ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Yuviba
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 14
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Yuviba

@Yuviba

0
    מוניטין
    30
    צפיות בפרופיל
    14
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3561457 גיל 56

Yuviba הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Yuviba

• RE: San Fransisco vs San Diego - התייעצות לגבי סיום טיול

@imeshy

ברמת העיקרון אנחנו עתידים לצאת ביום שני מלאס ווגאס מוקדם בבוקר ולהתחיל נסיעה ליעד השלישי שם נשהה עד יום רביעי בערב, ברביעי בערב אנחנו מתכננים לחזור ללוס אנג׳לס ולישון בסמוך לשדה תעופה לקראת הטיסה חזרה לארץ שיוצאת ב-12:00 משדה התעופה LAX

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Yuviba
      Yuviba
    • San Fransisco vs San Diego - התייעצות לגבי סיום טיול

שלום רב,

לאחר קריאה מעמיקה והמון התלבטויות, הגענו להחלטה שאת ירח הדבש שלנו, שיתקיים בחודש ספטמבר הקרוב, נעשה בחוף המערבי ונתחיל אותו בלוס אנג׳לס, משם נמשיך בנסיעה ללאס ווגאס והיעד השלישי, לו השארנו בסך הכל 2 לילות (3 ימים) נשאר עדיין בסימן שאלה ובהתלבטות משמעותית בין סאן פרנסיסקו לסאן דיאגו.

אני מציין שלאורך כל הטיול אנחנו נהיה עם רכב צמוד כך שהתניידות היא לא הבעיה.

אשמח לקבל את המלצותיכם בנוגע ליעד השלישי – סאן דיאגו או סאן פרנסיסקו? אם תוכלו לתת גם המלצות למקומות לבקר בהם אנחנו נודה לכם מאוד!

אם יש לכם בכלל המלצה ליעד אחר שהוא לא סאן דייגו או סאן פרנסיסקו נשמח לקבל אותה.

אנחנו זוג, בני 23, פחות מעוניינים במוזיאונים ורוצים לחוות קצת טבע ובעיקר הרבה אטרקציות, ספורט ימי, ספורט אתגרי וכל מה שאנדרנלין מעורב בו 🙂

תודה רבה מראש,

יובל

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Yuviba
      Yuviba
    • RE: ירח דבש בחוף המערבי

@imeshy

היי, מה שלומך?

עדיין לא סגרנו טיסות, אבל כן בדקנו שעות ובימים הקרובים אנחנו עתידים לסגור, טיסה הלוך מישראל בראשון לפנות בוקר בסביבות 01:00 שעון ישראל ונחיתה בלוס אנגלס בסביבות 06:00 בבוקר יום ראשון שעון ארה״ב – את היום הזה נקדיש לקניות. 

טיסה חזור ביום חמישי בסביבות הצהריים כדי לנחות בישראל בשישי בצהריים לפני כניסת השבת.

התכנון הזה מקנה לנו בערך 11 ימים.

סן דייגו נשמע מעניין, אנחנו נבחן את היעד הזה.

תודה רבה! 🙂

אשמח לעוד המלצות 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Yuviba
      Yuviba
    • ירח דבש בחוף המערבי

שלום לכל חברי הקהילה,

לאחר התלבטויות וקריאה ארוכה של פוסטים והמלצות שונות, החלטנו שאת ירח הדבש שלנו בספטמבר נעביר בארה״ב בחוף המערבי עם דגש על לוס אנג׳לס ולאס וגאס.

לאחר שקיבצתי את רוב ההמלצות והאטרקציות בלוס אנג׳לס (שאמורה למלא לנו כ-2-3 מתוך 11 ימים) אני מוצא עצמי תקוע במחשבות מה יהיה כדאי היעד הבא בטיול שלנו.

אני אציין שאנחנו נהיה עם רכב צמוד ככה שאנחנו ניידים ודינמים מאוד.

מצד אחד, חשבתי אולי לנסוע ישר מלוס אנג׳לס ללאס וגאס ובלות שם עוד 3 ימים, משם לסאן פרנסיסקו ל-3 ימים ומשם לקחת טיסה לניו יורק לעוד יום-יומיים ובחזרה לארץ אבל משום מה זה מרגיש לי בלאגן אחד גדול.

