תודה רבה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי danit12
-
אוסטריה באוקטוברפורסם בפורום טיולי משפחות
שלום רב,
אנחנו משפחה עם 4 ילדים (אחד מהם יהיה תינוק בן מספר חודשים באוקטובר), מתכננים טיול לתחילת אוקטובר למשך כשבועיים (2-15/10).
אחד מהיעדים שעלו הוא אוסטריה אך יש לי מספר שאלות:
1. מה מזג האויר באוקטובר (בעיקר באזור זלצבורג)? החשש שלי הוא שיהיה קר מידי, גשום ואולי אף תחילת שלגים.
2. האם האטרקציות עדיין פתוחות בחודש זה?
3. כל האזורים באוסטריה נראים לי מדהימים ביופיים, אבל אני מניחה שכדאי להתמקד באזור אחד....כי אולי המעבר ביניהם דורש זמני נסיעה ארוכים? קראתי גם על טירול, אזור האגמים ועוד שגם נראים מאוד יפה, ואני לא כל כך יודעת היכן כדאי להתמקד.
4. קראתי באחד מהשאלות-תגובות על טיול כוכב (כוכב אחד, שני כוכבים), אשמח להסבר לאחת שלא מבינה....
אשמח לתגובות,
תודה מראש
-
צפון צ'כיה באוקטוברפורסם בפורום אירופה
שלום רב,
משפחה זוג+4 ילדים (ביניהם תינוק שיהיה בן כמה חודשים), מעוניינים לטייל בצפון צ'כיה באוקטובר (2-15/10).
קראתי רבות על המסלולים והאטרקציות באזור, אך יש מעט מאוד מידע על מזג האויר.
החשש שלי הוא שפשוט יהיה קר מידי ואף גשום, ושרוב המסלולים/אטרקציות יהיו לא פעילים/סגורים בעקבות מזג האויר.
אשמח לקבל מידע בנושא, בנוסף האם מתאים לטייל באזור עם תינוק בן מספר חודשים (במנשא- מניחה שרוב המסלולים לא נגישים לעגלות),
תודה מראש
-
מזג אויר בצפון צ'כיה באוקטוברפורסם בפורום טיולי משפחות
שלום,
משפחה זוג+4 ילדים (ביניהם, תינוק שיהיה בן כמה חודשים באוקטובר), מעוניינים לטייל בתאריכים 2-15/10 בצפון צ'כיה.
קראתי המון על המסלולים והאטרקציות, אבל יש ממש מעט מידע על מזג האויר באזור באוקטובר.
החשש שלי הוא שיהיה פשוט קר מידי, ואף גשום, ושהמסלולים יהיו סגורים/לא פעילים/ בלתי ניתנים לטיול, כמו גם האטרקציות.
אשמח לקבל פרטים על מזג אויר באזור בחודש הזה, והאם מתאים לטייל שם עם תינוק בן מספר חודשים (במנשא, מניחה שרוב המסלולים לא נגישים לעגלות).
תודה מראש