ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. _Ronit
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 21
    • פוסטים 46
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

_Ronit

@_Ronit

0
    מוניטין
    10
    צפיות בפרופיל
    46
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 173941 גיל 56

_Ronit הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי _Ronit

• RE: תכנון נסיעה להודו בנובמבר

@רוני-סופר היי, תודה רבה על התוכנית, אבל זה המון טיסות. אנחנו מנסים לחסוך על טיסות ולנסות לקחת או נהג, או רכבת בכל זאת.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      _Ronit
      _Ronit

@רוני-סופר היי,

אנחנו קוראים ואוספים מידע ותוך כדי שואלים שאלות 🙂

הגענו למסקנה שאנחנו נעשה 2 מסלולים, המקורי זה דלהי-רג'סטאן וננסה להכניס את רישיקש איכשהו.

בגלל שזו הפעם הראשונה שלנו שם ואנחנו קצת מפחדים שיהיה לנו קשה אנחנו רוצים לעשות תוכנית ב', מקום יותר נעים שנוכל "לברוח" אליו, גם אם זה אומר בטיסה, איזה אזור מומלץ?

אמרת שצריך לדעת לבחור נכון בגואה, מה הכוונה?

אנחנו רוצים להתחיל בדלהי ולהגיע לג'איפור כי נראה לנו שזו הנקודה הכי קרובה, אבל במקום אחד רשום שזה 7 ש' נסיעה ברכבת ו-5 ברכב ובמקום אחר רשום 4 ש' נסיעה ברכבת ומשהו דומה ברכב, מה זמן הנסיעה האמיתי?

אשמח להמלצות על נהגים אם יש לך.

לגבי נסיעות ברכבת, אמרת שזה מצריך תיאומים לא פשוטים, מה הכוונה?

סופ"ש נעים!

_Ronit
      _Ronit

@רוני-סופר

היי,

לגבי מסלול רג'סטן רשמת נופים בגרשיים? למה בעצם?

לגבי מומביי, אני מבינה שזו עיר מאוד קשה לטייל בה, יש משהו מומלץ בסביבה?

לגבי תחבורה ציבורית, חשבנו לקחת רכבות לילה וכך לעשות נסיעות ארוכות, ככה אנחנו מנצלים את הזמן שייקח לנו להגיע בשינה, כשאני מדברת על נסיעות בלילה, הכוונה לנסיעות ":קצרות" יחסית של 5-7 שעות, לא של ימים, ברור שלא ניקח רכבת נגיד לגואה.

לגבי גואה, זה בעיקר חופים לא, מה עוד יש שם?

_Ronit
      _Ronit

@רוני-סופר

היי,

אכן, זו היא הפעם הראשונה שלנו בהודו (אומנם הייתי בדלהי כחמש שעות כעצירה בטיסה לנפאל לפני אי אלו שנים (אנחנו כבר לא צעירים, רק בנפש:), אבל לשנינו יש ניסיון עם טיולים (אני במזרח, אבל לפני הרבה שנים ולו בטיולים במקומות שונים)

בעיקרון נראה לי שנטו נהיה שם 18 יום כי הטיסות מאוד ארוכות (12-14 שעות).

לגבי מסלול, נראה לי שנעדיף לא לטוס, נתת את אזור רג'סטן כמסלול מומלץ והוספת את רישיקש שזה בכלל בצפון, איך אפשר לשלב?

לגבי דרום הודו, זה בעיקר כפרים וחופים לא?

לגבי תקציב, לפי מה שאתה כותב זה נשמע שהעלות היומית היא 100$ פחות או יותר, זה לא מעט. בכל מקרה, אנחנו כנאה לא נוציא הרבה, נסתפק בגסטהאוסים פשוטים (אבל טובים) ובאוכל במקומות טובים אבל לא יקרים.

_Ronit
      _Ronit

@dregev03 אוקיי, תודה

_Ronit
      _Ronit
    • תכנון נסיעה להודו בנובמבר

שלום,

אנחנו רוצים לנסוע להודו בנומבר ל- 20 יום וקצת מרגישים אבודים עם התכנון. אשמח לכמה הבהרות.

1. אני מבינה שהאזור ההררי, לה, קאסול, דרמסלה וכו' לא מתאים לעונה, אנחנו רוצים בעיקר נופים ונשמח להמלצות לאזורים כאלו שמתאימים לעונה ואם יש אזורים כאלו באזור דלהי (למרות שאני מניחה שאין) נשמח לשמוע.
      2. לגבי נסיעות, בגלל שזממנו מוגבל, נשמח לטיפים לגבי ניצול זמן מקסימלי ודרכי הגעה מהירים ממקום למקום.
      3. נשמח להערכות לגבי הוצאות שם, אוכל לינה נסיעות. אנחנו מחפשים טיול ברמת נוחות סבירה, כלומר, נישן בגסטאהוסים ונאכל במסעדות תיירים או מקומיות אם זה מתאפשר, לגבי נסיעות, אוטובוסים פרטיים לנסיעות ארוכות, ואם נסע ברכבת אז סביר שנקח מחלקה ראשונה.
      4. תודה לעונים 🙂
      _Ronit
      _Ronit
    • RE: מחפשת ספר טיולים על מלטה.

@tomertsin

היי, אני משתמשת הרבה בנט, אבל הניווט כשאצה כבר שם יותר נוחה עם ספר לא? היית שם? איך הסתדרת? 

פורסם בפורום אירופה
      _Ronit
      _Ronit
    • מחפשת ספר טיולים על מלטה.
      היי, סיכויי קטן, אני יודעת אבל אנסה את מזלי בכל אופן, יש למישהו ספר על מלטה שהוא לא צריך? מאזור המרכז, פ”ת-רג, גבעתיים, ת”א. אפשר גם רמת השרון, הרצליה ורעננה. תודה!
      פורסם בפורום אירופה
      _Ronit
      _Ronit
    • טיול יום ל Sighnaghi

היי, אני רוצה לעשות טיול יום ל-Sighnaghi  שקרובה יחסית לטביליסי, אשמח לקבל המלצות על סוכנויות מקומיות שמציעות טיולים כאלו במחיר הוגן.

אפשר שזה יהיה גם ב קבוצה. 

תודה. 

פורסם בפורום אירופה
      _Ronit
      _Ronit
    • שאלה בנוגע ל-Kazbegi גיאורגיה

שבוע טוב, 

אנסה את מזלי שוב, אנחנו נוסעות ל-6.5 ימים לטבליסי, התכנון זה להיות 2.5 ימים בטבליסי ועוד 3.5 במקום אחר, כנראה שב Kazbegi. שאלתי היא, חוץ ממסלולי הליכה, האם יש גם אתרים באזור שנוכל לראות (שלא מצריכים הליכה)? אנחנו רוצות לעשות טרק אחד שתיים וגם קצת אתרים. אם לא, האם יש איזו שהוא עיר במרחק של 2-3 שעות מטבליסי שבא ניתן לשלב נגיד גם טיול בעיר וגם מסלולי הליכה?

תודה מראש לעונים.

פורסם בפורום אירופה
      _Ronit
      _Ronit