ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. allstar1000
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

allstar1000

@allstar1000

0
    מוניטין
    2
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3323885 גיל 56

allstar1000 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי allstar1000

• המלצות לטיול משפחתי בקיץ

שלום,

אשמח להמלצות לטיול עם המשפחה המורחבת (גילאי 80-18) באירופה ביולי.

מקומות נחמדים לטייל או לעשות בטן/גב.

הסבא וסבתא מגניבים לאללה ומטיילים המון כך שאין בעיה בטיולים רגליים(:

תודה רבה!

פורסם בפורום אירופה
      allstar1000
      allstar1000
    • טיול אחרי צבא

שלום,

השאלה שלי קצת לא ממוקדת ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להתמקד קצת מניסיונו.

השתחררתי מהצבא וכעת אני מתלבטת להיכן לטוס לטיול הגדול שלי..

אני מתבלטת בין דרום אמריקה, למזרח הרחוק ולמרכז אמריקה. 

יש לי כמה שאלות:

האם במרכז אמריקה יש פחות צעירים אחרי צבא מאשר במזרח או דרום אמריקה (כן חשוב לי שהאוכלוסייה שאפגוש תהיה בערך באותו ראש כמו שלי. זאת אומרת – מטיילים צעירים. לא בעיקר משפחות עם ילדים וכו’, ולכן אני חושבת שהנתון הזה גם ישפיע על בחירת היעד שלי). האם זה בכלל נפוץ/פופולרי לטיול אחרי צבא?

בנוסף, האם מנסיונכם שמתם לב שיש אוכלוסייה מסויימת שיותר נמצאת במקום מסויים? או שניתן למצוא הכל מהכל בכל מקום? (למשל, מודעת לעובדה שזה סטיגמטי – שאנשים שרוצים לעשות סמים טסים להודו).

כמו כן, כשאני הייתי בטיול קצר במזרח שמתי לב שהתרבות מאוד שונה ופחות מערבית. לעומת זאת, כשהייתי בטיול קצר בצ’ילה וארגנטינה שמתי לב שהארצות הללו יותר מערביות ויותר דומות מבחינה זו לישראל. מה האווירה הכללית בדרום אמריקה?

ושאלה אחרונה – האם למישהו יש עצות כיצד להחליט בין טיול במזרח לטיול בדרום אמריקה למרכז אמריקה?

אשמח לתשובות, ותודה רבה רבה לכולם!!! wink

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      allstar1000
      allstar1000
    • טיול אחרי צבא

שלום,

יש לי כמה שאלות:

האם במרכז אמריקה יש פחות צעירים אחרי צבא מאשר במזרח או דרום אמריקה (כן חשוב לי שהאוכלוסייה שאפגוש תהיה בערך באותו ראש כמו שלי. זאת אומרת – מטיילים צעירים. לא בעיקר משפחות עם ילדים וכו’, ולכן אני חושבת שהנתון הזה גם ישפיע על בחירת היעד שלי).

בנוסף, האם מנסיונכם שמתם לב שיש אוכלוסייה מסויימת שיותר נמצאת במקום מסויים? או שניתן למצוא הכל מהכל בכל מקום? (למשל, מודעת לעובדה שזה סטיגמטי – שאנשים שרוצים לעשות סמים טסים להודו).

כמו כן, כשאני הייתי בטיול קצר במזרח שמתי לב שהתרבות מאוד שונה ופחות מערבית. לעומת זאת, כשהייתי בטיול קצר בצ’ילה וארגנטינה שמתי לב שהארצות הללו יותר מערביות ויותר דומות מבחינה זו לישראל. האם זה ככה בכל/רוב דרום אמריקה?

ושאלה אחרונה – האם למישהו יש עצות כיצד להחליט בין טיול במזרח לטיול בדרום אמריקה?

אשמח לתשובות, ותודה רבה רבה לכולם!!! wink

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      allstar1000
      allstar1000
    • דרום אמריקה כיעד לטיול של אחרי צבא

שלום,

יש לי כמה שאלות:

האם במרכז אמריקה יש פחות צעירים אחרי צבא מאשר במזרח או דרום אמריקה (כן חשוב לי שהאוכלוסייה שאפגוש תהיה בערך באותו ראש כמו שלי. זאת אומרת – מטיילים צעירים. לא בעיקר משפחות עם ילדים וכו’, ולכן אני חושבת שהנתון הזה גם ישפיע על בחירת היעד שלי).

כמו כן, כשאני הייתי בטיול קצר במזרח שמתי לב שהתרבות מאוד שונה ופחות מערבית. לעומת זאת, כשהייתי בטיול קצר בצ’ילה וארגנטינה שמתי לב שהארצות הללו יותר מערביות ויותר דומות מבחינה זו לישראל. האם זה ככה בכל/רוב דרום אמריקה?

ושאלה אחרונה – האם למישהו יש עצות כיצד להחליט בין טיול במזרח לטיול בדרום אמריקה?

אשמח לתשובות, ותודה רבה רבה לכולם!!! wink

פורסם בפורום דרום אמריקה
      allstar1000
      allstar1000