תודה רבה על העזרה

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Belaljaas
-
RE: צפון איטליה - האגמים והרי הדולומיטיםפורסם בפורום אירופה
@מטייל_4021722
העניין הוא שרציתי כבר לנצל את הטיול ולשלב את ונציה, גארדה והדולומיטים אם כבר נוסע לשם.. לא יודע אם לוותר על ונציה או בכל זאת לנסוע לשם עם הילדים

-
אם נדבר על ונציה, גארדה והדולימיטים. כמה ימים צריך להקדיש לכל מקום עם ילדים שיהיה נוח? אם נדבר על 4 ימים גארדה ועוד יומיים ונציה ו 5 ימים דולימיטים זה יהיה כזה קשה? אם נניח שהנסיעה שלנו הין מקום למקום תהיה בלילה והילדים ישנים?
-
אבל אי אפשר לקחת את הילדים בלי לבקר בגארדה לפחות עם כל האטרקציות לילדים שיש שם
-
@מטייל_4021722
הבנתי..
אז עדיף לעשות את האגמים וזהו?
-
טוקיופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום רב,
האם כדאי לטוס לטוקיו בימים אלה? אני מעוניין לנסוע לטוקיו אך לא יודע אם בימים אלה כדאי לבקר שם. ידוע לי שעדיף להגיע במרץ- מאי או בספטמבר – נובמבר.
אם לא כדאי, לאן עדיף לנסוע לתקופה של שבוע וחצי? מחפשים מקום באסיה. תאילנד, פיליפינים, הודו… הבעיה שלפי המזג אוויר בטלפון הכל גשום..
עיקר הנסיעה לטוקיו בשביל לראות את המעצמה הגדולה שמדברים עליה. מחפשים גם טבע, טיולים וכו..
אשמח לעזרתכם!
-
טוקיופורסם בפורום תאילנד
שלום רב,
האם כדאי לטוס לטוקיו בימים אלה? אני מעוניין לנסוע לטוקיו אך לא יודע אם בימים אלה כדאי לבקר שם. ידוע לי שעדיף להגיע במרץ- מאי או בספטמבר – נובמבר.
אם לא כדאי, לאן עדיף לנסוע לתקופה של שבוע וחצי? מחפשים מקום באסיה. תאילנד, פיליפינים, הודו… הבעיה שלפי המזג אוויר בטלפון הכל גשום..
עיקר הנסיעה לטוקיו בשביל לראות את המעצמה הגדולה שמדברים עליה. מחפשים גם טבע, טיולים וכו..
אשמח לעזרתכם!
-
RE: 12 לילות בלוס אנג׳לספורסם בפורום צפון אמריקה
תודה רבה אך קראתי מלא.
השאלה היא שהאם כדאי לנסוע לסן פרנסיסקו או וגאס בזמן הזה? ואיך לסדר את ימי הטיול בבקשה? זה מתחיל מחר עד ה 16/07 שזה מספיק זמן נראה לי להרבה דברים. הטיסה הלוך ושוב ל ומלוס אנג׳לס.
תודה רבה
-
12 לילות בלוס אנג׳לספורסם בפורום צפון אמריקה
היי חברים,
אני טס הלילה ללוס אנג׳לס ל 12 לילות. אני צריך את עזרתכם לגבי בחירת מלון / אטרקציות? האם כדאי לשהות במלון אחד כל התקופה? באיזה איזור לבחור מלון? אם יש המלצה על מלון או יותר לאורך התקופה? שבועיים זה יותר מדי זמן ללוס אנג׳לס? לבקר בעוד מקומות? איזה אטרקציות לעשות? כרגע קיבלתי המלצות על הדיזנילנד, יוניבירסל סטודיוס, סנטה מוניקה .. מה כדאי לעשות עוד?
הולך לשכור רכב מ אלאמו, דעתכם על החברה? יש משהו יותר טוב?
תודה לעוזרים
-
RE: התלבטות בבחירת יעד באסיהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תודה לך על התגובה.
חוף ים, נוף יפה זה לא ממש אטרקציה.
טיולי ג׳יפים, אומגות, טיולים בים וכל מני..