ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. 8888ben
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 9
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

8888ben

@8888ben

1
    מוניטין
    13
    צפיות בפרופיל
    9
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3683635 גיל 56

8888ben הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי 8888ben

• צפון איטליה רשמים לאחר טיול

בקיץ שעבר נסענו לצפון איטליה למספר ימים קטן.

נעזרתי בפורום כאן, ורציתי לשתף את הרשמים שלי, אך לצערי כשהתפניתי לכתוב, הפורומים של למטייל היו מושבתים כך שלא הספקתי.

אז אני רק יציין כמה תובנות. 

אנחנו נחתנו במילאנו בשני בערב וחזרנו בשישי בוקר. בגלל הזמן הקצר המליצו לי בפורום לטייל באיזור האגמים הקרוב למילאנו ולוותר על הדולמיטים. אך כיון שחיפשנו מלון כשר, ומצאנו רק בקנזיי, מיד שנחתנו נסענו נסיעה ארוכה ( כ4 שעות) עד קנזיי. שהינו שם עד חמישי, ואז ירדנו חזרה לאורך יום חמישי עם עצירות לאורך אגם גארדה, עד ללינה באיזור השדה לפני יציאה בשישי.

בזמן התכנון התלבטנו אם שווה נסיעה ארוכה כ"כ כדי להגיע לדולמיטים, אך במבט לאחור, אני חושב שאין בכלל השוואה בין איזור גארדה לבין הדולמיטים. בדולמיטים כל אתר שהיינו היה וואו! מרשים ומפעים. לעומת זאת אגם גארדה הוא הרבה יותר סתמי, ויותר לחופשת בטן גב יפה.

אולי בגלל שאנחנו דתיים ולא נכנסנו לשחות בחופים, אז אני קצת מוטה מידי, אבל בכל אופן אותי אישית אגם גארדה איכזב , זה הזכיר לי את הכנרת, לא יותר, גם חם מאוד ואין מספיק ירוק, העיירות חמודות, אבל לא מעבר, אין לי ספק שהנסיעה הארוכה הייתה שווה.

התלבטנו לגבי הנסיעה בלילה, שפחות נוחה ובלי נופים, אך בגלל קוצר הזמן, אני חושב שלמי שאין מספיק ימים, זה פיתרון לא רע, ולא ספק עדיף לטעמי יותר זמן בדולמיטים על פני להימרח בדרך.

שהינו בקנזיי במלון הכשר, "מיי כשר הוטל", ואני בהחלט ממליץ עליו.

כל האיזור של קנזיי מדהים, קנינו כרטיס של ואל די פאזה, הוא אמנם לא כולל את העלייה למרמולדה , אבל עדיין כלולים בו כמה מקומות מדהימים, Passo Pordoi ,Passo di Sella, ורכבל כסאות לCATINACCIO
      , וכמובן האגמים היפים באיזור.

פורסם בפורום אירופה
      8888ben
      8888ben

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי 8888ben

• צפון איטליה רשמים לאחר טיול

בקיץ שעבר נסענו לצפון איטליה למספר ימים קטן.

נעזרתי בפורום כאן, ורציתי לשתף את הרשמים שלי, אך לצערי כשהתפניתי לכתוב, הפורומים של למטייל היו מושבתים כך שלא הספקתי.

אז אני רק יציין כמה תובנות. 

אנחנו נחתנו במילאנו בשני בערב וחזרנו בשישי בוקר. בגלל הזמן הקצר המליצו לי בפורום לטייל באיזור האגמים הקרוב למילאנו ולוותר על הדולמיטים. אך כיון שחיפשנו מלון כשר, ומצאנו רק בקנזיי, מיד שנחתנו נסענו נסיעה ארוכה ( כ4 שעות) עד קנזיי. שהינו שם עד חמישי, ואז ירדנו חזרה לאורך יום חמישי עם עצירות לאורך אגם גארדה, עד ללינה באיזור השדה לפני יציאה בשישי.

בזמן התכנון התלבטנו אם שווה נסיעה ארוכה כ"כ כדי להגיע לדולמיטים, אך במבט לאחור, אני חושב שאין בכלל השוואה בין איזור גארדה לבין הדולמיטים. בדולמיטים כל אתר שהיינו היה וואו! מרשים ומפעים. לעומת זאת אגם גארדה הוא הרבה יותר סתמי, ויותר לחופשת בטן גב יפה.

אולי בגלל שאנחנו דתיים ולא נכנסנו לשחות בחופים, אז אני קצת מוטה מידי, אבל בכל אופן אותי אישית אגם גארדה איכזב , זה הזכיר לי את הכנרת, לא יותר, גם חם מאוד ואין מספיק ירוק, העיירות חמודות, אבל לא מעבר, אין לי ספק שהנסיעה הארוכה הייתה שווה.

