בקיץ שעבר נסענו לצפון איטליה למספר ימים קטן.
נעזרתי בפורום כאן, ורציתי לשתף את הרשמים שלי, אך לצערי כשהתפניתי לכתוב, הפורומים של למטייל היו מושבתים כך שלא הספקתי.
אז אני רק יציין כמה תובנות.
אנחנו נחתנו במילאנו בשני בערב וחזרנו בשישי בוקר. בגלל הזמן הקצר המליצו לי בפורום לטייל באיזור האגמים הקרוב למילאנו ולוותר על הדולמיטים. אך כיון שחיפשנו מלון כשר, ומצאנו רק בקנזיי, מיד שנחתנו נסענו נסיעה ארוכה ( כ4 שעות) עד קנזיי. שהינו שם עד חמישי, ואז ירדנו חזרה לאורך יום חמישי עם עצירות לאורך אגם גארדה, עד ללינה באיזור השדה לפני יציאה בשישי.
בזמן התכנון התלבטנו אם שווה נסיעה ארוכה כ"כ כדי להגיע לדולמיטים, אך במבט לאחור, אני חושב שאין בכלל השוואה בין איזור גארדה לבין הדולמיטים. בדולמיטים כל אתר שהיינו היה וואו! מרשים ומפעים. לעומת זאת אגם גארדה הוא הרבה יותר סתמי, ויותר לחופשת בטן גב יפה.
אולי בגלל שאנחנו דתיים ולא נכנסנו לשחות בחופים, אז אני קצת מוטה מידי, אבל בכל אופן אותי אישית אגם גארדה איכזב , זה הזכיר לי את הכנרת, לא יותר, גם חם מאוד ואין מספיק ירוק, העיירות חמודות, אבל לא מעבר, אין לי ספק שהנסיעה הארוכה הייתה שווה.
התלבטנו לגבי הנסיעה בלילה, שפחות נוחה ובלי נופים, אך בגלל קוצר הזמן, אני חושב שלמי שאין מספיק ימים, זה פיתרון לא רע, ולא ספק עדיף לטעמי יותר זמן בדולמיטים על פני להימרח בדרך.
שהינו בקנזיי במלון הכשר, "מיי כשר הוטל", ואני בהחלט ממליץ עליו.