ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. 13chen
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 22
    • פוסטים 59
    • הגבוה ביותר 6
    • קבוצות 0

13chen

@13chen

8
    מוניטין
    28
    צפיות בפרופיל
    59
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3483158 גיל 56

13chen הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי 13chen

• RE: דירות עדה בורק/ 3 בלילה עם 3 ילדות ברחוב לחפש מלון

תודה אורה וכל שאר המגיבים.

המשך הטיול אכן היה הרבה יותר מוצלח.

witched – כתבתי טיפ עם תמצית הסיפור כאן באתר ואני מקווה שיפורסם. מעבר לזה אני לא פעיל במיוחד בפורומים ופלטפורמות אחרות. אני מנסה גם לשמור על הגבול העדין שבין להתריע ולחסוך מהבאים אחריי חוויות כמו שאנחנו עברנו, ובין חשיפת יתר או “שיימינג”. 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      13chen
      13chen
    • RE: הפסקת מים במלון בלונדון

תודה למשיבים. קיבלתי את המסר.

שלוש הערות קטנות:

א. תקלה בזרם המים שמתרחשת רק בבניין המלון היא לא "פורס מאג'ור" כמו הוריקן או רעידת אדמה. אולי מישהו לא דאג לתחזוקת הצנרת? אולי מישהו לא שילם חשבון חשמל?

ב. כפי שכתבתי, בסך הכל המלון סבבה לגמרי. אלמלא עניין המים הייתי ממליץ עליו מאד לכל אחד, וגם ככה אני לא אומר שכדאי להימנע ממנו.

ג. לחיים- הסר דאגה מליבך. אמרתי תודה מכל הלב לפקידי הקבלה, שבכל מקרה כל העניין הוא לא באחריותם. אבל תודה שאתה דואג לנימוסים שלי, אם אצטרך עזרה בתחום אדע למי לפנות.

בכל מקרה אני משאיר את העניין מאחוריי.

תודה וגמר חתימה טובה לכולם.

פורסם בפורום אירופה
      13chen
      13chen
    • RE: ניסיון עוקץ (?) דרך בוקינג ו airbnb
      ככה זה נראה בבוקינג עכשיו

https://www.booking.com/searchresults.he.html?aid=397594;lab el=gog235jc-index-he-XX-XX-unspec-il-mob-L%253Ahe-O%253Aandr oid-B%253AandroidSwebkit-N%253AXX-S%253Abo-U%253Ac-H%253As;s id=c84dfa2f6e72c570566162c33b7692f1;closed_msg=3525803;dest_ id=-1456928;dest_type=city;hlrd=14&

13chen
      13chen

תודה רבה לכל המגיבים.

כל הסיפור אכן העיב על החוויה בפריז, לשמחתנו אח”כ עוד אספנו חוויות במקומות אחרים – דיסנילנד, אלפים צרפתיים, כך שהצלחנו גם להנות מהטיול.

רק השאלה של בתי- האם גם במלון או בדירה הבאה שנגיע אליה יהיו אנשים, ליוותה אותנו בהמשך הטיול ומן הסתם תחזור גם בטיולים הבאים Smile

עדי – יכול להיות שאם הדירה הייתה פנויה והכל היה פועל ללא תקלות, גם אני הייתי בממליצים… בדיעבד, אני מבין שכל ספק או נותן שירות באשר הוא נמדד דווקא כשדברים משתבשים, וזה יכול לקרות לכל אחד. האכזבה הגדולה שלי פה היא מאופן הטיפול בתקלה. אילו מיד כשהתגלה שהדירה לא פנויה הייתה עדה מסדרת לנו דיור חלופי שווה ערך לכל הלילות – באמת שלא הייתי בא בטענות אליה.

טל – האמת שגם לי הייתה תחושה לא כלכך נוחה סביב ההתכתבויות איתה לקראת הנסיעה. לא אהבתי את הסגנון, אבל לצערי רציתי להאמין שזה רק סוג של חספוס או ציניות ולא יותר מזה. 

