שלום לכולם 
בחודש אפריל אני טס לבד לשבוע בפריז, וארצה לשאול מס’ שאלות לצורך ארגון הטיול.
קניות – האאוטלט לה ואלה וילג’. האם מישהו היה שם וממליץ לנסוע? האם המחירים באמת זולים והאם יש מבחר מעניין של חנויות אופנה? או שאפשר לוותר ולעשות קניות בתוך פריז?
אופרה ומופעי קברט – אני מעוניין לבקר בבית האופרה גרנייה. מבירור שעשיתי הבנתי שיש סיורים במקום? כיצד ניתן להזמין סיור? האם רצוי להזמין כרטיס מראש דרך האינטרנט? בנוסף, האם יש במקום מופעי אופרה, או שיש רק סיורים? במידה ולא, היכן ניתן להזמין כרטיסים לאופרה/ מופע קברט?
מולן רוז’- אשמח לקבל מידע על המקום והאם מומלץ להגיע, והאם יש צורך בהזמנת כרטיס מראש.
רובע המארה והרובע הלטיני – אשמח לקבל המלצות על מקומות שניתן לבקר באיזורים אלה.
שייט בסיין – האם ניתן לצאת לשייט בסיין מאיזור מגדל אייפל?
מגדל אייפל – האם בהזמנת כרטיס מראש יש תור מקוצר/מהיר לעלייה למגדל ? כמו כן אני מניח שרצוי להגיע לשם בתחילת היום.
הקטקומבות של פריז – האם מומלץ להגיע? בנוסף צריך להזמין כרטיס מראש?
ארמון ורסאי- האם צריך להזמין כרטיס מראש?
פנתאון- אשמח לקבל מידע על המקום על מנת להחליט האם לכלול אותו במסלול.
קתדרלת נוטרדם, גני לוקסמבורג וכו’- אני מניח שלכל המקומות האלה ניתן להיכנס חופשי, ואין צורך בהזמנת כרטיסים מראש.
בנוסף, אני מעוניין לעשות טיול יום מחוץ לפריז, באיזור עמק הלואר, ולחזור לעיר באותו יום. מעוניין לנסוע ולחזור ברכבת. אשמח לקבל המלצות לכפרים/טירות ששווה לבקר בהם.
לגבי המלון – האם מישהו מכיר את המלון hotel prince albert louvre ? מבדיקה שעשיתי הבנתי שהוא ממוקם קרוב ללובר, האם יש למישהו חוות דעת על המלון? מבחינת שירות/ניקיון וכו’?
נסיעה במטרו – האם ניתן לרכוש כרטיס שבועי לנסיעה חופשית במטרו? במידה וכן- היכן ניתן לרכוש?
תודה רבה