פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי גלי לזמי
-
נופש בקורפו באוגוסטפורסם בפורום נופש ביוון
אני מחפשת מלון בקורפו לזוג בחודש אוגוסט.
חשוב לי שהמלון יהיה מקורב לאיזור מרכזי אך לא הצלחתי כ”כ להבין איפה המרכז בקורפו,
חשוב לנו שיהיה מלון טוב אך לא יקר בטירוף,
אודה לעזרה
-
עזרה בבניית מסלול ל3 שבועות כולל טנריףפורסם בפורום אירופה
היי אני אשמח לעזרה בתכנון מסלול טיול של כ3 שבועות
אנחנו מאוד רוצים טיול שמשלב חופים במקרה שלנו אנחנו רוצים טנריף
ובנוסף מקומות יפים לטייל בהם אפשרי גם בטבע
לדעתי נהיה לכל היותר שבוע גג בטנריף ולאחר מכן שבועיים במקומות אחרים
יש לכם רעיונות היכן קרוב לטייל?
התקציב שלנו לזוג עד 25 אלף
-
ירח דבש באפריקה- עזרה בבניית מסלולפורסם בפורום אפריקה
היי אני רוצה לעשות טיול של כ3 וחצי שבועות לערך
ואני קצת אבודה…
אני רוצה לשלב את איי סיישל עם עוד 2 יעדים ואני ממש מתלבטת איזה ואיך לעשות זאת
מה קרוב לשם? אם בכלל. ואם זה לא אפשרי אשמח להמלצות על מקומות שמשלבים גם חופים וגם טיולי טבע בזמן הזה
אשמח לעזרה!
תודה -
RE: טיול לתאילנד קמבודיה וויאטנםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקתאמין או לא - זה לא ממש משנה
תאילנד אנחנו רוצות חודש..... ועוד חודש במקום אחר.... מה לדעתך יתאים לנו? אנחנו רוצות לראות נופים וכאלה אבל לא לטרק כל היום
-
RE: טיול לתאילנד קמבודיה וויאטנםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקתאמין או לא - זה לא ממש משנה
אני וחברה שלי החלטנו לוותר על קמבודיה.... פחות נראה לנו... חשבנו על שילוב של סין ותאילנד..... מה דעתכם? מישהו מכיר מסלול כזה?
-
קצת איבדתי אתכם.. המטרה שלי היא לא להתכלב ולישון בחוץ או בחדרים עם עוד אנשים.... אני רוצה טיול של חודשיים לויאטנם קמבודיה ותאילנד כאשר קמבודיה יהיה בין שבוע לשבועיים גג.... עלות כוללת של טיול כזה עשויה להיות 20 אלף או שזה מעט?
-
RE: טיול לתאילנד קמבודיה וויאטנםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקטיול לתאילנד קמבודיה וויאטנם
מה אתה ממליץ? מאיפה כדאי להתחיל? חשבנו לסיים בתאילנד..
יש לך מושג לגבי זמני נסיעות?... ואם לא, אז איפה אפשר לברר?
-
RE: טיול לתאילנד קמבודיה וויאטנםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקטיול לתאילנד קמבודיה וויאטנם
4500 דולר לטיול כולו?
אני רוצה לעשות טיול לפני הלימודים אני לא רוצה שזה יצא יקר אבל אני גם לא כל כך מודעת לעלויות של כל דבר... לכן האם עדיף לעשות רק תאילנד וויאטנם נאמר?
-
טיול לתאילנד קמבודיה וויאטנםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי אני מתכננת ביולי לעשות טיול ואני צריכה קצת עזרה ממישהו שכבר היה שם.... מאיפה כדאי להתחיל האם אספיק לעשות את שלושתם בחודשיים?? מה העלות של טיול כזה עשויה להיות פחות או יותר?
אשמח לפירוט תודה