מה עשית בסוף? קרה לי אותו דבר..
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי הילהלהלהלה
-
מונטנגרו וסלובקיה בהריוןפורסם בפורום בריאות
שלום,
אני בשבוע 19 בהריון, ואנחנו רוצים לנסוע לאירופה עוד שבועיים לשבוע של טיולי טבע (טיולי יום, לא טרקים)
בשל מזג האוויר שקלנו את סלובקיה או מונטנגרו
האם המדינות האלו עם שירותי בריאות מתקדמים? ככה שאם יש מצב חירום יהיה מקום טוב לפנות אליו?
האם מבחינת מחלות בטוח לנסוע לשם בהריון?
תודה
-
RE: שבוע בפורטוגלפורסם בפורום אירופהשבוע בפורטוגל
תודה רבה לכולם!
אם כך לא אוותר על פורטו.. שמעתי דווקא המון טובות על עמק הדואורו.. למה התאכזבתם?
וגם - יש עוד היילייטס שבשום פנים לא הייתם מוותרים עליהם בדרך בין פורטו לליסבון?
תודה!
-
שבוע בפורטוגלפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם,
אנחנו נוסעים בפסח לפורטוגל (אבא בן שישים וארבעה ילדים בשנות העשרים). נוחתים בלילה של יום ראשון בליסבון וטסים ראשון אחרי בלילה.
חשבתי על המסלול הבא, ותוהה אם לא עמוס מידי.. אשמח לחוות דעת. תודה!
אז בלילה הראשון חשבתי לישון בsintraולהסתובב שם יום אחרי בבוקרמשם בגדול ניסע צפונה לכיוון פורטו, שמקומות נחמדים בדרך נשמעיםObidosוגם כפרים יותר קטנים ומיוחדים בשם piodao (יש גם מסלול הליכה ביניהם מעגלי של שישה קילומטר שנשמע נחמד)ומשם לאיזור של פורטו ועמק הדוארו. הרעיון להיות בעמק הדוארו ולוותר על פורטוואז לליסבון ליומייםהאם זה סביר לשבוע?תודה! -
חיסונים לקובהפורסם בפורום בריאות
שלום, אני נוסעת לטייל בקובה עוד שלושה שבועות ותוהה האם יש צורך להתחסן. משך הטיול הוא כשבועיים וחצי ומתכננת להיות גם באיזורים כפריים וגם עירוניים
התחסנתי נגד טטנוס לפני כשבע שנים, וכן נגד צהבת איי ובי
נגד טיפוס הבטן התחסנתי פעמיים בעבר, לאחרונה לפני שש שנים
תודה!
-
RE: חיסונים ליפןפורסם בפורום בריאותחיסונים ליפןהי אנט,
מכיוון שהזמן קצר אני שואלת שוב האם כדאי לעשות את החיסון הראשון בהתחשב באיזורים שציינתי? (הטיסה ביום שני הבא)
אם לא, האם יש מחוזות שכדאי להמנע מהם?
תודה!
הילה -
RE: חיסונים ליפןפורסם בפורום בריאותחיסונים ליפןאנחנו נוסעים עוד שבוע אז לא נספיק לעשות את סדרת החיסונים
האם האיזורים שציינתי למעלה בעייתיים? האם כדאי להמנע מאיזה איזור? האם כדאי במקרה עזה לא לנסוע? או לעשות את החיסון הראשון בסדרה? ראיתי שגם כדאי להיות אחריו בארץ עשרה ימים, ואני מניחה שהיום לא נספיק כבר, אז יהיה לנו פחות
אני התחסנתי לפני 4 שנים, וחבר שלי בכלל לא.
תודה! -
RE: חיסונים ליפןפורסם בפורום בריאותחיסונים ליפןראשית תודה
כל הטיול אמור להיות בערך חודש
נהיה בטוקיו, בקיוטו, נארה, הירושימה והאי מיאג'ימה לידו, איזור האקונה (הר פוג'י), טאקיאמה (באלפים היפניים - מחוז gifu), עוד כפרים במחוז gifu, באי קיושו, בAmanohashidate שזה על הים תצפונית לקיוטו. אנחנו מתכננים להיות גם במקומות יותר קטנים באיזורים האלה אבל אני לא יודעת אם הם נחשבים חקלאיים או לא (בכל אופן התכנון הוא לא להיות צפונית לטוקיו אלא רק לרדת דרומה). שקלנו להיות גם במחוז chiba.
אילו מחוזות מסוכנים? איך ניתן לדעת ממה להמנע?
תודה על הייעוץ,
הילה -
חיסונים ליפןשלום,פורסם בפורום בריאות
חברי ואני נוסעים ליפן עוד שבועיים
לא ביררתי על חיסונים כי הנחתי שלא צריך, אבל פתאום אני חושבת שאולי היה כדאי לברר
האם יש צורך בחיסונים כלשהם? (ראיתי באיזשהוא מקום שצריך קדחת מוח יפנית אבל זה לא היה מקור רשמי)
תודה! -
RE: יפן - התייעצות לגבי הוקאידו בפרט והמסלול בכללפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקיפן - התייעצות לגבי הוקאידו בפרט והמסלול בכללתודה רבה על התגובות!
כנראה באמת נוותר על הוקאידו