פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Nimrod951
-
מיאמי בחודש ספטמבר.פורסם בפורום צפון אמריקה
היי, יש לי שאלה.. אני וחברה שלי סגרנו טיסה מה28.8 עד ה25.9.
נוחתים בלוס אנגלס וחוזרים מניו יורק.
יש לנו 10 ימים במיאמי כולל הפלגה של 4 ימים, עכשיו הבנו שזאת תקופה קצת בעייתית בגלל המזג האוויר, אמרו לנו שבתקופה הזאת יש מלא הוריקנים בעיקר בפלורידה.
אז אנחנו מתלבטים האם גם לסגור את ההפלגה חצי שנה מראש או לחכות עד חודש אוגוסט?
או שאולי כדאי לוותר על מיאמי ולהוסיף יעד אחר במקום?
מישהו היה בתקופה הזאת ויכול להמליץ לנו מה לעשות? רק מציין שטיסות פנימיות עדיין לא סגרנו.
תודה רבה לכולם.
-
RE: טיול של חודש בארצות הברית.פורסם בפורום צפון אמריקה
קודם כול תודה רבה על התגובה.
דבר שני התכנון הוא יותר לטייל, אטרקציות כמו הפארקים באורלנדו, אולי לעשות הפלגה ממיאמי. עשיתי כבר פעם אחת הפלגה ממקסיקו והיה מדהים.
רוצים לעשות שוב גם במיאמי.. אולי לבליז והונדורס.
וקצת הפתעת אותי עם המחירים של הטיסות פנים.. זה יכול להגיע ל1500-2000 דולר לבנאדם לטיסות פנים?
ושאני אבין אתה ממליץ אולי לוותר על מדינה? אולי להוריד את אורלנדו או לוס אנג’לס?
-
טיול של חודש בארצות הברית.פורסם בפורום צפון אמריקה
היי אני והבת זוג שלי מתכננים לטוס בסוף אוגוסט לטיול של שלושה שבועות- חודש בארהב, אני צריך את העזרה שלכם בבקשה בתכנון הטיול.
כמובן לשנינו יש כבר ויזה. התחלנו קצת לקרוא פה בפורום ובאינטרנט על מסלולים. התכנון שלנו הוא לנחות בלוס אנג’לס משם להמשיך לאורלנדו, ללאס וגאס ,מיאמי, ולסיום ניו יורק ומשם כבר לחזור לארץ.
עכשיו רציתי לדעת, מבחינת זמן זה סביר להספיק הכול בחודש? אולי להוריד מדינות ולהחליף במדינות אחרות? אני רק אציין שאני והבת זוג שלי בני 24.
אני גם אציין שאנחנו לא מתכננים להשכיר שם רכב. להסתדר רק בתחבורה ציבורית ובטיסות פנים.
ועוד שאלה קטנה. כמה אמור לעלות טיול כזה לא כולל טיסות. כמובן לא מתכננים לישון במלונות יוקרה, משהו סביר לא יותר.
המון תודה על העזרה!
-
התייעצות לגבי טיול לפורטוגל ברצלונה ואמסטרדם ביוליפורסם בפורום אירופה
היי אני וחבר מתכננים טיול לפורטוגל, ברצלונה, קוסטה בראווה ואמסטרדם.
יש לנו בערך 15-20 יום.
עכשיו אנחנו מתלבטים אם שווה להגיע לפורטוגל,התלבטנו בין פורטוגל או להגיע לברלין למספר ימים .
זה יעד שמתאים לצעירים אחרי צבא שרוצים גם ללכת למסיבות,גם חופים יפים וכו?
התכנון היה להתחיל בפורטוגל,לעבור לברצלונה,להגיע לקוסטה בראווה ומשם לאמסטרדם וחזרה לארץ.
וגם אם מישו יכול להגיד לי כמה טיול כזה אמור להיות..אנחנו מתכנים לא לעקוף ת10 אלף.
אשמח לעזרה..תודה רבה ושבוע טוב.
-
קובה ל3 ימים.פורסם בפורום מרכז אמריקה
היי אני וחברה שלי תחילת שבוע הבא נוסעים לטיול לחודשים וחצי למרכז אמריקה.
יש לנו בערך 3-4 ימים בקובה.
מה אפשר לעשות? איפה לטייל? איזה אטרקציות קרובות יחסית להוואנה יש?
תודה רבה!
-
ויזה "דביט" בין לאומית למרכז אמריקה.פורסם בפורום מרכז אמריקה
היי, אנחנו עוד מעט טסים לחודשים וחצי ולמרכז אמריקה וקצת הסתבכתי עם הכסף.. 2 כרטיסי אשראי לקחת? כרטיס אחד? ויזה בין לאומית ולמקרה חירום בנוסף ויזה של הדואר.. ?
מה אתם ממליצים לקחת?
כרגע יש לי כרטיס ויזה אחד של “דביט” (ישר הכסף יורד מהחשבון אחרי שאני מגהץ/מושך כסף) כמובן בין לאומית.נראלכם זה יספיק?
תודה רבה.
-
RE: זמני אוטובוסים בקוסטה ריקה.פורסם בפורום מרכז אמריקהזמני אוטובוסים בקוסטה ריקה.
בסדר גמור, שוב תודה רבה על העזרה!!