ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ישינובסקי
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 7
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

ישינובסקי

@ישינובסקי

0
    מוניטין
    24
    צפיות בפרופיל
    7
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3823724 גיל 56

ישינובסקי הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ישינובסקי

• RE: נורבגיה

שוב שלום לחברי הפורום. 

אנחנו ממש אובדי עצות. נתקענו במסלול ולא יודעים איך לצאת מזה.

היכן כדאי לעצור בין אוסלו לדרך לטרונדהיים. מקומות ששווים עצירה.

שנית, לא יודעים באם כדאי לילה באולדן או לילה בפלאם

והיכן כדאי לישון אחרי ברגן בדרך לאוסלו בחזרה.

מאוד מאוד נשמח באם תעזרו לנו מניסיונכם ומעצותיכם.

ליאורה ואיציק

פורסם בפורום אירופה
      ישינובסקי
      ישינובסקי
    • נורבגיה

סליחה שאני מפרסמת הודעה חדשה אך מכיוון שאיני מצליחה להתיידד כל כך עם המחשב איני מצליחה למצוא היכן פרסמתי את הודעתי הקודמת.

שאלתי היא. אנו נוסעים שבועיים לנורבגיה, שכרנו רכב ואנו ישנים באוסלו, לילהאמר, טרונדהיים, קריסטיאנסונד, אלסונד ועכשיו נתקעתי. המשך אמור להיות בגייראנגר, אולדן פלאם ברגן גיילו וחזר לאוסלו. אינני מצליחה למצוא לינה טובה בגייראנגר. האם למישהו יש המלצות או אפילו ליד המקום? האם המסלול הגיוני? והאם כדאי לישון בגיילו או במקום אחר בדרך לאוסלו. בברגן נהיה 2 לילות. באלסונד 2 לילות ובאוסלו 2 לילות. האם יש השגות, הערות, שיפורים, הצעות ייעול ומקומות מעניינים ויפים בדרך המסלול שעשינו? המון תודה על תשובתכם

פורסם בפורום אירופה
      ישינובסקי
      ישינובסקי
    • RE: בוקר טוב לכל חברי פורום נורבגיה.

ושוב תודה לכל המגיבים כאן. שמחים מאוד לשמוע בעצותיכם.

ראשית לגבי אלו שהמליצו על טיסה מאוסלו לאולסונד. האם לא כדאי לסוע ברכב ולראות  את כל האתרים המופלאים שבדרך?

שנית, אשמח לשמוע את דעתכם על המסלול הנדון:

אוסלו, לילהאמר, קריסטיאנסונד, אלסונד, גייראנגר, אולדן או בריקסדאל, פלאם, ברגן גיילו וחזרה מאוסלו לארץ.

האם יש נקודות שכדאי לוותר עליהן ונקודות אחרות שכדאי להוסיף בדרך.

האם כדאי לישון באלסונד יומיים או שמספיק יום אחד בלבד.

האם גיילו כדאית או שכדאי לחזור ישר מברגן לאוסלו בלי עצירה בדרך?

אם 100 יורו ליום לא מספיקים, כמה לפי נסיונכם יספיקו ליום?

ושוב סליחה על כל השאלות הארוכות ותודות לשיתוף הפעולה המקסים שלכם במתן עצות זהב.

פורסם בפורום אירופה
      ישינובסקי
      ישינובסקי
    • RE: בוקר טוב לכל חברי פורום נורבגיה.

ראשית תודה רבה לאלו שענו.

שנית לא נראה לי שנהיה בנורבגיה שוב מכיוון שנוכחתי לדעת שזה טיול מאוד מאוד יקר אבל כבר החלטנו והזמנו כרטיסים דרך אייר בלטיק כך שאין דרך חזרה.

כנראה שאנו רוצים לתפוש ולראות כמה שאפשר ולאגור בזיכרון אבל אתם אומרים שזה יותר מדי האם לקצר בהרבה? האם יש אתרים עליהם ממש ממש הייתם ממליצים לא להחמיץ כאלו שהם בבחינת MUST? כשאנו חוזרים מברגן לאוסלו האם יש מקומות מיוחדים ששווה לעצור, לראות ולא לפספס? טיולים קודמים שלנו היו קצרים בהרבה מהטיול הזה אבל פעם אחת נסענו לטיול של שבועיים לסקוטלנד ומאוד נעזרנו במסלול של אחד המגיבים שלכם אשר מאוד עזר לנו עם עצותיו.

