אנחנו נעזרנו בנהג משה מ- moshe cars אחרי המלצות ב”למטייל” והכל היה לפי השעון. חיכה לנו עם שלט בהיתרו. הכנסו לגוגל ותמצאו את כל הפרטים. יש לו גם מס’ טלפון ישראלי.
אסנת
אנחנו נעזרנו בנהג משה מ- moshe cars אחרי המלצות ב”למטייל” והכל היה לפי השעון. חיכה לנו עם שלט בהיתרו. הכנסו לגוגל ותמצאו את כל הפרטים. יש לו גם מס’ טלפון ישראלי.
אסנת
את צודקת בתגובתך. ראי את המלצתי לנהג ישראלי גם בטיפ שכתבתי.
אסנת
הנכדים בני 17, 14 ,11. הם והוריהם לא גלשו בכלל. אנחנו סבא וסבתא ברמת גלישה בינונית פלוס ולא גלשנו מזה 10 שנים והגולש הנוסף ברמה טובה
אנחנו בני 72 ו-75. לא גולשים מאז 10 שנים ורמת הגלישה שלנו בינונית פלוס
תודה על תשובתך.
אנו סבא וסבתא שרוצים לנסוע עם הילדים והנכדים. אנחנו גלשנו כמה שנים בואל גרדנה. השאלה שלי היא אם הפאסו טונלו יתאים גם לנו?
תודה
מתעניינים בחופשת סקי עם ילדים כשכלם מתחילים. האם האתר קמפיטלו די פאסה (דרך סקי דיל) מתאים להדרכת מתחילים? מבדיקת המפה שמתי לב שיש מעלית אחת שמסביבה רק מסלולים אדומים.
תודה .
הייתי בעבר בפרובנס ב-baux de provence במופע הזה והיה מדהים. מאחר ונהיה ביולי באמסטרדם שמעתי שעכשיו המופע גם באמסטרדם ורצינו להנות שוב. אז אם מישהו יודע על כך אשמח לקבל פרטים.
שמעתי שיש באמסטרדם מופע אור קולי של ציורי ואן גוך כמו בצרפת (לא במוזיאון ואן גוך) שמתקיים עד 1.2020 אך בחיפושים באינטרנט לא מצאתי. מישהו יודע ויכול לענות?
תודה מראש
תודה לך שעלית במקרה על שאלתי. יש מזל לפעמים…
אנו נהיה בבורגון רק 4 ימים ואח”כ ממשיכים לליון לשייט על הרון כך שאנו רוצים למצות רק את המקומות המעניינים ביותר וממה שקראתי אצלך ובאתר של העיירה עצמה זה עשה חשק גדול להיות שם.
אז שוב תודה על תשובתך כי זה סידר לי את לוח הזמנים כי לפני כן קבענו פגישה באיזה יקב באזור.
לנוסע המתמיד –
תודה על התאור הממצה ובעיקר הצילומים – שאלה לגבי הביקור ב- Semur En Auxois – כמה זמן כדאי להקדיש לעיירה היפה הזו כולל הביקור במוזיאון?
תודה