אז התקשרתי לממסי לבדוק את הנושא והם אמרו שלא צריך (אבל טעו). כמי שראה את רומניה לא מעט גם בשנת 2018 ניתן היה לשכור רכב עם הרישיון הישראלי בלבד.ב 2019 הם שינו את החוק ועכשיו מחייבים רישיון נהיגה בינלאומי בנוסף. לתשומת ליבכם.
פורסם בפורום אירופה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי save
-
רשיון נהיגה ישראלי ברומניה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי save
-
רשיון נהיגה ישראלי ברומניהאז התקשרתי לממסי לבדוק את הנושא והם אמרו שלא צריך (אבל טעו). כמי שראה את רומניה לא מעט גם בשנת 2018 ניתן היה לשכור רכב עם הרישיון הישראלי בלבד.ב 2019 הם שינו את החוק ועכשיו מחייבים רישיון נהיגה בינלאומי בנוסף. לתשומת ליבכם.פורסם בפורום אירופה
-
RE: לכל המחפשים ציוד יד שניהפורסם בפורום סקי וסנובורדלכל המחפשים ציוד יד שניה:Reיורם בעקרון אתה צודק,המחיר הוא די זהה. אבל תנסה בארץ לקנות כפפות ברטון ב 50$ (עם פנימית נשלפת). תמצא שזו משימה בלתי אפשרית. הציוד הגיע כבר לפני שנה וזו העונה השנייה שאני משתמש בו. מה שיפה בחו``ל שהם מפרטים בדיוק מה מידות המעיל (אורך השרוול, היקף בחזה ,
-
RE: לכל המחפשים ציוד יד שניהפורסם בפורום סקי וסנובורדלכל המחפשים ציוד יד שניה:Reלכל המחפשים ציוד יד ראשונה , לכו למכירות פומביות בחו''ל קניתי מכנס 99$ (ברטון טאקטיק) , גוגלס 16$ (סאבה) , מעיל 97$ (דאב מארק 3) ,כפפות 50$ (ברטון) וקיבלתי גם 3 זוגות גרביים חינם. כל המחירים כוללים משלוח לישראל. לכמה כסף הגענו ? 262$ (ותזכרו שאנו מדברי
-
RE: קניית ציוד סקי דרך האינטרנטפורסם בפורום סקי וסנובורדקניית ציוד סקי דרך האינטרנט:Reאז צדקו אלה שאמרו לקנות מחברה ידועה מניסיון שלי מכנסי ברטון ב 80$ . אין לי מושג כמה הן עולות פה אבל יש לי הרגשה שתוסיפו אפס ותורידו את ה דולר. גוגלס של בולה ב 15$ כפפות ברטון ב 40$ . הכל חדש דנדש. אני לא סוחר לכן לא אמליץ פה על חנות אבל אני סומך שמי ש