אנחנו בראש השנה החנינו בחניון 26 בצד של הכורכר וזה היה חינם.
לדעתי אפשר להגיע עמצאית ללא קשר אם חניון אחר מלא.
מחניון 26 יש שאטל לטרמינל 3 .
אנחנו בראש השנה החנינו בחניון 26 בצד של הכורכר וזה היה חינם.
לדעתי אפשר להגיע עמצאית ללא קשר אם חניון אחר מלא.
מחניון 26 יש שאטל לטרמינל 3 .
אני חייב לחדד שכל התוכנות החינמיות או הלא חינמיות שעובדות offline יכולות לגרום לבעיות ניווט לא פשוטות מאחר והן לא מחוברות לשום מיידעים על תנועות וחסימות יזומות.
מנסיוני האישי ניווטתי לסורנטו שבאיטליה עם sygic וכשהיגענו בערב הרחוב הראשי נהפך למדרחוב להולכי רגל ואי אפשר היה לעבור וזה גרם לסיבוך אמיתי בסימטאות הצרות של העיר.
אלו עיניינים שחייבים לקחת אותם בחשבון.
אנחנו נוסעים עוד מספר שבועות לפורטוגל והשכרנו דרך HOLIDAYCARS המחירים נראים לי טובים וקיבלתי Voucher מהחברה.
אני מציע לנסות.
זה מאוד נוח , במקום להתרוצץ ולחפש change שבד”כ מצריך מזומן פשוט באים לדלפק פועלים בשדה ומקבלים את הסכום שהוזמן מראש בשער נוח (בכל אופן למטבעות הראשיים).
תודה על הטיפ רכשתי 2 כרטיסים לסוף השבוע של ראש השנה במחיר 102 דולר הכרטיס.
לפי מה שראיתי באפליקציה הנחת ה- 20 אחוז מיועדת בקווים לפולין בלבד.
באפליקצית google translate אתה יכול לצלם את הטקסט ולתרגמו לעברית.
אני מציע לנסות.
חזרנו לפני פחות מחודש והשתמשנו לרוב בחניונים מוסדרים , כדי לא להסתבך ב- gps סימנו מראש את החניון קרוב ביותר למקום אליו רצינו להגיע.
התשלום לחניונים האילו במכונות תשלום קלות לתפעול.
לעומת זאת במקומות מסויימים אפשר היה להשתמש אך ורק במדחנים והיו מאוד לא ידידותיים לטעמי. אגב במדחן יש לרשום את מספר הרישוי של הרכב ורצוי שהמספר יהיה בהישג יד.
נושא של אפליקציות לא מוכר לי.
אפשר לטוס לטירנה שבצפון אלבניה לטייל לכיוון דרום ובסיום לעבור לקורפו במעבורת מסרנדה ומשם לחזור ארצה
תודה, כשניסיתי להוריג דרך google play לצערי ניכתב שם : This app is not available in your country
אני מחפש את במכשיר האנדרואיד שלי את האפליקציה של trenitalia ולא מוצא אותה ברשימת האפליקציות שניתנות להורדה, מה יכולה להיות הסיבה?
בסופו של עיניין החלטתי להתקשר לקבלה של המלון ולשאול האם הם באמת הוציא בקשת תשלום והם אישרו את זה ושזה נוהל שלהם. שילמתי דרך אתר מאובטח והכל היה תקין בסופו של דבר.
אני חייב לציין שזה לא נעשה בלב קל כי מעולם לא נתקלתי בדבר כזה , אבל אחרי שאימתתי מול המלון בתוספת העובדה שלא נגבה ממני הסכום בזמן ההזמנה (כי זה היה ללא החזר) זה היטה את הכף.
אני רוצה לדייק בפרטים : את ההזמנה עשיתי ללא אפשרות החזר, והאמת שהמלון שלח מרגע ראשון הודעה דרך בוקינג ואני מדגיש דרך בוקינג ולא דרך מייל עצמאי שעל מנת לאשר את ההזמנה יש להתחבר ללינק מאובטח ולשלם את הסכום. עבור שאר ההזמנות למלונות אחרים שעשיתי ללא החזר בוצעה גבייה דרך בוקינג וכרטיס האשראי חוייב למעט המלון הספציפי הזה שכאמור עומד על זה שאשלם דרך הלינק.
ניסיתי ללא הועיל להתקשר לשירות הלקוחות של בוקינג וזה לא צלח כי ביקשו להקיש את מספר ההזמנה ולמרות שהקשתי ביקשו שוב ושוב להקיש (ממש לא ברור) וכך לא הצלחתי להגיע לנציג עשיתי פנייה דרך האתר לגבי המלון הזה אבל הפניה שלי לא מתועדת כמו שפנייה למלון מתועדת כך שאני לא יודע אם ייתיחסו. אני אנסה להתקשר למלון להבין אם ההודעה אכן מהם.
אגב קשה לאמר שבוקינג עושים מאמץ יתר בנושא שירות הלקוחות שלהם , ממש ביזיון .
ביצעתי הזמנה למלון בצרפת דרך בוקינג בלי אפשרות להחזר וכתוב בהזמנה - תשלום מראש
משום מה עדיין לא חייבו אותי מראש דרך בוקינג אלא המלון שלח לי דרך ההודעות של בוקינג לינק חיצוני שבאמצאותו הם מבקשים שאשלם כתנאי לאישור ההזמנה למרות שאיך שהזמנתי נשלחה אלי הודעה שההזמנה מאושרת.
זה ניראה לי מוזר אף פעם לא ניתקלתי בפרוצדורה כזאת
האם נראה לכם שזה תקין?האם משהו נתקל בזה?
בקוסמוי הזמנו מונית מראש במחיר סביר פנינו ב- whatapp במספר 66887606001 + אני מציע שתבקש הצעת מחיר ממנו למלון שציינת
לא כתוב לכמה זמן אתם נוסעים בכל מקרה המרחקים גדולים והכבישים לא משהו.
לטעמי לא מומלץ טיול כוכב