תודה. האמת שאמרו לי שהתקופה לא מאוד בעייתית לטייל.
אשמח אז אולי להמלצות אחרות? טווח התאריכים הוא אותו טווח
תודה. האמת שאמרו לי שהתקופה לא מאוד בעייתית לטייל.
אשמח אז אולי להמלצות אחרות? טווח התאריכים הוא אותו טווח
מתכנן טיול תרמילאים לבד מאמצע אוגוסט עד אמצע ספטמבר, בערך 4-5 שבועות.
חשבתי על ויאטנם אולי שלושה שבועות ואז לשלב יעד אחר, אולי תאילנד או קמבודיה.
אשמח להמלצות למסלול ועצות איך לארגן את הטיסות (מראש או כשאני כבר שם)?
כמה אתם חושבים שתהיה בעיה עם מזג האוויר?
תודה רבה!
אז זהו שמכיוון שאנחנו שומרים שבת השמורה במאנו מגבילה אותנו מהבחינה הזו. הבנתי גם שאין מה לחפש שם במסלול של 4 או 5 ימים וצריך להכנס עמוק אל תוך הג'ונגל ולכן עדיף במובן מסוים ללכת לאיקיטוס כי השיא יותר קרוב שם.
השאלה אם יש טעם בכל זאת לנסות ולנסוע למאנו גם אם אי אפשר לעשות את המסלול המלא?
תודה רבה.
פחות הבנתי אם הסיבה שיצאתם דרך פוארטו מלדונדו היא טכנית או כי יש שם משהו יוצא דופן מאיקיטוס?
אהלן, אנחנו נוסעים שני חברים לפרו לחודש וחצי.
כמובן רוצים גם להיות באמזונס. העניין הוא שיש את האפשרות של יציאה מאיקיטוס ויש את האפשרות של פוארטו מלדונדו.
אנחנו מחפשים חוויה, לודג' באמזונס עם מדריך. אישית אני מחפש כמה שיותר לפגוש בעלי חיים וקרוב, אם יש מקלט כדי להפגש מקרוב זה גם מבורך. דרך איפה כדאי לצאת, אם לפוארטו מלדונדו אז מאיפה הכי כדאי להגיע (על איקיטוס יחסית בררתי), המלצות על מדריכים ולודג'ים? אנחנו שני חבר'ה בני 26, לא מפונקים, גם שומרים שבת וכשרות אז זה גם ככה בניהול עצמאי מהצד הזה.
אשמח להצעות. הרבה תודה
3-4 שבועות זה כל הטיול, החלק של מרכז אמריקה הוא מרכז הטיול, בארה”ב בעיקר מעניין אותי ללכת להופעה ואולי לבלות שם כמה ימים בודדים, לכן חשבתי לטייל במרכז אמריקה ואז להמשיך לארה”ב (כנראה ניו יורק) מקסימום לשבוע ולחזור לארץ, השאלה כמה זה הגיוני.
בעקרון אין לי איזשהו דחף לראות הכל אלא לחוות וליהנות כשהמטרה העיקרית היא טבע. בתי חב”ד זה די נצרך כי אני לא רואה מה אני עושה בשבתות אם לא..
הרבה תודה
אהלן, אני מתכנן באוגוסט טיול של 3-4 שבועות בערך.
בעקרון רציתי מאוד לטייל במקום שמתאים לטיולי טבע, טרקים, לפגוש תרבויות חדשות (בע”ח זה בכלל מבורך) וכאלה. אולי מקסיקו, קוסטה ריקה או גוואטמלה (פתוח להמלצות).
משם (או לפני, תלוי מה יותר נוח בסדר הטיסות) אני רוצה לטוס לארה”ב, יש הופעה שאני מאוד רוצה לראות ואני רוצה לקנות לשם כרטיסים בהתאם.
גם המלצות שאינן במרכז אמריקה אבל יכולות להסתדר טוב עם האפשרות של הטיסה אח”כ לארה”ב יתקבלו בברכה.
אציין שאני בחור דתי ולכן חשוב לי שתהיה לי האפשרות בשבתות לשהות בבית חב”ד ואני גם סטודנט, יש כסף כי חסכתי לטיול אבל אתם יודעים.. מעדיפים שיישאר ממנו (כשברור לי שגם הטיסות הנוספות יעלו עוד).
אשמח ממש לעצות איך כדאי לתכנן את הטיול.
המון תודה
מצוין, תודה רבה לכולכם על העזרה.
נעשה את החישובים ונראה מה עושים.
אהלן לכולם, מצאנו זמן קצת דחוק לנסוע לטיול. אנחנו שני חברים, צעירים, יש לנו זמן בין ה15-24 לדצמבר. המחשבה הראשונה שלנו הייתה לנסוע לספארי ועוד טרק ביעד כלשהו באפריקה אבל היעדים פשוט אינסופיים. נשמח להמלצות איך להפוך את הגיחה הקצרה הזו למשהו אמנם נקודתי אבל גם מספק.
בכנות, אנחנו לא יודעים הרבה על דרך ההתנהלות ולמה צריך לדאוג בטווח טיול גה קצר. נשמח להמלצות, לאן אפשר להספיק לטוס בזמן כזה (גם מבחינת זמינות הטיסות כי יש לנו דד ליין לחזרה)? המון תודה