ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. save
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

save

@save

1
    מוניטין
    30
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 147168 גיל 56

save הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי save

• רשיון נהיגה ישראלי ברומניה
      אז התקשרתי לממסי לבדוק את הנושא והם אמרו שלא צריך (אבל טעו). כמי שראה את רומניה לא מעט גם בשנת 2018 ניתן היה לשכור רכב עם הרישיון הישראלי בלבד.ב 2019 הם שינו את החוק ועכשיו מחייבים רישיון נהיגה בינלאומי בנוסף. לתשומת ליבכם.  
      פורסם בפורום אירופה
      save
      save

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי save

• רשיון נהיגה ישראלי ברומניה
      אז התקשרתי לממסי לבדוק את הנושא והם אמרו שלא צריך (אבל טעו). כמי שראה את רומניה לא מעט גם בשנת 2018 ניתן היה לשכור רכב עם הרישיון הישראלי בלבד.ב 2019 הם שינו את החוק ועכשיו מחייבים רישיון נהיגה בינלאומי בנוסף. לתשומת ליבכם.  
      פורסם בפורום אירופה
      save
      save
    • RE: לכל המחפשים ציוד יד שניה
      לכל המחפשים ציוד יד שניה:Re
      יורם בעקרון אתה צודק,המחיר הוא די זהה. אבל תנסה בארץ לקנות כפפות ברטון ב 50$ (עם פנימית נשלפת). תמצא שזו משימה בלתי אפשרית. הציוד הגיע כבר לפני שנה וזו העונה השנייה שאני משתמש בו. מה שיפה בחו``ל שהם מפרטים בדיוק מה מידות המעיל (אורך השרוול, היקף בחזה ,
      פורסם בפורום סקי וסנובורד
      save
      save
    • RE: לכל המחפשים ציוד יד שניה
      לכל המחפשים ציוד יד שניה:Re
      לכל המחפשים ציוד יד ראשונה , לכו למכירות פומביות בחו''ל קניתי מכנס 99$ (ברטון טאקטיק) , גוגלס 16$ (סאבה) , מעיל 97$ (דאב מארק 3) ,כפפות 50$ (ברטון) וקיבלתי גם 3 זוגות גרביים חינם. כל המחירים כוללים משלוח לישראל. לכמה כסף הגענו ? 262$ (ותזכרו שאנו מדברי
      save
      save
    • RE: קניית ציוד סקי דרך האינטרנט
      קניית ציוד סקי דרך האינטרנט:Re
      אז צדקו אלה שאמרו לקנות מחברה ידועה מניסיון שלי מכנסי ברטון ב 80$ . אין לי מושג כמה הן עולות פה אבל יש לי הרגשה שתוסיפו אפס ותורידו את ה דולר. גוגלס של בולה ב 15$ כפפות ברטון ב 40$ . הכל חדש דנדש. אני לא סוחר לכן לא אמליץ פה על חנות אבל אני סומך שמי ש
      save
      save