בסלובקיה קנינו והפעלנו תוך דקות בזול ובקלות, אבל בשילוב של שתי מדינות או יותר אני בד”כ לוקחת סים ישראלי
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ingululu
-
RE: SIM לבודפסט + סלובקיהפורסם בפורום טיולי משפחות
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ingululu
-
RE: האם נדרש אישור ליציאת ילד מהארץ עם אביו?פורסם בפורום טיולי משפחות
גם כשההורים לא נשואים, לא נדרש אישור, אלא במעמד הוצאת הדרכון.
-
השכרת רכב ברומניה - שאלות לבעלי ניסיון...פורסם בפורום טיולי משפחות
אנחנו זוג+2 מתבגרים ומתלבטים האם לשכור ברומניה סטיישן, הקטגוריה שבד”כ אנחנו לוקחים ע”מ לאחסן 2 מזוודות ושני טרולים בתא המטען ועדיין לסגור אותו.
- האם ברומניה יש צורך ברכב גבוה ועביר יותר (דאצ’יה דאסטר למשל), לצורך נסיעה בדרכי העפר ה”מאתגרות”?
- האם תא מטען של דאסטר מכיל 2 מזוודות ושני טרולים? (נפח רשום קטן יותר משל סטיישן)
- האם להשאיר רכב חונה עם ציוד בתוכו נחשב ברומניה למעשה “לא נבון”? (פריצות למיניהן)
המון תודה!
-
שאלה בנוגע לטיסות אל על לייט...פורסם בפורום אירופה
לפי האתר של אלעל, הוספת מזוודה בטיסת לייט לאירופה עולה 70 דולר. האם הכוונה לכיוון? או הלוך וחזור?
לא הצלחתי לבדוק לפני ביצוע הזמנה...
-
RE: SIM לבודפסט + סלובקיהפורסם בפורום טיולי משפחות
בסלובקיה קנינו והפעלנו תוך דקות בזול ובקלות, אבל בשילוב של שתי מדינות או יותר אני בד”כ לוקחת סים ישראלי
-
RE: המלצה לפארק מים ממש שווה !?פורסם בפורום טיולי משפחות
הכוונה ליום אחד במסגרת טיול, אבל פארק שיהיה מהנה גם למבוגרים וגם לילדים ולפחות חלקו מקורה ומתאים גם לעונות מעבר/חורף.
אם באיזור מסוים יש כמה כאלו, ואפשר לשלב עוד אחד… מה טוב!
-
המלצה לפארק מים ממש שווה !?פורסם בפורום טיולי משפחות
בסלובקיה ביקרנו בפארק המים Bešeňova , שהיה ממש מדהים מבחינת השילוב בין ילדים ומבוגרים. לבלות בשלווה בבריכות גפרית חמות ונעימות תחת כיפת השמים בזמן שהילדים מתגלשים עד כלות באינספור מגלשות, חלק גדול מהן מקורות…
נשמח להמלצות על מקומות ברמה דומה (או משובחת יותר כמובן...) איפשהו באירופה...
-
RE: מלון בוינה ליום אחד -2 משפחותפורסם בפורום טיולי משפחות
אנחנו לנו ב Wienwert Serviced Apartment Karlsplatz ממש מחוץ לעיר העתיקה, ובסמוך לשוק האוכל והמוזיאונים. היינו מאוד מרוצים!
-
יציאה מסלובקיה לפולין...פורסם בפורום טיולי משפחות
בטיול בהרי הטטרה בסלובקיה, חשבנו לשלב גיחת יום לפולין לאגם “מורסקה אוקו” או לזקופנה…
השאלה שלי היא לגבי השימוש בכסף – האם ניתן להשתמש ביורו? או לחילופין, היכן אפשר/כדאי/מומלץ להחליף לזלוטי?
ואם יש למישהו חוויות/הארות לגבי ההגעה לאגם, נשמח לשיתוף!
וכמובן תודה