ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. sagi1984
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 9
    • פוסטים 19
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

sagi1984

@sagi1984

1
    מוניטין
    29
    צפיות בפרופיל
    19
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3621829 גיל 56

sagi1984 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי sagi1984

• RE: שאלה על בודפשט והאי מרגיט

פשוט היה מבצע טוב באתר של AGODA שזה שבוע ב2400 ש”ח, שזה נראה מחיר נחמד לשבוע (מתכננים לשהות שבוע שלם בבודפשט, ובבקשה בלי השטויות של “אין מה לעשות שבוע בבודפשט” כי אפשר להגיד שאין מה לעשות יומיים בישראל), זה טיול זוגי והנוף נראה משם ממש טוב עם הפארק והכל, ולא עירוני לגמרי, אם יש מלון עם נוף ובמחיר הזה אז סבבה אבל בנתיים זה נראה אחלה של מקום.

והבנתי שמה שעושים זה ניקוי של הנהר באיזור ולא במלון עצמו.

לגבי תחבורה קראתי שיש חופשי שבועי בעלות של 60 שקל לאדם שזה כולל מטרו + אוטובוסים 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      sagi1984
      sagi1984

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי sagi1984

• RE: צ'ק אין WIZZ AIR

הבנתי גם שיש הבדל בין לעשות צק אין באתר לבין לעשות באפליקציה

https://www.tripadvisor.co.nz/ShowTopic-g1-i10702-k9408461-Wizzair_ripping_off_people_using_mobile_boarding_passes-Air_Travel.html

כאשר למעשה אם אתה עושה דרך האפליקציה אז אין בעיה.

כאשר אתה עושה דרך האתר, אז צריך להדפיס.

מישהו  הוריד את האפליציה? ועשה דרכה צק אין לכמה אנשים?

חברתי עשתה יוזא לוויז, אבל היא לא רואה את ההזמנה שכן זה נעשה דרך היוזר שלי

פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984
    • צ'ק אין WIZZ AIR

שלום לכולם 

יש לי שאלה בנוגע לצק אין של וויז אייר.

השבוע אני טס לרומניה עם בת הזוג שלי. ולא שילמנו על כסאות. דהיינו צריכים לבצע צ’ק אין באתר, או באפליקציה.

לגבי הטיסה הלוך אין שום בעיה שכן בארץ אני יכול להדפיס את כרטיס העליה למטוס.

הבעיה שאני מתאכסן בדירה ללא מדפסת.

ואז בחזור אם אני אעשה את הצ’ק אין דרך האפליקציה, אז אני מגיע בלי שום דבר לשדה התעופה בסיביו רומניה. ואז מה קורה?

מה אני מציג לבנאדם שם?

ונגיד האיש בצ’ק אין מעביר אותי אבל אין לי שום כרטיס , אז נגיד שבנייד שלי יש את הקוד ואני עובר בסבסות מה קורה עם הבת זוג שלי? הרי אין לה שום פרט שום דבר כי הצ’ק אין נעשה דרך הנייד שלי , כי ההזמנה היא דרך היוזר שלי במערכה.

זו הסיבה היחידה שאני מתלבט האם להוסיף 200 שקל לקביעת מושבים בטיסה כדי שאוכל להדפיס בארץ הכל.

מישהו פעם נסע עם עוד אדם בוויז איר, וללא שום דבר מודפס? איך זה מתנהל? מה עושה האדם השני שאין לו שום מסמך כי הצ’ק אין נעשה על ידי האדם הראשון?

פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984
    • RE: תחבורה ציבורת בבורגס - יש דבר כזה? גוגל לא מכיר
      פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984
    • תחבורה ציבורת בבורגס - יש דבר כזה? גוגל לא מכיר

שלום לכולם

אני מתכנן מעכשיו נופש, ומחפש מקומות. אחד המקומות שראיתי הוא בורגס.

אני בדרך כלל אוהב לסגור מלון / דירה לבד וטיסה לבד, לא דרך סוכנות.

חשבתי על בורגס, ובגלל שאני אוהב לארגן הכל מראש (והרבה זמן), אז רציתי לתכנן הגעה משדה התעופה לאיזור המלונות סאני ביץ.

בד”כ אני נעזר בגוגל מפות ומחפש תחבורה ציבורית, אולם כאן זו הפעם הראשונה שגם גוגל רושם שאין תחבורה ציבורית בין שדה התעופה לאיזור המלונות.

רציתי לשאול חוצמלקחת מונית שתעלה בסביבות 120 שקל לכיוון, האם יש אפשרות בבורגס באמצעות תחבורה ציבורית להגיע משדה התעופה לאיזור המלונות? מישהו ניסה את זה?

ניסיתי באפליקציית מובאיט ושם בכלל רשום בבולגרית ולא מובן כלום. 

