ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון טיול לתאילנד

פורום תאילנד
    קנצנבורי מקדשים בודהה מדריכים איותיאה הואה הין תאילנד
    2
    4
    527
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • misrut
      misrut נערך לאחרונה על ידי misrut

אנחנו זוג בני 60+ מעוניינים לטייל בתאילנד עצמאית למשך שבועיים , מחפשים מדריך או יועץ טיולים שיעזור לנו בתכנון טיול . הכוונה לצאת במרץ השנה. נשמח להצעות

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr @misrut נערך לאחרונה על ידי

@misrut

אם יש לכם נסיון בתכנון טיולים עצמאיים, לא בטוח שיש צורך במתכנן מקצועי. יש המון חומר נגיש. בטיול ראשון בדרך כלל משלבים פתיחה בצפון (שם נהוג לקחת מדריך), מעבר לאיים (בחירת האיים תלויה בעונה, נדמה לי שפוקט מתאים לחודש מרץ ואיתו אפשר לשלב את קופיפי, קראבי עם ריילי ביץ') ובסוף קצת בנגקוק עם אפשרויות לגיוון מסוים, הוספה של קצ'נבורי ועוד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • misrut
          misrut נערך לאחרונה על ידי misrut

תודה על ההתייחסות, אני מעוניינת לדעת כמה ימים לשריין לכל אזור, למשל חשבתי להתחיל בבנגקוק לקחת 2 טיולי יום מחוץ לבנגקוק אחד לאיוטיאה ואחד לקצנבורי , כמה ימים נוספים לשריין לבנגקוק עצמה.. משם טיסה לצאנג מאי לקחת טיולים יומיים אולי שניים או שלושה, כמה ימים נוספים להשאיר לעיר עצמה?, ולחזור לבנגקוק ומשם לנסוע להואה הין מרחק 3 שעות מבנגקוק לחופשה בת 4 ימים בריזורט נחמד. לא לטוס לאיים בכלל, ולחזור לבנגקוק לטיסה חזרה. כאשר בין לבין לחזור לאותו מלון בבנגקוק ואולי להשאיר שם חלק מהמטען. תכנון הימים יעזור לי בקביעת מועדי הטיסות מהארץ. תודה

• karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

המעבר משדה התעופה לתוך בנגקוק הוא לא קל וגם לא זול, לא הייתי "קופצת" לבנגקוק בין היעדים ושמה שם ציוד. בזבוז מסיבי של זמן אבל גם של כסף. אני לא מומחית תאילנד אבל אני יכולה להעיד מנסיוני שנהוג עם הנחיתה בתאילנד להמשיך מיד בטיסה לצפון . לצ'יאנג מאי עצמה אין צורך בהקצאת זמן מיוחדת, יהיה לכם די זמן לבלות שם בערב אחרי טיולי היום, זו עיירה קטנה. לגבי הקצאת ימים לבנגקוק, אנחנו הקדשנו לה שבוע כי היינו בטיול ארוך יחסית אבל רוב האנשים מקדישים לה הרבה פחות, אני חושבת ש3 ימים יכולים אולי להספיק. לגבי הואה הין אני לא יכולה לעזור.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון