הי. בדיוק אותן שאלות והתלבטןיות שלי. אני מתכננת בדיוק אותו מסלול ל8 ימים לסוף אוקטובר ותחילת נובמבר. אולי התשובות שתקבל יעזרו גם לי.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי misrut
-
RE: עזרה בתכנון מערב - זאיון-ברייס-פייג-גרנד-סדונהפורסם בפורום צפון אמריקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי misrut
-
RE: טיפים למדריךפורסם בפורום תאילנד
הי ,רציתי לשאול כיצד ארגנתם טיול פרטי בצפון תאילנד, אני גם מעוניינת.תודה
-
עזרה בתכנון מסלול בתאילנדפורסם בפורום תאילנד
אנחנו זוג פנסיונרים מתכננים טיול עצמאי בתאילנד לחודש מרץ השנה, מחפשים יועץ שיעזור לנו בתכנון המסגרת וחלוקת הימים בתוך תאילנד. ללא הזמנת מלונות או טיסות. תודה
-
RE: עזרה בתכנון טיול לתאילנדפורסם בפורום תאילנד
תודה על ההתייחסות, אני מעוניינת לדעת כמה ימים לשריין לכל אזור, למשל חשבתי להתחיל בבנגקוק לקחת 2 טיולי יום מחוץ לבנגקוק אחד לאיוטיאה ואחד לקצנבורי , כמה ימים נוספים לשריין לבנגקוק עצמה.. משם טיסה לצאנג מאי לקחת טיולים יומיים אולי שניים או שלושה, כמה ימים נוספים להשאיר לעיר עצמה?, ולחזור לבנגקוק ומשם לנסוע להואה הין מרחק 3 שעות מבנגקוק לחופשה בת 4 ימים בריזורט נחמד. לא לטוס לאיים בכלל, ולחזור לבנגקוק לטיסה חזרה. כאשר בין לבין לחזור לאותו מלון בבנגקוק ואולי להשאיר שם חלק מהמטען. תכנון הימים יעזור לי בקביעת מועדי הטיסות מהארץ. תודה
-
עזרה בתכנון טיול לתאילנדפורסם בפורום תאילנד
אנחנו זוג בני 60+ מעוניינים לטייל בתאילנד עצמאית למשך שבועיים , מחפשים מדריך או יועץ טיולים שיעזור לנו בתכנון טיול . הכוונה לצאת במרץ השנה. נשמח להצעות
-
תכנון טיול בקייפטאוןפורסם בפורום אפריקה
אשמח לקבל עזרה בתכנון טיול בקייפטאון .
אנחנו זוג (70) מתכננים להגיע לקייפטאון באמצעות קרוז.
קייפטאון היא התחנה הסופית (לאחר עגינות יומיות ב ריצארד ביי, פורט אליזבט ומפרץ מוסל ),אליה נגיע לקראת סוף דצמבר.
שאלותיי הם:
1. כמה ימים מומלץ לשריין לביקור בקייפטאון וסביבתה?
2.. האם יש סוכן מומלץ לתכנון הטיול. בקייפטאון?
בברכת שנה טובה
רותי
-
RE: טיולים מודרכים רגליים בקייפטאון סה"כ 14 מסלוליםפורסם בפורום אפריקה
אנחנו זוג (70) מתכננים טיול לדרום אפריקה אבל דרך קרוז .בסוף הקרוז נרד בקייפטאון. ואז נשהה בעיר מספר ימים. התקופה 21/12-25/12 אולי אף יותר. תלוי בתוכנית. שאלה כמה ימים מומלץ לשריין לקייפטאון. והאם ניתן לארגן טיול עם סוכן מקומי.
-
לנזרוטהפורסם בפורום אירופה
שמעתי שכדאי לקפוץ לאי לנזרוטה,
אנחנו נשהה 7 ימים בטנריף בשבוע האחרון של חודש פברואר, שהוא שבוע השיא של הקרנבל. האם יש טעם להתאמץ ולטוס ליום מלא לאי לנזרוטה על חשבון יום בטנריף, או לוותר?
-
גלישה בארהבאני מבקשת המלצה בקשר לאפשרויות גלישה בארהב . היכן עדיף לרכוש סים לגלישה ושיחות בתוך ארהב לטיול של 36 ימים.פורסם בפורום צפון אמריקה