ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. nitz1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 16
    • פוסטים 35
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

nitz1

@nitz1

0
    מוניטין
    17
    צפיות בפרופיל
    35
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 228704 גיל 56

nitz1 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי nitz1

• רומניה - מסלולים נגישים
      שלום, מישהו יודע אם יש מסלולים יפים בטבע הנגישים לעגלות תינוק באיזור  פויאנה ברשוב, סינאיה או בושטני. אם לדעתכם אין כאלה גם אשמח לדעת. תודה רבה
      פורסם בפורום אירופה
      nitz1
      nitz1
    • רכבת מקרקוב לזקופנה - כמה זמן אורכת הנסיעה?
      שלום, אשמח לעזרתכם – ראיתי באתר אחד 3.5 שעות ובאתר אחר מינימום 4 וחצי. מדובר על יוני או אולי יולי אם זה משנה. תודה רבה
      פורסם בפורום אירופה
      nitz1
      nitz1
    • מחפש המלצה לטרק קצר בסוף יוני - תחילת יולי

שבת שלום, 

מחפשים טרק של 4 ימים בערך בהרים. הקריטריונים: 

1. הגעה נוחה משדה התעופה - נשמח להתחיל את הטרק ביום הגעתנו או שהטרק עם הנסיעות ייקחו חמישה ימים.

2. לא מאוד עמוס במטיילים.

3. כמובן מסלול יפה ומגוון.

חשבנו שהאפשרויות הן הרי רילה בבולגריה,  הקרפטים ברומניה (איזה רכס ספציפי עדיף לדעתכם?) והטטרה הגבוהים בסלובקיה. יש עוד אפשרויות? מה הכי מומלץ מבין האפשרויות (ברור שזה קצת סובייקטיבי)

תודה רבה וחג שמח

פורסם בפורום אירופה
      nitz1
      nitz1
    • מחוץ לפראג עם תינוק

שלום,

אנחנו נוסעים עם תינוקת בת שנה וחצי בתחילת אפריל לפראג ומחפשים יעדים מחוץ לפראג – שעתיים נסיעה ברכבת (אוטובוס נראה לי בעייתי יותר עם תינוק, לא?), שאפשר לטייל בהם בטבע (יער, הרים) במסלולים קלילים – עם עגלה או בלי (אולי ניקח מנשא). אם יש גם עיר/עיירה נחמדה לישון בה ליד היעד אז בכלל טוב.

תודה רבה וחג שמח .

פורסם בפורום אירופה
      nitz1
      nitz1
    • RE: קניית כרטיסי טיסה בנגקוק <>בורמה לאותו יום

הבעיה בקנייה מראש היא שאני מגיע באותו יום בטיסה מהארץ  ואם אזמין את טיסת ההמשך לאחר הצהריים אני עלול “לשרוף זמן” סתם בבנגקוק במקרה שאגיע בזמן מצד שני אם אקבע אותה לבוקר אז אני עלול להחמיץ את הטיסה במקרה של עיכובים ודחיות בטיסה מהארץ. לכן הכי טוב היה לי לקנות את הטיסה עם ההגעה…

אם אזמין מראש  – מהו לדעתכם טווח ביטחון מתאים? אני יודע שזו החלטה סובייקטיבית אבל אני מנסה למצוא קצת מידע אובייקטיבי – מה למשל הזמן הממוצע , פלוס מינוס כמובן, מההגעה של המטוס עד שאני בחוץ עם התיקים בשד”ת BKK? 

תודה רבה

פורסם בפורום תאילנד
      nitz1
      nitz1
    • RE: קניית כרטיסי טיסה בנגקוק <>בורמה לאותו יום

בBKK אין לחברות הללו עמדות מכירה? אני שואל על שני השדות. אם לא אמצא בBKK אני יכול לנסוע לDMK ולחפש שם. תודה

פורסם בפורום תאילנד
      nitz1
      nitz1
    • קניית כרטיסי טיסה בנגקוק <>בורמה לאותו יום

שלום לכולם,

שתי שאלות קטנות ברשותכם:

1. האם למישהו יצא לקנות כרטיסי טיסה בשדה התעופה בבנגקוק ( אחד מהם) לבורמה לאותו יום? אני אמור להגיע ב-0830 – מה הסיכוי שאמצא כרטיס לכמה שעות אחר כך במחיר סביר (100$ ופחות)? הסתכלתי היום באתרים של NOK ו AIR ASIA והיו כרטיסים להיום בערב, השאלה אם זה כך תמיד…אני טס בפברואר.
      2. בכיוון ההפוך – מבורמה לבנגקוק – אותה שאלה בגדול רק הפעם אם אני יכול למצוא כרטיסים זולים עדיין יום לפני.

תודה רבה לעונים 

פורסם בפורום תאילנד
      nitz1
      nitz1
    • RE: גיאורגיה - טרקים באמצע אוקטובר
      גיאורגיה - טרקים באמצע אוקטובר

תודה על התשובה. על איזה פורום אתה ממליץ? פה באתר אין כזה וגם בפייסבוק לא מצאתי. תודה

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      nitz1
      nitz1
    • גיאורגיה - טרקים באמצע אוקטובר

שלום,

האם זה אפשרי מבחינת מזג אוויר? השאלה נשאלה אמנם בעבר אבל קיבלה תשובה חלקית - לא הבנתי אם זה ממש בלתי אפשרי - הפסים סגורים וכד' או שרק יותר קר? אחד הטיפים פה דווקא המליץ על התקופה הזו....

תודה על העזרה

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      nitz1
      nitz1
    • טרקים בהרים אירופה בחצי השני של אוקטובר

היכן זה אפשרי, מבחינת מזג האוויר מניסיונכם? השאלה לא רק על גשם וקור אלא גם על ראות

תודה רבה ושנה טובה

פורסם בפורום אירופה
      nitz1
      nitz1