מצד שני, חשבתי אולי להתחיל דווקא בוושינגטון, משם לאורגון ולסיים בקליפורניה (מה שיגרום לצערי ככל הנראה לוותר על ווגאס, משהו שכנראה לא נסכים עליו...)

חשוב לי לציין שהשאיפה שלנו היא יותר להינות ולמצות את היעדים שנהיה בהם מאשר לסמן V שהיינו בכל הערים המצוינים לעיל׳ כאשר לרשותנו 11 ימים בלבד (ראשון בוקר עד חמישי שלאחר מכן) – התכנון הוא להתחיל את הטיול ב-01.09.19 ולחזור לארץ ב-13.09.19.

אני אשמח לקבל מכם, חברי הקהילה, המלצה על הערים/מקומות/מדינות שאתם ממליצים לנו לטייל בהם בדגש על אטרקציות (לא טבע בהכרח, אבל כן מוזיאונים מודרניים – לא אומנות [למשל מוזיאון השעווה או מוזיאון גינס נחשב עבורנו מודרניים – לא חובבי אומנות כל כך], פארקים אקסטרים או מקומות שחובה לראות), מקומות קניות (אאוטלטים למיניהם), קהילות יהודיות (איפה הכי כדאי להעביר שבת? – אנחנו שומרי מסורת) וכדו׳.

תודה רבה מראש ושבת שלום,

יובל

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Yuviba
      Yuviba
    • RE: ירח דבש לארה"ב - שבועיים

שלום חברים,

אשמח להמלצות נוספות למסלולים

• יהיה רכב צמוד

תודה רבה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Yuviba
      Yuviba
    • RE: ירח דבש לארה"ב - שבועיים

היי חברים,

מודה לכם על העצות, אכן נשקול אפשרות להתמקד באזור המערבי ולכן אשמח לקבל מסלולים מומלצים לאנשים שחוו את הצד המערבי בסדר גודל של שבועיים.

כמו שציינתי, אנחנו זוג דתי שומר כשרות ושבת ולכן זה משהו שאנחנו רוצים לקחת בחשבון.

המקומות שאנחנו חושבים עליהם בעקבות התגובות כאן הם:

• לוס אנג׳לס
      • לאס ווגאס
      • ואולי לסיים בניו יורק (שהייה של יומיים כדי להרגיש טיפה את האווירה הסוענת של אמריקה 🙂 )

אשמח לקבל טיפים והכוונות למסלולים מומלצים, אם אפשר עם סיום בניו יורק ומשם טיסה חזרה לארץ, במידה וניו יורק לא נכנס בפרק – לא נורא.

מודה לכם בראש,

יובל.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Yuviba
      Yuviba
    • ירח דבש לארה"ב - שבועיים

שלום לכולם,

אנחנו מתכננים לעשות טיול ירח דבש בארה”ב, טיול שיכלול נופים, קניות, תרבות ואוכל טוב (כשר).

כרגע, כמתוכנן, מיאמי יהיה היעד שממנו נתחיל.

המסלול עליו חשבנו כרגע מורכב כך:

• להתחיל במיאמי את הטיול ולטייל באיזור במשך 2-3 ימים (מיאמי, בוקה רטון וכו’)
      • משם לקחת טיסה פנימית ללוס אנג’לס ולהעביר שם כמה ימים+את הסופ”ש (לצורך העניין – רביעי-ראשון בבוקר)
      • מלוס אנג’לס לנסוע ברכב ללאס ווגאס ליומיים-שלושה
      • מלוס אנג’לס לקחת טיסה פנימית לניו יורק (לצורך העניין – שלישי-חמישי)
      • חמישי לקחת טיסה חזור לישראל כדי להגיע בשישי בצהריים לפני שבת.

חשבתי שאולי חברי הקהילה יוכלו להציע לי מסלול יותר נוח עם פחות טיסות פנימיות ויותר נסיעה ברכב, לצורך העניין טיול באזור המזרחי של ארה”ב בלבד או טיול באזור המערבי של ארה”ב.

