום אירופה
היינו בשייט מונציה ליוון, בשני חופים (מיקונוס וסנטוריני), לא יכולתי לרדת מהאוניה כי סירת המעבר (טנדר) לא הייתה נגישה ולאוניה לא היה מעלון להוריד אותי עם הקלנועית לטנדר.
אחרי המסע הארוך שלנו בארה”ב, בו חוינו נגישות אופטימלית בכל תחום, קשה לגלות עד כמה יוון מפגרת בכל תחומי הנגישות. כל כך חבל, זו ארץ יפה שיכלה להפיק תועלת כלכלית אם היתה מאפשרת לתיירים מבוגרים ועם מוגבלויות להנות מאוצרותיה. השקעה בנגישות משתלמת לכל הצדדים.