טוב הצלחתי להתבלבל ממגוון הדעות. אני אבדוק מתי הטיסה הלוך ומתי חזור ואז אדע כמה ימים יש לי נטו
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Ziv_3742013
-
RE: וינה או זלצבורגפורסם בפורום אירופה
-
RE: וינה או זלצבורגפורסם בפורום אירופה
כן אני עוד כאן, שאלתי כדי להפיק תןבנות מהתשובות של כולם, ואכן עזרתם לי מאוד בתשובותיכם.
ח.ג לגבי שאלותיך:
הטיול מתוכנן בחודש מאי מראשון עד חמישי
שייט באגם אכן נחשבת אטרקציה, קניון פחות אטרקציה אם כי נחמד בפני עצמו.
אוקיי, כנראה מה שנעשה זה ננחת בוינה, נצטייד באוכל כשר נשכיר רכב נעשה יומיים מחוץ לעיר ונחזור לוינה לימים הנותרים.
שוב, תודה לכולם
-
וינה או זלצבורגפורסם בפורום אירופה
אנחנו זוג, מתכננים לטוס לאוסטריה במאי ל 5 ימים.
לאן כדאי למקד את הטיול, וינה או זלצבורג עם רכב?
מחפשים לעשות אטרקציות וגם לראות נופים יפים.
בנוסף אנו שומרי כשרות אז אם יש עדיפות גם בפן הזה נשמח לשמוע.
-
RE: הכנסת מזוודה של אוכל מהארץ לרומניהפורסם בפורום אירופה
חברים, תודה רבה על כל התגובות כמובן שאני לא מתכוון לעבור על החוק ומה שאסור אסור לכן שאלתי ליתר ביטחון כי רומניה בעייתית בענייני כשרות.
אביא דברים סגורים כמו פסטה,אורז ושימורים ונסתדר עם מה שיש.
שוב, תודה לכולכם!
-
הכנסת מזוודה של אוכל מהארץ לרומניהפורסם בפורום אירופה
מכיוון שאנו שומרי כשרות חשבנו להביא איתנו מהארץ מזוודה עם אוכל בתוכה.
עוגות, שימורים שלא ניתנים לקניה שם, שניצלים וקציצות קפואים, ובעצם כל דבר שיכול להקל עלינו מבחינת האוכל שם.
האם בבדיקת המזוודות יעשו לנו בעיות? ישנן מוצרים שאסור להכניס לרומניה?
תודה!!
-
RE: המרת מטבע רומני לייפורסם בפורום אירופה
תודה לכולכם. באתר של לאומי קארד רשום שהעמלה היא 3% מהעסקה כשזה תקף ל14 מטבעות והליי לא בינהם, זה אומר שבמקרה הזה תהיה עמלת המרה כפולה זה אומר 6% אם אני מבין נכון..
זה נראלי ממש לא משתלם גם בהנחה וישאר לי כסף עודף מהטיול..
-
המרת מטבע רומני לייפורסם בפורום אירופה
שלום חברים.
לאחר בירור וקריאה באינטרנט וגם פה בפורום עדיין לא הצלחתי להבין מהי הדרך המשתלמת ביותר להמרת ליי.
האפשרות הראשונה היא להמיר שקלים ליורו/דולר ואז ויורו/דולר להמיר לליי. זה לא נראלי הכי משתלם כי בעצם זאת המרה כפולה ומפסידים פעמיים את העמלות המרה.
הדרך השניה היא להמיר ישירות משקלים לליי ולאסוף בנתב”ג דרך האתר הזה https://join.bankhapoalim.co.il/reg/MatachInvitation/index.h tml
זה לא נראה כזה יקר 1000 ליי יעלו 940 ש”ח+עמלת חליפין. סך הכל 954.3 ש”ח.
איפה הכי כדאי להמיר? מה אתם ממליצים לעשות? הטיסה עוד כחודש אבל אני רוצה להתארגן בהתאם.
תודה
-
RE: עזרה בתכנון מסלול ברומניהפורסם בפורום אירופה
הגבתי בפוסט הקודם אבל הוא נבלע כבר בין עמודי הפורום וזה לא היה הנושא חחח בכל מקרה כן אנחנו שניים ואני שומר שבת גם, ככה שאת השבת אני מעדיף לעשות בבוקרשט.
טיול מתגלגל אני פחות אוהב כיוון שאני אוהב לתכנן מראש ( לפעמים יש אילוצים)..
יש איזה תכנון מומלץ? או איזה פוסט שהוצע בו מסלול באותם נתונים כמו שלנו פחות או יותר?
לגבי המזג אוויר כמובן שאין לדעת אבל בגדול המזג אוויר נעים בתקופה הזאת מקווה שלא יאכזב אותנו באמת.
תודה רבה לשניכם!!!