ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. nati086
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 15
    • פוסטים 28
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

nati086

@nati086

0
    מוניטין
    6
    צפיות בפרופיל
    28
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3506964 גיל 56

nati086 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי nati086

• מתכננים טיול זוגי במזרח ארה"ב וקנדה (יולי) נשמח לעזרתכם עם מסלול, המלצות ומדריך!

שלום לכולם,

​אנחנו מתכננים טיול בחודש יולי עבור זוג מבוגר, שיוצא מניו יורק ומשלב את מזרח ארה"ב וקנדה. המסלול הכללי שחשבנו עליו נראה ככה:

1. ​יציאה מניו יורק לכיוון אזור אלף האיים.
      2. ​המשך למפלי הניאגרה בצד הקנדי (כולל לינה באזור כדי לראות את המפלים מוארים בלילה).
      3. ​מעבר לטורונטו (וכאן יש לנו התלבטות גדולה)
      4. ​חזרה לכיוון פנסילבניה אופציה לעצירה במוזיאון הזכוכית בקורנינג.
      5. ​ביקור בוושינגטון די.סי. ובמפעל השוקולד של הרשי.

​נשמח מאוד לעזרתכם בכמה נקודות מפתח:

האם מישהו מכיר וממליץ על מדריך או חברה שעושה את המסלול הזה בצורה הטובה, האיכותית והנוחה ביותר עבור זוג מבוגר?

• ​דילמת טורונטו, קיבלנו דעות מאוד חלוקות לגבי העיר. מצד אחד אומרים שהיא משעממת ולא שווה את הזמן וגם שיש שם אנטישמיות רבה ומצד שני שמענו שיש לה הרבה מה להציע. מי שהיה – מה דעתכם? כדאי להקדיש לה זמן, ואם כן, מהן נקודות החובה שאסור לפספס בה לדעתכם?
      • האם לדעתכם סדר התחנות הגיוני ונכון? נשמח לטיפים על הדרך הנכונה ביותר לתפור את הטיול הזה כדי שיהיה מצד אחד חווייתי ומצד שני לא עמוס ומתיש מדי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      nati086
      nati086
    • RE: בקשת חוות דעת על כרטיס wifly

השתמשתי 3 פעמים היה טוב היתרון בהם זה השמירה על המספר הישראלי לשיחות נכנסות אם אין צורך בשיחות יש esim יותר זול

פורסם בפורום אירופה
      nati086
      nati086
    • מלון במרכז רומא וקרבה למסעדות כשרות

שלום לכולם,

בשבוע אבא אני ואשתי מגיעים לרומא לחופשה קצרה. אני רוצה לדעת מה האיזור המרכזי של רומא בשביל למצוא מלון בקרבה למרכז.

כמו כן אם למישהו יש מושג האם יש בית כנסת ומסעדות כשרים שקרובים למרכז יחסית?

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם בפורום אירופה
      nati086
      nati086
    • טיול זוגי בתחילת אפריל

שלום לכולם,

אני וזוגתי טסים לתאילנד בתחילת אפריל ל-14 ימים.

אני רוצה בין היתר להציע שם נישואים.

הבעיה שאני מעט מבולבל וכל שאלה שאלה שואל אנשים שהיו בתאילנד אני מתבלבל יותר.

התכנון הראשוני היה ישירות מהנחיתה בבנגקוק לקחת טיסה לצאנג’ מאי ולעשות את הטיול ג’יפים של ה-3 ימים. לאחר מכן לטוס לפוקט ל-3 ימים שמתוכם שישי שבת(אנחנו שומרי שבת), מפוקט לקחת טיסה עם עצירה לקו צאנג’ ושם להיות עוד שלושה ימים ושם להציע נישואים עם ארגון של תפאורה יפה. מקו צאנג’ להמשיך לפטאיה ושם להיות עוד 3 ימים שמתוכם שישי-שבת ללון במלון הכשר ומשם לנסוע לבנגקוק לטיסה חזרה.

הבעיה הגדולה שפתאום כולם עירערו אותי ואמרו לי אתה חייב לנסוע לקוסמוי, כל הטיול לא שווה את זה בלי קוסמוי וקו צאנג’ נחשב מקום משעמם בלי חיים ואפילו אמרו לי לוותר על פוקט ולנסוע לקסמוי וקופנגן, וחלק מהאנשים אמרו לי שזה מקום רועש, מלא בישראלים ונורא מתויר. 

אני נורא מבולבל ורוצה שיהיה לנו טיול כיפי שלא נהיה מאוכזבים שהגענו למקומות משעממים.

חשוב לציין שטיסה מצאנג’ מאי לפוקט ואת המלון בפטאיה כבר הזמנתי.

בבקשה תעזרו לי ותמליצו לאיזה מקומות ללכת.

תודה רבה לכל העוזרים וסליחה על החפירה

פורסם בפורום תאילנד
      nati086
      nati086
    • RE: טיול ליעד אקזוטי

חשבתי כן להישאר בסגנון של זנזיבר ולהגדיל את התקציב ל10000 ש"ח לזוג לטיסות ומלון (מצאתי טיסה ישירה בעלות של 650 דולר) השאלה אם יש מלון עם ירידה לחוף ואזור אישי בחוף שבו אוכל לעשות את הצעת הנישואים בעלות של 200 דולר ללילה או שהדבר לא הגיוני במחירים הללו כי רציתי להיות במלון סופיה שהוא נראה מלון יפה מאוד אבל הוא מעבר לתקציב שלי 500 דולר ללילה. חוץ מזה גם בזנזיבר יש טיולי ספארי?

באמת תודה לכל העוזרים!

פורסם בפורום אפריקה
      nati086
      nati086
    • RE: המלצה ליעד אקזוטי

פרסמתי ב3 פורומים שרלוונטים אליי זה לא שעשיתי בכוונה כדי להרגיז אלא בגלל שאין פורום אחד כללי אלא פורום לפי יבשת. עשיתי טעות התנצלתי אז למה כל העליהום

פורסם בפורום אירופה
      nati086
      nati086
    • RE: המלצה ליעד אקוזטי

לא מזלזל בגולשים פשוט לכל אזור יש פורום משלו ולצערי אני עדיין לא סגור בכלל לאיזה יעד לנסוע. אני מתנצל אם זה גם לאיזה בעיה כלשהי

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      nati086
      nati086
    • RE: טיול ליעד אקזוטי

7500 לזוג רק לטיסות ולמלון

פורסם בפורום אפריקה
      nati086
      nati086
    • RE: טיול לסרדיניה בשביל להציע נישואים

אני מחפש יעד קודם כל יפה ולא משעמם, יעד שלא יהיה בו קר במרץ ושתהיה בו נגישות לאוכל כשר. חשבתי בהתחלה על זנזיבר אבל חופשה בת שבוע היא בתקציב כפול מהתקציב האפשרי בשבילי.

אשמח אם תמליצו לי על יעד כזה.

פורסם בפורום אירופה
      nati086
      nati086
    • RE: המלצה ליעד אקזוטי

צודק. טעות שלי

פורסם בפורום אירופה
      nati086
      nati086