קשה למצוא מלון דירות או דירה ל-5 במחיר סביר בפריז (בשבילנו חשוב מאד האופציה של דירה עם מטבחון, ואפשרות להכין את החביתה או הפסטה שמכירים מהבית). לכן האופציה אצל עדה קסמה לי… לפחות הרווחנו חוויה לחיים.

ועוד ניסיון, אולי כמו להשליך בקבוק עם פתק ללב ים: אם במקרה קוראים את הסיפור האנשים אשר נשלחו בטעות לדירה שיועדה לנו, ואשר הערנו אותם בלילה שבין ה11.7 ל12.7 כשהגענו לדירה – אשמח מאד אם ייצרו איתי קשר. בפורום או בפרטי. כמובן  אין שום טענה אליהם, רק רוצה לשמוע את הצד שלהם בסיפור. 

13chen
      13chen

תודה רבה אלעד .

מקוה לשתף קצת בהמשך הטיול בהמשך.

אם כי על אף שההמשך היה מוצלח הרבה יותר, היה די סטנדרטי ומוכר מבחינת מסלול ויעדים, לא בטוח שיש בו הרבה לחדש...

13chen
      13chen
    • RE: ⭐ אלפים צרפתיים ✈ שאלות של טירונים...

היי לי

כיף לכם!!!

אנחנו עשינו טעימה ביולי של 5 ימים באיזור.

ישנו בsaint gervais לדעתי מיקום מצוין אם לא רוצים לפצל לילות- כ25 דקות לשאמוני וכשעה לאנסי. גם העיירה חמודה ואפשר לטייל ממש בסביבתה.

מה שכן, היה חם, ומתגובות של אנשים שהיו לפנינו ואחרינו אני מבין שרוב הקיץ האחרון היה חם באלפים הצרפתיים. אז הייתי מנסה ללכת על לינה עם מזגן.

13chen
      13chen

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי 13chen

• RE: בלגיה (הארדנים) - יולי 2020

@Beez

נסענו זוג + 3 (13, 11, 7), 10 לילות ו-9 ימים 

פחות או יותר ממה שאני זוכר:

יומיים ראשונים לנו ליד בריסל. יום וחצי טיילנו בעיר.

אח”כ נסענו ללונה פארק  וואליבי- ומשם המשכנו לארדנים.

בארדנים היינו 5 לילות

יום אחד עשינו את אופני הרכבת ב Falaen (מומלץ), אח”כ טיילנו בדינאנט ובמצודה בעיר.

יום נוסף מערת נטיפים האן-סור-לס ואח”כ פארק הספארי שלידה (נהנינו מהמערה, מהספארי פחות- היה חם מאד, נוסעים במין רכבת עם הסברים בגרמנית ובפלמית, לא מאד מרשים).

יום נוסף היינו באיזור נאמור- בעיירה ובמצודה שחולשת עליה. בערב חצינו את הגבול לצרפת לעיירה  givet .

עוד יום עשינו במרכז החלל האירופאי, ליד טרסין. היה מאד מעניין, עשינו שם “הליכת ירח”, שהייתה אחד החוויות הזכורות מהטיול. 

היינו אחה”צ אחד ב Domaine Provincial De Chevetogne – פארק מאד נחמד עם מתקני טיפוס, שייט ובריכה.

בסיום הטיול נסענו לחנט ומשם לברוז’- שם ישנו 2 לילות וחזרנו לבריסל ממנה טסנו לארץ.

בדיעבד הייתי מוותר על יום אחד בארדנים לטובת ברוז', שהרגשנו שלא מיצינו אותה (היה לנו רק יום אחד מלא בעיר), אבל מאד נהנינו בארדנים- לא נופים שומטי-לסת, אבל איזור יפה ומאד נוח לטיול. יש שם עוד הרבה אטרקציות שלא הספקנו. צריך לקחת בחשבון שהכל נסגר שם ב18:00, למרות שביולי יש אור עד 21:00 בערך. אז כדאי להתחיל את היום מוקדם, אחרת לא מספיקים הרבה…

תהנו!