התלבטנו לגבי הנסיעה בלילה, שפחות נוחה ובלי נופים, אך בגלל קוצר הזמן, אני חושב שלמי שאין מספיק ימים, זה פיתרון לא רע, ולא ספק עדיף לטעמי יותר זמן בדולמיטים על פני להימרח בדרך.

שהינו בקנזיי במלון הכשר, "מיי כשר הוטל", ואני בהחלט ממליץ עליו.

כל האיזור של קנזיי מדהים, קנינו כרטיס של ואל די פאזה, הוא אמנם לא כולל את העלייה למרמולדה , אבל עדיין כלולים בו כמה מקומות מדהימים, Passo Pordoi ,Passo di Sella, ורכבל כסאות לCATINACCIO
      , וכמובן האגמים היפים באיזור.

פורסם בפורום אירופה
      8888ben
      8888ben
    • RE: טיול ממילאנו בימי גשם

@יונית

תודה רבה 

העזרה שאתם מעניקים כאן היא מדהימה, זה מרגש לראות איך אתם עוזרים לכל פונה.

פורסם בפורום אירופה
      8888ben
      8888ben
    • RE: טיול ממילאנו בימי גשם

תודה רבה לכל המגיבים

לפי התחזית נראה שהגשם באיזור המזרחי משמעותי [בלוגאנו רוב הזמן סופות רעמים וגם כשלא גשום מעונן

], לעומת זאת באיזור המזרחי נראה מזג אויר יותר נעים.

אנחנו פשוט מעדיפים איזור הררי, ולא מחפשים חופים.

ננחת בשני בברמגו, האם אפשרי לנסוע מיד אחרי הנחיתה ללינה בדולמיטים הקרובים יותר, איפוא מומלץ ללון שם לטיול כוכב לשלישי ורביעי, ?

ואז בחמישי להתגלגל חזרה דרך אגם מאגורה, לינה קרוב יותר לשד”ת ואז טיסה בשישי.

פורסם בפורום אירופה
      8888ben
      8888ben
    • טיול ממילאנו בימי גשם

שלום

יש לנו טיסה לשני הקרוב עד שישי למילאנו. המחשבה המקורית הייתה לטיול קצר בדרום שוויץ.

לפי התחזית צפוי גשם בשוויץ כל השבוע. מה הייתם ממליצים ?

אנחנו זוג ללא ילדים , מתעניינים בטיולי נוף.

תודה

פורסם בפורום אירופה
      8888ben
      8888ben
    • חופשה בבקתה בשלג

שלום.

אשמח להמלצות לחופשה זוגית קצרה [2 לילות] במקום לינה עם שלג מסביב.  אנחנו לא מעוניינים בסקי, רק בנוף של השלג. אולי אפילו עדיף מקום שהוא לא אתר סקי כך שהוא פחות המוני.

תודה רבה על הפורום המושקע.

פורסם בפורום אירופה
      8888ben
      8888ben
    • RE: טיולים מניו יורק

עדיף טבע במידת האפשר.

תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      8888ben
      8888ben

תודה לכל המגיבים.   נשקול זאת, אבל כמו שאתם יודעים, זה מסוג הדברים שמשתנים מאדם לאדם.

בכל מקרה, הייתי שמח לשמוע על אפשרויות אחרות לטיול יומיים מחוץ לניו יורק במזג אויר שיהיה שבוע הבא, ועל אפשרויות עצירה בדרך לוושינגטון.

תודה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      8888ben
      8888ben

אכן, מאוד מעניין אותנו להיות שם. והתינוקת נוחה בנסיעות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      8888ben
      8888ben
    • טיולים מניו יורק

שלום לכולם.

ראשית, תודה לכל הכותבים על ההשקעה המרובה, בהכנת ים המידע כאן באתר. זה ממש עוזר.nono

אנחנו (זוג +תינוקת) מגיעים לניו יורק בחמישי הקרוב, (1.12)לשבועיים. יש לנו חתונה ביום שלישי (6.12) באיזור ניו יורק. ועד שבת (10.12) אנחנו צריכים להיות בעיר.

היינו בעבר כבר בעיר, ורצינו לצאת מחוץ לעיר. חשבנו לצאת בראשון ושני הקרובים לגיחה קצרה למפלי הניאגרה. ובראשון בשבוע אחרי (11.12) לכיוון וושינגטון.

אני יודע שמזג האויר אינו אידאלי לנסיעה צפונה, אך אלו האפשרויות.  השאלה היא איפוא אפשרי בכל זאת בעונה זו לעצור בדרך לניאגרה.

כמו כן הייתי שמח להמלצות לכיוון וושינגטון, אנחנו מאוד אוהבים טבע.

תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      8888ben
      8888ben