אנו גם רוצים מאוד לעשות לפחות הפלגה אחת בין הפיורדים. על מה הייתם ממליצים. אני רואה כל כך הרבה הפלגות/שיט בין הפיורדים ואיני יודעת באיזה לבחור. האם תוכלו להמליץ?

האם 100 יורו ליום יספיקו למחייתנו? אוכל ווכדומה? נאכל רק בסופרמרקטים.

סליחה על כל השאלות הארוכות ושוב מאוד מודים לכם על עזרתכם. כל טיפ ועצה יילקחו בחשבון כדי שנצא לטיול הזה חכמים ויודעים יותר בזכותכם.

פורסם בפורום אירופה
      ישינובסקי
      ישינובסקי
    • בוקר טוב לכל חברי פורום נורבגיה.

לא בטוח שאני רושמת במקום הנכון (לא ידידותית למחשבים) אך אשמח מאוד באם תוכלו לענות לי.

אנחנו זוג בסוף שנות החמישים אשר נוסעים ביולי לנורבגיה למשך שבועיים. קשה לי מאוד לתכנן את הטיול לבד כי אני מתבלבת בין כל השמות הקשים

ואודה באם תוכלו לרשום לי מסלול בין אוסלו לטרונדהיים ואז לרדת דרומה וחזרה באוסלו. אילו נקודות חשובות וכדאיות בדרך מאוסלו לטרונדהיים. האם כדאי לישון בלילהאמר או באוטה. ניסיתי לקרוא את הפורומים אך הכל מסתובב לי בראש. סורי. השמות מבלבלים. אנחנו שוכרים רכב. האם יש אתרי חובה? המון המון תודה לנכונותכם והיענותכם לבקשתי הארוכה. והאם מישהו יודע כמה עלות מחייה ליום בערך? אני פשוט רוצה להתחיל להזמין מקומות לינה ואיני יודעת היכן. תודות.

פורסם בפורום אירופה
      ישינובסקי
      ישינובסקי
    • RE: פיליפינים או סין

ושוב תודה גדולה לכל המגיבים והעונים לשאלותיי. מאוד מאוד מעריכים את זה מכיוון שזה לא מובן מאליו.

בסופו של דבר החלטנו לוותר על פיליפינים וגם סין מפאת קוצר הזמן וקוצר בכסף:( והחלטנו להתרכז בטיול עם הבת בתאילנד ושאלותינו הן כדלקמן: האם 3 שבועות יספיקו   מכיוון שיש ימי בזבוז טיסה שאי אפשר לקחת אותם בחשבון 2. האם כדאי לסוע בסוף פברואר או במרץ 3. מה העלות המשוערת של 3 שבועות בתאילנד לזוג. אנו מתכוונים לכולל הכל חוץ מטיסה, קניות, אוכל, בתי מלון סבירים ונעימים, תחבורה, מסג’ים, (שמענו שהם זולים) וכו”. האם 100 דולר ליום יספיקו או שצריך יותר. 4. ראיתי שמחירי הטיסה יקרים, באיזו חברת תעופה הייתם ממליצים לטוס ובאילו מנועי חיפוש כדאי לחפש כרטיסים. 5. כמה ימים כדאי להיות בבנגקוק והאם יש עוד ערים גדולות שכדאי לראות.

סליחה מראש על השאלות הרבות ותודה ענקית לכל אלו שהיו בתאילנד ומוכנים להעניק מזמנם ומעצותיהם לטיילנים לא מנוסים כמונו

אמתין בציפיה לתשובותיכם/ן.

תודה.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ישינובסקי
      ישינובסקי
    • RE: פיליפינים או סין

ראשית תודה לתשובתך המפורטת.

שנית, האם כדאי לסוע לדרום תאילנד בסביבות סוף פברואר או אמצע מרץ? אני קוראת בפורומים ובכתבות שונות ובכולן כתוב שהתקופה ה”קרירה” היא מנובמבר עד פברואר. האם נכון ואם נכון אז לדרום או לצפון.

ולכל מי שמומחה בתאילנד. אם הייתם צריכים להמליץ על 2 איים מדהימים, שקטים, לא רועשים אלא רק ים תכול, צלול, נקי עם חופים זהובים.(חחחחח לשון מליצית ממה שאנו רואים בסרטים) על אילו חופים הייתם ממליצים לזוג מבוגרים שכמונו.

וכמה זמן כדאי להיות בבנגקוק. סליחה שאני שואלת שוב אך זהו ביקורנו הראשון בכלל באסיה והיינו רוצים שזו תהיה חוויה נעימה.

ושוב תודות למי שעונה:)

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ישינובסקי
      ישינובסקי