פורסם בפורום אירופה
      13chen
      13chen
    • RE: בלגיה (הארדנים) - יולי 2020

@Beez

אנחנו היינו לפני 3 שנים בארדנים ביולי.

ישנו בדירה הזו ליד דינאנט :

http://www.booking.com/Share-hU043G

נהנינו מאד וגם המחיר היה סבבה.

תהנו.

פורסם בפורום אירופה
      13chen
      13chen
    • RE: ⭐ אלפים צרפתיים ✈ שאלות של טירונים...

היי לי

כיף לכם!!!

אנחנו עשינו טעימה ביולי של 5 ימים באיזור.

ישנו בsaint gervais לדעתי מיקום מצוין אם לא רוצים לפצל לילות- כ25 דקות לשאמוני וכשעה לאנסי. גם העיירה חמודה ואפשר לטייל ממש בסביבתה.

מה שכן, היה חם, ומתגובות של אנשים שהיו לפנינו ואחרינו אני מבין שרוב הקיץ האחרון היה חם באלפים הצרפתיים. אז הייתי מנסה ללכת על לינה עם מזגן.

13chen
      13chen
    • RE: לינה בפריז ל3 נשים
      להימנע מדירות עדה בורק

לפני כחודש שכרתי אצלה דירה- הגענו ומצאנו שיש אנשים בדירה “שלנו”, נאלצנו לחפש בכוחות עצמנו מלון באמצע הלילה. שירות גרוע ויחס גרוע. כתבתי את הסיפור המלא בפורום משפחות.

פורסם בפורום אירופה
      13chen
      13chen

תודה.

13chen
      13chen
      טיפ שכתבתי טרם פורסם

טיפ שכתבתי לפני כשבועיים ובו תמצית הסיפור טרם פורסם.

לא ברור לי למה.

האם זה פרק זמן סביר או שזה אומר שלא יפרסמו?

למישהו יש רעיון איך ניתן לברר?

13chen
      13chen
    • RE: צרפת / פריז - קוד לבוש

היינו לפני כחודש.

הרושם שלי שכל אחד לובש מה שנוח לו שם, בודקים מאד ביטחונית בכל מקום (וטוב שכך), לא נראה לי שמתייחסים במיוחד ללבוש. בכ”ז מסכים עם קודמיי לגבי לבוש מכבד ברמה סבירה.

מה שכן, אני בטח לא מחדש, אבל הולכים הרבה מאד בפריז. לכן, ממש לא ממליץ כפכפים, ורצוי נעלי הליכה טובות.

שתהיה נסיעה טובה !

13chen
      13chen

תודה רבה אלעד .

מקוה לשתף קצת בהמשך הטיול בהמשך.

אם כי על אף שההמשך היה מוצלח הרבה יותר, היה די סטנדרטי ומוכר מבחינת מסלול ויעדים, לא בטוח שיש בו הרבה לחדש...

13chen
      13chen

תודה אורה וכל שאר המגיבים.

המשך הטיול אכן היה הרבה יותר מוצלח.

witched – כתבתי טיפ עם תמצית הסיפור כאן באתר ואני מקווה שיפורסם. מעבר לזה אני לא פעיל במיוחד בפורומים ופלטפורמות אחרות. אני מנסה גם לשמור על הגבול העדין שבין להתריע ולחסוך מהבאים אחריי חוויות כמו שאנחנו עברנו, ובין חשיפת יתר או “שיימינג”. 

13chen
      13chen
    • RE: יום טיול מאנסי לשאמוני

מצטרף להמלצה החמה על ibis budget palexpo ללילה אחרון לפני טיסת בוקר בג'נבה. לנו שם בשני חדרים לפני 10 ימים. בסיסי אבל מסודר ונקי. יחס נעים בקבלה ומאד נוח. החזרנו את הרכב ערב קודם (חשוב במיוחד אם צריך להחזיר בצד הצרפתי בשדה שהכניסה אליו קצת מאתגרת) והלכנו ברגל 10 דקות לפנות בוקר לשדה התעופה.

תהנו !

13chen
      13chen