אפשר לצאת עם ישראלי ולהיכנס בחול עם זר
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Ron_3926814
-
דרכון ארופיאני טס ביום שלישי הזה לחול בפעם הראשונה עם הדרכון הצרפתי שלי. כמה שאלות למי שמבין אני יוצא עם דרכון ישראלי מגיע למדריד מוציא צרפתי שואלים שאלות מי מה כמה איך זה עובד ? הטיסה היא טיסת אלעל נרשמתי עם הדרכון הישראלי בחזור שאני יצא עם הדרכון האירופי מחול לארץ לא אבדקו למה אני יצאתי עם דרכון ישראלי וחוזר עם צרפתי ? מיסים במלון וכו אותו דבר או שיותר או פחות מדבר על מס לינה ?פורסם בפורום אירופה
-
טיול מאורגן לאירופהפורסם בפורום אירופה
בטיול רשום שזה לא כולל הדברים הבאים מה זה אומר בגדול וכמה אצטרך להוסיף כי זה טיול מתנה להורים
-
כניסה לירופהשלום , כניסה לאירופה האם כדאי לכנס עם דרכון צרפתי או ישראלי חוץ מהחזרי מס מה החסרונות מול ההיתרונות ?פורסם בפורום אירופה
-
RE: טיסה ראשונהפורסם בפורום אירופה
לגבי ביטוח לחו"ל יש איזה אפשרות ראיתי לעשות דרך הכרטיס אשראי, או בנפרד. כן לגבי המס המקומי ראיתי 3 יורו ליום
הדבר שלא הבנתי למה דרך חברות טיסה או סוכנויות נסיעות אני משלם כפול ונפרד אני פחות כמעט בחצי. יש קאצ או שזה ככה
לגבי הוצאות מיותרות הכוונה להפתעות תשלומים פתאומיים במלון או תוספות מלמד המס המקומי שזה שטויות.
-
טיסה ראשונהפורסם בפורום אירופה
זה פעם ראשונה שאני מזמים לבד טיסה לא דרך סוכן או גוף שלישי,
יש לי כמה שאלות
עשיתי בדיקה מקיפה אודות הטיול לברצלונה מחירים וכו אבל כל אחד מראה משהוא אחר,
1 חוץ מהעלות על הטיסה והמלון כמה כסף אני צריך איתי?
2 איך אני נמנע מהוצאות מיותרות,
3 איך אני יודע שמה שהזמנתי מהאתר זה מה שאקבל, והאם יש הוצאות מיותרית נוספות על המלון איך אומרים הפתעות,
4מה זה טיסה לא כולל מזוודה
5 האם כדאי לקנות חבילה בנויה מארקיע משראר או אל על. ההצאה הכי זולה ל 7 לילות 6800 ש"ח מלון 2
למה אני צריך ביטוח טיסות ולמה מתאים לי דרך אשראי חנים
6