אז אולי באמת זה המצב ועלי להשלים אם זה שצריך לשלם לנהג מונית? יש אפשרות לקחת טיסה והעברות נגיד של ריינאייר? בלי מלון?  אם אני אקח דרך סוכן מלון העברות וטיסה זה מייקר בסביבות 2000 ש”ח

פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984
    • שאלה לגבי צ'ק אין באינטרנט בחו"ל

שלום לכולם

בעבר טסתי עם וויז אייר, והכל היה סבבה כי היה אפשרי לעשות צ’ק אין חודש לפני הטיסה ולכן כשעוד הייתי בארץ, הייתי יכול לעשות את זה ולהדפיס ולהגיע עם כל הניירת. לאחרונה ראיתי שוויז איר שינו את זה והם מאפשרים רק יומיים לפני הטיסה לעשות צ’ק אין, או כמובן לשלם המון על האופציה לצ’ק אין חודש לפני כבעבר.

השאלה שלי היא פשוטה אני מתעתד לטוס עם וויז אייר (אבל זה תקף לכול החברות), וכשאהיה בחול אשהה בדירה AIRBNB ללא מדפסת.

אז איך בדויק עובדת השיטה אם אי אפשר להדפיס את הכרטיס טיסה חזור, ורק לעשות דרך הנייד, עם מה בדיוק אני מגיע לדלפק הצ’ק אין? כי אין לי כלום פרט לאישור ממוחשב

פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984
    • טיול לבוקרשט בפברואר תחבורה ותקשורת

שלום לכולם, 

בפברואר אני טס לבוקרשט לחמישה ימים, אני מחפש מידע לגבי תחבורה ציבורית ברומניה.

המידע שיש הנו ברומנית ואיני יודע את השפה. ברצוני לדעת האם יש שם אופציה של חופשי שבועי / חופשי יומי?

האם זה כולל את הקווים משדה התעופה כגון 783?

יש את האתר הזה http://www.ratb.ro/v_bus_expres.php אבל כולו ברומנית ולא מובן כלום.

יש את האתר הלא יוצלח הזה http://www.transporturban.ro/en/bucuresti/ שלא מובן איך להכניס אליו נתונים, והדרך משדה התעופה למרכז העיר לפיו הנה 5 ימים.

מישהו היה ויודע להסביר בפירוט יתר, על המחירים של הכרטיסים מהיכן מוציאים? ומה כולל הכרטיס, הבנתי רק שחופשי חודשי של אוטובוס לא כולל מטרו, וכל מיני דברים מיוחדים נוספים בעיר הזו, דבר נוסף זה היכן בשדה התעופה יש עמדה של וודפון, שכן במדינה הזו ללא אינטרנט קצת בעייתי להבנתי להסתובב. ולא לא רוצה לשמוע על נהגי מוניות שם, אחרי מעקב של דקה בפורומים אני מבין שזה תוכנית חסכון נסיעה במונית

פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984
    • RE: נופש בפראג דרך AIRBNB , שאלה לגבי הזדהות
      זה נפוץ לשלוח להם את כל הפרטים

זה נראה לי קצת מוזר לשלוח רישיון או דרכון, יש להם כבר זיהוי לפי טלפון. זה נפוץ? עוד אנשים עשו את זה ומסרו להם את כל הפרטים?

כששאלתי אנשים בעבודה אף אחד לא מסר דרכון ל AIRBNB או משהו כזה

פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984
    • נופש בפראג דרך AIRBNB , שאלה לגבי הזדהות

שלום לכולם,

אני מתעתד לנפוש בפראג בעתיד הקרוב, ורציתי פעם אחת לנסות את AIRBNB. שראיתי שזה יכול להוזיל עלויות.

השאלה שלי זה שבעת ההרשמה הם דורשים צילום של דרכון או רשיון נהיגה, למרות שאישרתי את המייל ואת הנייד שלי.

האם זה חובה? האם בלי לתת לאתר את צילום הדרכון שלי אי אפשר להשתמש בAIRBNB. 

אני חדש בתחום וקראתי את המאמרים והזהירות שצריך לנקוט, כגון לא לעשות העברה בנקאית ולא לדבר מחוץ לפלטפורמה אבל זה בתוך הפלטפורמה שלהם.

https://www.airbnb.com/help/article/1237/how-does-providing- identification-on-airbnb-work

מישהו יכול לתת יותר פרטים?

תודה מראש

פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984
    • RE: חבילת סלולאר לבודפשט prepaid / אפליקציה תחבורה

כן ניסיתי לא כזה הבנתי איך, אני אנסה שוב היום לשחק עם זה, לראות אם אפשרי להכניס יעדים באופן אופליין

פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984
    • RE: חבילת סלולאר לבודפשט prepaid / אפליקציה תחבורה

אני לקוח של גולן טלקום במבצע של 2 ב45 לשנתיים אז לא אעבור חבילה בשביל שבוע

פורסם בפורום אירופה
      sagi1984
      sagi1984