פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ויקי נקר
-
RE: התחלת מסלול טיול שלכת אוקטובר 2019פורסם בפורום צפון אמריקה
תודה, לא מתכננות לעצור באאוטלט שב- westbrook.
זה יום הנחיתה שלנו- 6 בבוקר- ניו יורק- ניו הייבן-אסקס- גרוטון (מקווה להספיק את מוזיאון הצוללות) לינה במיסטיק. נשמח לנסוע בדרכים נופיות. ובכלל לא הרבה קניות יותר אתרים ותרבות.
-
מוני, לא מצליחה להעלות את המפה מניו- הייבן למיסטיק דרך אסקס. האם תוכל להעביר לי אותה שוב. תודה
-
@מוני יופי, יופי! מתרגשת….
תיקון: ב- 13 נוסעות לורמונט. ולא ב-14.
--לגבי קולומבוס דיי- ראיתי שהמלצת ה בפורום על תחרות נשיאת רעיות על הגב – SUNDAY RIVER (ב-12 באוקט) אבל זה במסגרת פסטיבל הסתיו. האם ידוע לך על אירועים אחרים שמתקיימים בקולומבוס דיי? הבנתי שזה בעיקר יום שבתון שמוקדש לקניות. אבל אולי דווקא באזורים הכפריים יש איזו התרחשות אחרת..
--לא חייבות לרוץ לבוסטון בערב. במילא, אם נגיע בערב לבוסטון נצטרך לשלם עליו על עוד יום השכרה+חניה. לכן, ניכנס בבוקרו של יום המחרת לבוסטון.
---באשר למסלולים ב NORTH CONWAY. להזכירך, אנחנו מגיעות מהצפון מ-קינגפילד-רנגליי-HEIGHT OF LAND. הצעת שניכנס ונחזור מ/ לדיקסויל נוץ’ ..
אשמח לקבל הצעה לטיולים יומיים. הכנתי לי מסלולים אבל במידה ויש לך בהישג יד אשמח להתעדכן.
ושוב, תודה
-
שוב הכל גמיש. אני מזמינה מקומות לינה בהתאם ותוך התקדמות תכנון המסלול. כרגע מקום הלינה האחרון שלנו הוא ב- north conway כך שהכל עוד פתוח. ועדיין לא הזמנתי מקומות בבוסטון ובניו יורק. אין לנו בעיה להוריד יום יומיים מניו יורק על חשבון מסלול יפה בדרך לבוסטון. וכאמור טיול באיזי..
תודה
כ
עד כה ה
-
הי, ממשיכה בתכנון הטיול.
עד עכשיו זה המלול:
2 באוקטובר נחיתה ב5 בבוקר ניו יורק- לינה במיסטיק
3-5 לינה בהיאניס , קייפ קוד
5 לינה בפריפורט
6-8 בר הרבור
8- קינגפילד
9-13 נורת קונוויי.
משם לוורמונט- איזו עיירה כדאי לקבוע כבסיס לטיולי כוכב? כמה ימים כדאי להקצות לוורמונט ולהרי אדירונדק, שמפליין.? ומשם לבוסטון- בניחותא.
האם אפשר לקבל מסלולים בבקשה?..(מה-13 נותרו לנו עוד 20 יום טיול בהם נכלול את בוסטון וניו יורק- הכל גמיש..)
תודה רבה ויקי