ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Shlomi_3700816
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 7
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Shlomi_3700816

@Shlomi_3700816

0
    מוניטין
    9
    צפיות בפרופיל
    7
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3700816 גיל 54

Shlomi_3700816 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Shlomi_3700816

• טיול בית הספר לפולין

שלום חברים,

רציתי לדעת עם כמה כסף כדי לשלוח עם הילד שנוסע דרך בית הספר לפולין, הרי הוא יקבל שלוש 

ארוחות ביום, לכן הוא צריך כסף לביזבוזים כמו שתייה חטיפים או לטעום טעמים חדשים,

ואני לא ממש יודע כמה זלוטים אני צריך לרכוש לשהיה של שבוע ימים לילד שלי ?

אשמח לעזרתכם, שלומי

פורסם בפורום אירופה
      Shlomi_3700816
      Shlomi_3700816
    • RE: חוזרים שנה שנייה לרומניה בתחילת יולי

ערב טוב אמה, תודה על תגובתך .

בשנה שעברה היינו יומיים בבקורשט, וביקרנו כמעט בכל מקום, למרות שלדעתי להיתקע בבוקרשט ליומיים זה ממש בזבוז זמן, ועדיף כבר לנסוע לתל אביב אם את רוצה לראות פקקים על פקקים .

והשנה הזאת באמת שרציתי לערוך טיול גדול יותר, וכך עשיתי למרות המסלול הגדול שיש לי, וכן כבר קניתי כרטיסים וכבר הזמנתי את המלונות,וגם השכרתי רכב למטרה זו, ואם אני ישנה את המסלול שלי אני ישלם הרבה כנסות לבוקינג, כי הרי אני נוסע ממש בתחילת יולי .

פורסם בפורום אירופה
      Shlomi_3700816
      Shlomi_3700816
    • חוזרים שנה שנייה לרומניה בתחילת יולי

שלום חברים, בניתי מסלול ל 7 לילות, למרות שבפעם הראשונה זה היה רק 4 לילות ולא ממש מיציתי את רומניה, והפעם לדעתי אוכל למצות את הטיול טוב יותר, אך אני זקוק לאטרקציות סביב הימים והאזורים שבחרתי כי אני נוסע גם הפעם עם ילדי בני ה 10 ו- 17 .

יום שישי | נחיתה באוטופן ונסיעה לכיוון קורטה דה ארגש הכולל לינה, ( הייתי כבר בכביש c7 שנה שעברה ) כי כנראה נגיעה רק אחר הצהריים, ונבלה במסעדה Curtea Veche‏‏ מאוד אהובה אלינו מהטיול הראשון, וביום הזה אני לא מחפש אטרקציות .

יום שבת | נסיעה אל מערת הדובים לאחר ששמעתי הרבה המלצות חמות לגבי המקום הזה, ומשם נסיעה אל העיר סיגישאורה הכוללת לינה ( והייתי שמח לקבל המלצה על מסעדה טובה ולא יקרה בסיגישאורה ואולי אטרקציה אחת נוספת ליום המפרך הזה מבחינת הנהיגה .

יום ראשון | יציאה לכיוון האגם האדום ולינה ב Lacu Roșu, אך בדרך לאגם או באזור שלום הייתי שמח לעשות משהו עם הילדים כי יחסית מסיגישאורה לאגם הזה יש נסיעה די קצרה ואנו חייבים כאן אטרקציה .

יום שני | נסיעה ליאשי כולל לינה ואשמח מאוד לקבל מימכם המלצות לאטרקציות עם ילדים באזור יאשי וסביבתה, ובנוסף מסעדה מומלצת .

יום שלישי | נסיעה אל בראשוב הכולל שהיה של יומיים ולינה כמובן הכולל פארק מים ופארק הדינוזאורים, וגם כאן אשמח להמלצות נוספות .

יום חמישי | נסיעה חזרה לבוקרשט הכולל לינה, אך כאן הכנסנו את הפארק המים המוכר ( Therme Bucuresti ) ולאחר לינה בבוקרשט, למחרת בבוקר נסיעה חזרה לישראל .

אשמח מאוד לקבל ממכם עזרה לגבי אטרקציות ומסעדות טובות ועממיות ( לא מחפש מסעדות גורמה ), אלה לטעום שוב את רומניה ואתר הטעמים המשובחים שיש לה להציע .

