פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי alef.m
-
RE: רכבות בגרמניה - יש כרטיס רכבות לכמה ימים?היי,קל פשוט וזול.כרטיס lander-ticet מאפשר נסיעות בכל התחבורה הציבורית במינכן ובבואריה.כל אוטומט למכירת כרטיס לבחור שפה אנגלית ולהקיש לפי ההוראות .מחיר 32 יורו ל24 שעות לזוג תוספת 5 יורו לאדם נוסף עד 5.פורסם בפורום אירופה
-
שלום לכולם,פעם היית טס לאירופה ב300-400 $ היוםפורסם בפורום אירופה
המחיר נשאר אותו המחיר לדוגמא אל על לרומא :330 דולר רק שהיום המחיר לא כולל מזוודה,אוכל ובעצם כלום ואם נוסיף מזוודה הלוך חזור נגיע ל500 דולר , וכך גם ביתר החברות הסדירות ולא סדירות (מה ההבדל כיום בעצם?)אני לא מתאר לעצמי שמישהו יארגן איזושהיא מחאה או הפגנה או חרם צרכנים כי על כמה אגורות בקוטג’ בזמנו כן הייתה מחאה.
-
RE: לכל הטסים עם ישראייר הם מזהירים שייתכן שתטוסופורסם בפורום אירופה
לא קראת עד הסוף ולא הבנת דבר.הקטע הוא המטוסים הגרוטאות שממוחש על יד זה שאין טלויזיה.ב20 שנה אחרונות אין מטוסים ללא טלויזיה ואל תספר לי סיפורים.בכל אייר בס 319/20 והחל מבואינג 737/700 יש ואלה דורות של לפני 15 שנה.וכן טלויזיה עוזרת להעביר את הזמן ואם היה להם שכל היו מבינים שגם מושיבה אנשים במקום.
-
לכל הטסים עם ישראייר הם מזהירים שייתכן שתטוסופורסם בפורום אירופה
עם חברה אחרת תחת "מעטה הבטחון של ישראייר..." טיסה המוגדרת כצ'רטר ללא אוכל אבל כן כוס מים תודה לאל.לוקחים אותך עם אוטובוס ועד לרגע עליה למטוס אתה לא יודע את שם החברה הנסיעה עד למטוס וגם בחזרה לארץ באוטובוס ,נדחסים כמו עדר כבשים ונוסעים ונוסעים ,בטח גם חסכון של כמה שקלים על פני שרוול.הם משתמשים כקבלנים בחברות קיקוניות שיש להן 2-3 מטוסים מיושנים וזקנים ללא טלויזיה ,ללא מערכת שמע.יש היום מטוסים הטסים 4 שעות ללא טלויזיה?אם אדם מזמין טיסה בישראייר בגלל ," מעטה הבטחון" אז טיב המטוס וטייסיו לא נכלל בזה?העיקר מבחינת ישראייר לסגור דלתות להמריא ולצאת למעבר עם עגלת הדיוטי פרי השאר לא מעניין.לידיעתכם קמצני ישראייר וכו' אנשים שבעים רגועים וקונים יותר ואם יש טלויזיה אנשים לא יסתובבו לכם במעברים.
-
RE: מדריך טיולים לסלובניהפורסם בפורום אירופהנראה "מאצ'ו" ישראלי טיפוסי..כרס,דגמ"ח,סיגריה..יוצא למלחמה.
-
RE: מסלול טיול לצפון איטליה- אשמח לחוות דעתפורסם בפורום אירופהעד כמה שאני יודע יש בדיקה בקופות החולים למי שבסיכון.
-
טיסות לואו קוסט בלוף ובמיוחד אל על אפ שמטיסה אנשיםפורסם בפורום אירופה
בצפיפות רבה ודורשת על טיסת לואו קוסט מחירים של כ300+ דולר ועל כל מזוודה בבטן המטוס 50(!) דולר לכוון וזה בהזמנה באינטרנט ,בשדה 70 דולר!ללא אוכל וללא הושבה.מחיר של טיסה כזו ליעדים קרובים יחסית מגיע למחיר של טיסה סדירה ויותר לתקופת טרום הבלוף.לואו קוסט אמיתי מדבר על מחירים מצחיקים שתמורתם הנוסע מוכן לוותר על נוחיותו או להוסיף תמורתה תשלום שגם הוא לא אמור להיות מופקע.140 דולר למזוודה ?15 דולר לנוסע לכוון על הושבה?גזל לשמו.זה שמיים פתוחים?זו הוזלה?
-
כנוסע ותיק מאד אני תוהה לאן נעלמו השנה במסגרתפורסם בפורום אירופה
ה’שמים הפתוחים’ כל חברות הצ’רטר הזרות?האם מישהו דאג לטאטא אותם החוצה לטובת חברות מסוימות ?לדוגמא להיכן נעלמו טיסות למינכן של טו פליי ,אייר גרמניה ועוד?ישראייר גובה על טיסה למינכן כ700$...כמו לארה”ב.כנ”ל לשטוטגרט,לורונה ועוד יעדים.מעניין לא?שמיים פתוחים ומחירים עד פי 3.
-
אנחנו מתבשרים השכם והערב על שמיים פתוחים וטיסותפורסם בפורום אירופה
זולות,איפה הן אותן טיסות?פעם היה שפע טיסות למינכן,ורונה,מילאנו ועוד במחירים של 200-300 $ בטיסות צ’ארטר ואילו עכשיו נעלמו הצ’ארטרים ונשארנו עם חברות סדירות ויקרות.