ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Ilanit_3355762
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 10
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Ilanit_3355762

@Ilanit_3355762

0
    מוניטין
    18
    צפיות בפרופיל
    10
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3355762 גיל 56

Ilanit_3355762 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Ilanit_3355762

• RE: אתונה אטרקציות אחרות

@aljaje

תודה רבה😀

פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762
    • RE: אתונה אטרקציות אחרות

@עמיחי13

תודה רבה😀

פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762
    • אתונה אטרקציות אחרות
      היי , אני טסה עם בעלי עוד חודש לאתונה, הסתכלתי בטיפים ולא מצאתי אטרקציות כיפיות בנוסף לאתרים הארכיאולוגים אני ובעלי מחפשים משהו בסגנון מעלית הזמן או למשל מוזיאון שאפשר לעשות בו דברים כייפים כמו מאדאם טוסו מישהו יודע אם יש משהו דומה לזה באתונה? תודה מראש  אילנית
      פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762
    • RE: אנטישמיות בבריסל

קצת מרגיע תודה על הטיפ!

פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762
    • אנטישמיות בבריסל

ביום שני הקרוב אני ובעלי טסים לבריסל, אני כל הזמן קוראת בהמון מקומות שיש המון מוסלמים בבריסל ולאחרונה קראתי תגובה שמישהו השאיר שהמוסלמים השתלטו על מרכז בריסל...זה מאוד מלחיץ אותי ואני מאוד חוששת האם באמת המוסלמים מורגשים במרכז בריסל והאם מישהו  מכם שהיה לא מזמן  בבריסל נתקל באנטישמיות מצידם  או בכלל מהבלגים או הרגיש פחד וחשש להסתובב ברחובות בריסל? אשמח לרגיעון אני ממש מפחדת

פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762
    • RE: הפרלמנט האירופאי בבריסל ועוד

תודה רבה! אכן  4 ימים בבריסל זה מעל הראש ולכן אנחנו עושין יום אחד סיור מאורגן בברוז’ וגנט  ושוב תודה רבה על התגובה המפורטת נקח לתשומת ליבנו!

פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762
    • הפרלמנט האירופאי בבריסל ועוד

היי לכולם,אני ובעלי טסים עוד שבועיים לבריסל ל4 ימים. ודי עברתי על כל הטיפים אך לא מצאתי שום איזכור לפרלמנט האירופאי רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להכנס לפרלמנט או לפרלמנט הבלגי ולעשות שם סיור קצר וגם אשמח לדעת האם שווה לבקר בגן הבוטני מאחר ולא נהיה הרבה זמן בעיר אז אנחנו לא רוצים להתעכב על מקומות פחות מעניינים אבל מצד שני הגן הבוטני די קרוב למלון בו נתאכסן אשמל לדעת עוד פרטים ועוד המלצות על אתרים מענניינים בעיר תודה מראש אילנית

פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762
    • כרטיס הנחות

שלום אני ובעלי טסים עוד שלושה שבועות לוינה ראיתי שיש כרטיס הנחות להמון אתרים בעיר שגם מקנה לנו נסיעות חינם בתחבורה ציבורית ל72 שעות האם מישהו ניסה את הכרטיס הזה ? אנחנו מאוד מתלבטים אם לקנות או לא אשמח לשמוע את דעתכם בעניין  תודה מראש אילנית

פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762
    • המלצות לוינה

היי אני טסה עם בעלי עוד חודשיים לוינה אשמח להמלצות כמו מה לעשות בערבים, ואם שווה ללכת למאדאם טוסו למסע בזמן בנוסף לכל האתרים השירותים הרגילים אשמח מאוד לעוד המלצות תודה אילנית

פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762
    • טיול לוינה

שלום לכולם, בעלי ואני טסים לוינה באוגוסט ואשמח מאוד להמלצות לבילוי בערבים ולמקומות כייפים מלבד האתרים הידועים .שמעתי שיש שם משהו שנקרא time travel האם מישהו היה שם או שמע על מקום כזה בוינה ואם כן אשמח להמלצות תודה מראש אילנית

פורסם בפורום אירופה
      Ilanit_3355762
      Ilanit_3355762