פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי שירן כחלון
-
RE: רכבות בגרמניה - יש כרטיס רכבות לכמה ימים?ידוע לך אם יש להם עמדה בשדה תעופה? מאיפה אני יכולה לרכוש את הכרטיס? פרט לאינטרנט כמובן...פורסם בפורום אירופה
-
רכבות בגרמניה - יש כרטיס רכבות לכמה ימים?פורסם בפורום אירופה
היי,
לפני כמה חודשים טיילתי בשוויץ ורכשתי כרטיס SWISS PASS שאיפשר לי לפי כמות הימים שבחרתי ליהנות מנסיעה חינם בכל התחבורה הציבורית במדינה.
בחודש הבא אני נוסעת לגרמניה, לאזור של מינכן והסביבה. רציתי לדעת אם יש אפשרות זהה לשל שוויץ בגרמניה מבחינת התחבורה הציבורית?
יש כרטיס שאני יכולה לרכוש שיאפשר לי להשתמש בכל התחבורה בגרמניה (או לפכות באזור מסויים) ללא תשלום נוסף?
תודה!
-
מעבר גבול יבשתי בין לאוס לבורמהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי,
מתכננת לעשות בקיץ הקרוב את לאוס ובורמה.
איך בדיוק עוברים את הגבול בין המדינות באופן יבשתי?
קראתי כל מיני תגובות על מעבר דרך תאילנד, אפשר הסבר ממי שעשה את זה?
תודה רבה!!! -
שמורת הדובים בצ'רצ'יל מניטובהפורסם בפורום צפון אמריקה
היי, אני מתכננת טיול של 3 שבועות בקנדה בחודש ספטמבר.
יש לי מס’ שאלות בנושא:
- האם זה זמן טוב להגיע גם לצ’רצ’יל (בחודש ספטמבר) כי לפי מה שכתוב העונה היא באוקטובר נובמבר?
- האם באמת אראה דובי קוטב? ומה הסיכוי לראות גם את הזוהר הצפוני?
- האם זה שווה את הנסיעה הארוכה / הטיסה ? כי בסופו של יום, צ’רצ’יל לא בדרך לכלום וצריך להגיע במיוחד בשבילה..
- מה הדרך האידיאלית להגיע לשם ומה העלויות בערך?
תודה!!
-
RE: תחבורה ציבורית בשוויץפורסם בפורום אירופה
@anisham12 קודם כל, תודה רבה! איפה אני יכולה לעשות את הכרטיס הזה? ועוד שאלה... לפי מה שהבנתי הנסיעה לליכטנשטיין היא עם רכבת ולאחר מיכן החלפה לאוטובוס, האוטובוס עצמו גם כלול בכרטיס? והאם זה תופס גם לנסיעה לשדה תעופה?
-
תחבורה ציבורית בשוויץפורסם בפורום אירופה
היי,
אני טסה ל-5 ימים בשוויץ בחודש אפריל. ראיתי שהתחבורה ציבורית שם מצויינת (ויקרה מאוד).
מתכננת לעשות טיולי כוכב מציריך.
רציתי לדעת האם משתלם לעשות את הכרטיס SWIS PASS ? אני טסה עם ההורים שלי ואחותי הקטנה..
שאלה נוספת לגבי ה- SWIS PASS, האם הכרטיס תופס גם לנסיעות מחוץ לשוויץ? לצורך העניין לליכטנשטיין, אגם קונסטנץ (שבגבול עם גרמניה), והעיירה קולמאר (שנמצאת צרפת)?
התכנון הוא לעשות טיול יום לקונסטנץ, טיול יום לבאזל וקולמאר, וטיול נוסף לליכטנשטיין. האם זה עשיין משתלם לעשות את ה SWIS PASS?
-
תחבורה ציבורית במערב קנדהפורסם בפורום צפון אמריקה
היי,
אני מתכננת לעשות 3 שבועות בין יולי לאוגוסט במערב קנדה.
התכנון הוא לנחות בניו יורק וישר להמשיך למפלי הניאגרה, טורנטו. משם טיסה לקלגרי וטיול בהרי הרוקיס.
השאלה שלי אם יש תחבורה ציבורית מבערב קנדה. בעיקר תחבורה לפארקים בהרי הרוקיס: ג’ספר, יוהו, באנף..
ובמידה ושי תחב”צ מה העלויות פחות או יותר? האם עדיף רכב?
תודה!!