ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. soisot
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 5
    • פוסטים 35
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

soisot

@soisot

1
    מוניטין
    39
    צפיות בפרופיל
    35
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 237486 גיל 62

soisot הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי soisot

• RE: טיול שלכת בניו אינגלד

תודה רבה, אתם מאוד מחממים את הלב בנדיבותכם.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי soisot

היי האם האתר הזה אמין למעקב אחרי השלכת? https://www.explorefall.com/fall-foliage-map

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

תודה מוני על התשובה המושקעת. כמובן שללא הדיקסוויל ניסע ישר לבר הרבור. שבת שלום.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

אכן כן, 3 לילות בהרים הלבנים, ואז יוצאים לכיוון בר הרבור, שם לנים 3 לילות ויומיים מלאים באכדיה. המחשבה הייתה שיוצאים לכיוון אכדיה לנסוע לדיקסויל נוטש, אם יהיה יום יפה ועדיין תהיה שם שלכת. ובשל המרחק ללון קרוב יותר, שעה לפני בר הרבור, בבנגור ומשם בבוקר לנסוע לאכדיה. הייתה מחשבה גם לנוע יותר צפונה במיין, אבל זה כבר נראה עמוס מידי. לגבי היום השני, אחשוב שוב, ובעצם אני מבינה בין השורות שהנוף לא שווה את המאמץ. של הנהיגה, אכן?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

תודה מוני על ההתייחסות והאזהרה ממזג האוויר. עוד שאלה בעניין תוואי. איך היית מציע לנסוע מ NORTH CONWAY לאקדיה? אנחנו לנים 3 לילות בהרים הלבנים, מתלבטת האם לנסוע לדיקסי נוטש, וללון שעה יותר קרוב מאקדיה בבנגור, ובבוקר לנסוע כשעה ישר לאקדיה ואת שני הלילות הנוספים ללון בבר הרבור. מה דעתך?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

היי, לאחר נחיתה בניוארק בצהריים, ולינה באזור וודברי ביום הראשון. ביום השני אנחנו נוסעים לפי המסלול של נטע דגני עד וודסטוק ניו יורק, ומשם למקום הלינה ב little falls. איזו דרך נופית מומלצת בתוואי הזה? האם להמשיך בכביש 28, בכביש 23? זה יום עם מעט נקודות עניין, ובנוי כך בשל שינויי טיסות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

תודה על התובנות החשובות. אנחנו טסים בתחילת אוקטובר, נקווה שעד אז השפיות תחזור למחוזותינו.....

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

בוקר טוב, אחרי ביטול טיסות, ויחס מחפיר ומפתיע מיונייטד. עברנו לאוסטריאן, נוחתים יום קודם, והשאר בידי שמיים.... נוחתים בשתיים, הזמנתי רכב לארבע, הגיוני? חשבתי ללון שעה וחצי עד שעתיים בדרך. לאורך ההדסון עם עצירה 'ב. Bear mountain הדילמה היא שמגיעים קרוב לאאוטלט וודברי, האם הגיוני להיכנס לקניות ממוקדות ביום הזה? בערב?מבחינת עייפות. בבוקר, הם פותחים רק בעשר, וזה נראה לי זמן טיול מבוזבז לא לצאת בשמונה. אשמח לתובנות מניסיון, והמלצה לסופר גדול מניוארק לאזור האאוטלט, כי אם נוותר על האאוטלט, לפחות נעשה קניות בסופר ונצטייד.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

תודה רבה על כל הרעיונות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

היי תודות רבות על התגובות המלומדות והמפורטות. נראה לי שלא הייתי ברורה, ב 8.10 ניסע מסטואו דרך גרוטון וכביש 302 לקונווי. 9.10 נעשה את המסלול שהצעת לעיל 112 וכו' 10.10 זה עוד יום מלא שיש לנו - מה היית מציע לעשות בו? האם עוד נסיעות או אולי מסלול הליכה/אופניים של חצי יום? וזנבות ממה שלא הספקנו יום קודם? לדיקסוויל נראה לי נסיעה קצת ארוכה מיד לא? 11.10 נוסעים לאכדיה ויש לנו גם כמה שעות בוקר להשלמות במידת הצורך. כמובן שהכל טנטטיבי ותלוי מזג אויר, ובכל זאת אוהבת שיש לי תכנון ממנו מאלתרת.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot

תודה, סומכת עליך. מה הכי כדאי ביום הנוסף שיש לי בהרים הלבנים? ראיתי המון אופציות, אני כבר חולמת שלכת, ומתקשה לבחור....

פורסם בפורום צפון אמריקה
      soisot
      soisot