אנחנו רק אלאמו..
יש לך שבוע...תתחילי מהמלונות הסמוכים אלייך...יש לך גם ממול את הראס..באלייס...ובצד השני את ניו יורק..אם גי אם...ממולו טרופיקנה...וכו.תהני
המלצות. למסלול . בתחילת אוקטובר ל5 ימים. יציאה מלאס וגאס עם רכב.
לפיניקס . טוסון. וחזרה לוגאס ממסלול אחר ..יש המלצות? היכן ללון ?
אני אהיה בוגאס חודש...מאמצע ספטמבר עד סוף אוקטובר...מתלבטת האם לנחות בוגאס...ולאחר מס ימים לקנות טיסה פנימית הלוך חזור וגאס סיאטל וחזרה..
או לטוס לסיאטל מבן גוריון..לשהות 4 ימים ואז לטוס לוגאס…האם זה יוזיל האם ייקר…?
מה חושבים?
אחרי שחפרתי פה עליה...האם חייב רכב ? האם התחבורה נוחה להיתנייד ממקום למקום?
אהיה או רוצה להיות 4 לילות..איך מומלץ לחלק את הימים מבחינת הרובעים בעיר..או עדיף להישאר באותו מלון? וממנו לצאת..? חוכחמת ההמונים בבקשה.. אהה ומגיעים בספטמר 18..מודה
היי לפורום, בספטמבר נהיה בוגאס חודש...בין ה12 ל16 לחודש..רוצים לנסוע עם הרכב לגרנד קניון בדקתי בגוגל מפה...שעתיים וחצי…..ורוצים להמשיך לפניקס , סדונה…
מי מחברי הפורום יכול להמליץ לי על מסלול..מלונות...כמובן חוזרת לוגאס...
זה מה שנעשה באמת..נחכה בחודש הבא.ונסגור.אנחנו כבר טיילנו בכל האזורים..ואנחנו ממש היינו רוצים להיות באזורים האלה.כי ב1 לאפריל כבר צריכים לנסוע לוגאס
אני עדיין מדבאת על וגאס..לא על אריזונה ולא על טקסס.הזמנו גם בדאלאס.תוהמחירים גם שם עלו...באנהיים עלו
..לאותו מלון שהייתי בן שננ שעברה red lion השנה ב120 דןלר יותר...העיקר הבריאוץ
אוקיי..ההשוואה לישראל..נכונה..אני העליתי את הדיון..לגבי וגאס..שכנוסעת לשם כבר כמעט 20 שנה..המחירים השלישו את עצמם
בדקתי בהודעות שלי..טזו טעות שלי...אני כתבתי לסוכן את התאריך חזרה 10 לאוקטובר במקום 18 ...נראה מה אפשר לעשות ..