שלום חברים, בניתי מסלול ל 7 לילות, למרות שבפעם הראשונה זה היה רק 4 לילות ולא ממש מיציתי את רומניה, והפעם לדעתי אוכל למצות את הטיול טוב יותר, אך אני זקוק לאטרקציות סביב הימים והאזורים שבחרתי כי אני נוסע גם הפעם עם ילדי בני ה 10 ו- 17 .
יום שישי | נחיתה באוטופן ונסיעה לכיוון קורטה דה ארגש הכולל לינה, ( הייתי כבר בכביש c7 שנה שעברה ) כי כנראה נגיעה רק אחר הצהריים, ונבלה במסעדה Curtea Veche מאוד אהובה אלינו מהטיול הראשון, וביום הזה אני לא מחפש אטרקציות .
יום שבת | נסיעה אל מערת הדובים לאחר ששמעתי הרבה המלצות חמות לגבי המקום הזה, ומשם נסיעה אל העיר סיגישאורה הכוללת לינה ( והייתי שמח לקבל המלצה על מסעדה טובה ולא יקרה בסיגישאורה ואולי אטרקציה אחת נוספת ליום המפרך הזה מבחינת הנהיגה .
יום ראשון | יציאה לכיוון האגם האדום ולינה ב Lacu Roșu, אך בדרך לאגם או באזור שלום הייתי שמח לעשות משהו עם הילדים כי יחסית מסיגישאורה לאגם הזה יש נסיעה די קצרה ואנו חייבים כאן אטרקציה .
יום שני | נסיעה ליאשי כולל לינה ואשמח מאוד לקבל מימכם המלצות לאטרקציות עם ילדים באזור יאשי וסביבתה, ובנוסף מסעדה מומלצת .
יום שלישי | נסיעה אל בראשוב הכולל שהיה של יומיים ולינה כמובן הכולל פארק מים ופארק הדינוזאורים, וגם כאן אשמח להמלצות נוספות .
יום חמישי | נסיעה חזרה לבוקרשט הכולל לינה, אך כאן הכנסנו את הפארק המים המוכר ( Therme Bucuresti ) ולאחר לינה בבוקרשט, למחרת בבוקר נסיעה חזרה לישראל .
אשמח מאוד לקבל ממכם עזרה לגבי אטרקציות ומסעדות טובות ועממיות ( לא מחפש מסעדות גורמה ), אלה לטעום שוב את רומניה ואתר הטעמים המשובחים שיש לה להציע .
שלומי