תודה רבה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Ilanit_3355762
-
אתונה אטרקציות אחרותהיי , אני טסה עם בעלי עוד חודש לאתונה, הסתכלתי בטיפים ולא מצאתי אטרקציות כיפיות בנוסף לאתרים הארכיאולוגים אני ובעלי מחפשים משהו בסגנון מעלית הזמן או למשל מוזיאון שאפשר לעשות בו דברים כייפים כמו מאדאם טוסו מישהו יודע אם יש משהו דומה לזה באתונה? תודה מראש אילניתפורסם בפורום אירופה
-
אנטישמיות בבריסלפורסם בפורום אירופה
ביום שני הקרוב אני ובעלי טסים לבריסל, אני כל הזמן קוראת בהמון מקומות שיש המון מוסלמים בבריסל ולאחרונה קראתי תגובה שמישהו השאיר שהמוסלמים השתלטו על מרכז בריסל...זה מאוד מלחיץ אותי ואני מאוד חוששת האם באמת המוסלמים מורגשים במרכז בריסל והאם מישהו מכם שהיה לא מזמן בבריסל נתקל באנטישמיות מצידם או בכלל מהבלגים או הרגיש פחד וחשש להסתובב ברחובות בריסל? אשמח לרגיעון אני ממש מפחדת
-
RE: הפרלמנט האירופאי בבריסל ועודפורסם בפורום אירופה
תודה רבה! אכן 4 ימים בבריסל זה מעל הראש ולכן אנחנו עושין יום אחד סיור מאורגן בברוז’ וגנט ושוב תודה רבה על התגובה המפורטת נקח לתשומת ליבנו!
-
הפרלמנט האירופאי בבריסל ועודפורסם בפורום אירופה
היי לכולם,אני ובעלי טסים עוד שבועיים לבריסל ל4 ימים. ודי עברתי על כל הטיפים אך לא מצאתי שום איזכור לפרלמנט האירופאי רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להכנס לפרלמנט או לפרלמנט הבלגי ולעשות שם סיור קצר וגם אשמח לדעת האם שווה לבקר בגן הבוטני מאחר ולא נהיה הרבה זמן בעיר אז אנחנו לא רוצים להתעכב על מקומות פחות מעניינים אבל מצד שני הגן הבוטני די קרוב למלון בו נתאכסן אשמל לדעת עוד פרטים ועוד המלצות על אתרים מענניינים בעיר תודה מראש אילנית
-
כרטיס הנחותפורסם בפורום אירופה
שלום אני ובעלי טסים עוד שלושה שבועות לוינה ראיתי שיש כרטיס הנחות להמון אתרים בעיר שגם מקנה לנו נסיעות חינם בתחבורה ציבורית ל72 שעות האם מישהו ניסה את הכרטיס הזה ? אנחנו מאוד מתלבטים אם לקנות או לא אשמח לשמוע את דעתכם בעניין תודה מראש אילנית
-
המלצות לוינהפורסם בפורום אירופה
היי אני טסה עם בעלי עוד חודשיים לוינה אשמח להמלצות כמו מה לעשות בערבים, ואם שווה ללכת למאדאם טוסו למסע בזמן בנוסף לכל האתרים השירותים הרגילים אשמח מאוד לעוד המלצות תודה אילנית
-
טיול לוינהפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם, בעלי ואני טסים לוינה באוגוסט ואשמח מאוד להמלצות לבילוי בערבים ולמקומות כייפים מלבד האתרים הידועים .שמעתי שיש שם משהו שנקרא time travel האם מישהו היה שם או שמע על מקום כזה בוינה ואם כן אשמח להמלצות תודה מראש אילנית