חשוב לי להדגיש שאנחנו מחפשים בעיקר לראות נופים, להרגיש תרבות וכמובן אי אפשר שבלי קצת קניות 🙂

אודה לעזרתכם בהכוונה למסלולים בני שבועיים.

תודה מראש,

יובל.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Yuviba
      Yuviba
    • ברלין - זוג צעיר - מסורתיים

בס״ד

שלום וברכה,

אחרי שהתלבטנו מעט על יעדים לנופשון של 4 ימים, החלטנו ללכת בכל הכוח על ברלין שכבר בעבר רצינו לבקר בה אבל בסוף ברצלונה סחפה אותנו ובצדק - היה מדהים! 

אז החלטנו לסגור ברלין בתאריכים 15-19.01, טיול שמטרתו העיקרית – נופשים, אתרים, קצת היסטוריה וכמובן קצת מנוחה וקניות, לפני שחוזרים לשגרה של לימודים (סטודנטים). חשוב לציין שאנחנו נוחתים בברלין בשני ב-09:00 בבוקר ונוחתים בארץ בשישי ב-03:00 לפנות בוקר - ככה שמנצלים את שני וחמישי במלואם. 

אנחנו זוג מסורתיים ששומר על כשרות וקראתי מעט על ברלין ונראה שהרבה יותר קל ונוח מאשר ברצלונה מהבחינה הזו – יש שפע של מסעדות, מאפיות ודוכני אוכל כשרים ברחבי ברלין מה שבאמת גם גרם לנו בסופו של דבר להינעל על היעד הזה.

עכשיו אחרי רקע קצר עלינו ועל הסיבות שהובילו לבחירת היעד, אשמח לקבל מספר המלצות:

1. באיזו סביבה כדאי להזמין מלון בברלין אם המטרה העיקרית שלנו היא בעיקר טיולים רגליים, נופים וקניות לצד מסעדות כשרות מומלצות באזור?
      2.  

איך מומלץ להתנייד בברלין? מוניות? אוטובוסים? במידה ואוטובוסים – יש איזשהו כרטיס חופשי שבועי?

יש אפשרות לקנות סים מקומי בשדה התעופה במחיר סימלי כמו בברצלונה?

1. איזה מקומות אסור להחמיץ? ועל מה באמת אפשר לוותר?

כל טיפ, הערה, המלצה, הארה ותגובה תתקבל בברכה רבה!

תודה מראש לכל העונים,

יובל Smile

פורסם בפורום אירופה
      Yuviba
      Yuviba
    • RE: יעדים כשרים באיי אירופה
      יעדים כשרים באיי אירופה

היי תודה לכןלם על המענה.

התקציב דל כי שנינו חיילים, אנחנו לא מחפשים בהכרח חופשה ל-7 ימים, די ב-3-4 ימים 

פורסם בפורום אירופה
      Yuviba
      Yuviba
    • יעדים כשרים באיי אירופה

היי,

שמי יובל, ואני מעוניין בחופשה בטן גב, בלי יותר מדי התעסקות פשוט קצת חופש מהשגרה של הצבא... אני וחברה שלי שומרי כשרות ומחפשים מקום טוב לנוח בו מהשגרה ולהינות מנופים, חופים וכן, גם אוכל כשר (לא גורמה, העיקר שיהיה כשר ולא בית חב״ד) בדקתי רודוס ושאר איי יוון ולצערי לא מצאתי משהו כשר, שמעתי רק שמועה שמלון אטריום פאלאס ברודוס מציע אוכל כשר, אבל מעדיף לא להתבסס על שמועות.

בגדול יש לנו תקציב של 4,500₪ ל-4-5 ימים שזה צריך לכלול טיסות ומלון (עדיפות 4-5 כוכבים קרוב לים) ולמסעדות כשרות

מעוניינים לטוס בסוף אוגוסט/אמצע ספטמבר

אני יודע שזו בקשה מפונקת מאוד, מודה מראש על העזרה! 

פורסם בפורום אירופה
      Yuviba
      Yuviba