שלומי

פורסם בפורום אירופה
      Shlomi_3700816
      Shlomi_3700816
    • RE: טיול בקרפטים

שלג, וחלק מהכבישים אמורים להיות סגורים

פורסם בפורום אירופה
      Shlomi_3700816
      Shlomi_3700816
    • RE: מבקש עזרה בטיול חדש לרומניה

תודה אילן,

חשבתי על טיול כפרים מאשר עיירות, כי לדעתי הכפרים שלהם זה הטיול האמיתי 

חג שמח שלומי

פורסם בפורום אירופה
      Shlomi_3700816
      Shlomi_3700816
    • RE: מבקש עזרה בטיול חדש לרומניה

תודה אילן על התשובה המהירה,

ואין בכלל ספק שאתה צודק, כי לאחר שבניית את המסלול שאלתי את עצמי ( היכן ההגיון ) .

האמת שאני לא ממש בטוח למה בחרתי את היעדים האלה, שהם כלל לא יעדי שורשים, אך חשבתי והחלטתי בצורה פזיזה מידי כנראה, לכן אני זקוק לעזרתך הנדיבה .

לשאלתך, הייתי במקומות האלה : 

הילדים שלי בני 9 ו-15 

1. ב 28 במאי 2017 הגענו לאוטופני 
      2. ביום הראשון נסענו לקורטה דה ארגש ( עשינו את כביש טרספאשגן ) והיינו בפנסיונה קלאסיק
      3. ביום השני, נסענו לבראן ולאחר מכן הגענו לבראשוב לוילה טרפז
      4. ביום השלישי, הגענו לסליניק ומחרות המלח, ומשם לבוקרשט .
      5. היומיים האחרונים בילינו בבוקרשט, שהיה מבחינתי טעות .

תודה רבה שלומי

פורסם בפורום אירופה
      Shlomi_3700816
      Shlomi_3700816
    • מבקש עזרה בטיול חדש לרומניה

שלום חברים, ( אנחנו משפחה עם 2 מבוגרים – 2 ילדים )

בחודש מאי השנה הייתי עם משפחתי ברומניה ל 4 לילות וחמישה ימים מלאים,

ובניתי מסלול מקורטה דה ארגש ( כולל את הכביש של C7 המדהים ) לבראשוב ומשם לבוקרשט, והטיול עצמו היה עוצר נשימה אך הביקור בעיר בוקרשט היתה לא כל כך מוצלחת העומס המטורף שהיה שם שהיה מבחנתי טעות בכלל להיכנס לעיר הזאת, כי אם הייתי רוצה פקקים הייתי נשאר במרכז וחווה את אותה חוויה .

ועכשיו כבר בניתי מסלול חדש לרומניה שכוללת את היעדים הבאים ל 7 לילות לסוף יוני ותחילת יולי 2018 

1. נחיתה בשדה התעופה אוטפני .
      2. היום הראשון, היעד קורטה דה ארגש, בפנסיונה אלונה, ומסעדת קורטה ויצ’י המדהימה .
      3. היום השני, היעד סיגושאוורה, במלון Pension Sighisoara - Phoenix .
      4. היום השלישי, היעד קלוז’ נאפוקה, במלון House Apartment
      5. היום הרביעי, היעד יאשי במלון דירות
      6. היום החמישי, היעד גלאטי במלון של ג’וליה 
      7. היום השישי, ליד בראשוב במלון מונטי קינג
      8. היום השביעי, חזרה לבוקרשט מיקום ליד שדה התעופה 
      9. היום השמיני, חזרה לארץ
      1. ( שלחתי תמונה של זמני המסלול ), והייתי מעוניין לדעת האם זה הגיוני המסלול הזה ל 7 לילות, שבתאוריה הזמן על 27 שעות נהיגה, אבל במציאות צריך להוסיף למסלול הזה עוד 10 שעות נהיגה לפחות.
      2. האם יש לכם המלצות של אטרקציות ?.
      3. האם היעדים שבחרתי פחות עמוסים מבוקרשט ?

אשמח לקבל הערות או הארות לגבי המסלול שבחרתי

תודה וחג שמח שלומי

טיול מסלול לרומניה
      פורסם בפורום אירופה
      Shlomi_3700816
      Shlomi_3700816