יום שישי 21/7 – קמים מוקדם וממשיכים לקריסטיאנסנד, אל המעבורת.
בערב קודם, ניסינו להזמין מקום על המעבורת ולא הצלחנו… לא למעבורת המהירה ולא לרגילה, אז בעצם סמכנו על המזל.
הגענו סביב 12:00, כשהמעבורת המהירה יוצאת ב13:30, נעמדנו בתור עם כולם. מתקדמים לאט וכשמגיעים לעמדת השירות, מוסר לנו הבחור הנחמד, שכל המעבורות, שבועיים קדימה, מלאות לגמרי…. הציע לנו להכנס לרשימת ההמתנה ולחכות אם יהיה מקום על המעבורת. שילמנו (הון עתק) וזזנו לתור הממתינים.
בנתיים, ראינו שפתחו את העמדות של המעבורת הרגילה, שאם אני לא טועה, היתה אמורה לצאת ב16:30. ניגשנו אליה ושם אמרו שיש עוד כמה מקומות…. חזרנו אל הבחורצ’יק, אך התכונה היתה בשיאה לקראת יציאה ולא ממש יכולנו לברר על החזר כספי, אז המשכנו לעמוד בתור.
העליה החלה וכל פעם שחשבנו, שזהו, אין יותר מקום, הצליחו להעלות עוד כמה רכבים. ואז הגיע תורם של הממתינים…. לא היה לנו ברור, איך בדיוק הולכים לדחוס אותנו, לנו נראה היה שאפילו אופניים לא יוכלו להיכנס…. אבל נכנסנו וגם אלו שאחרינו… מדהים!
ירדנו בדנמרק והחלטנו לוותר על לגולנד ו/או דברים אחרים בדנמרק ולנסוע ישר לגרמניה.
את הלילה בילינו בחנייה יבשה.
יום שבת 22/7 – הצעיר בחבורה, ביקש לבדוק האם יש בדרך, מחנה ריכוז שניתן לבקר בו. בדקנו ומצאנו את מחנה הריכוז, זקסנהאוזן ונסענו לכיוון.
זה היה היום היחידי בטיול, שהיה מעפן! איך שנכנסנו לגרמניה, נקלענו לפקקי תנועה איומים, שעות על גבי שעות, התקדמנו בקצב צב. על פי התוכנית, היינו אמורים להגיע לאורניינבורג, שם נמצא האתר, בשעות הצהריים המוקדמות, 13-14, אך בסופו של דבר, הגענו בחמש!!!! גשם זלעפות קיבל אותנו ונותרה שעה עד לסגירת האתר. הבחורים הצליחו לעשות סיבוב מהיר ולא ממצה ואילו אני נשברתי, לא עמדתי בקצב וחזרתי לקרוואן רטובה עד העצם.
המשכנו לטרופיקל גארדן וחנינו ללילה, במגרש החניה של האתר.
יום ראשון 23/7 – יום בילוי ורגיעה בטרופיקל גארדן. תענוג ממש, היה לנו כיף חיים.
בסוף היום, נסענו לכיוון תחנת ההשכרה ועצרנו ללילה בחנייה יבשה.
יום שני 24/7 – קמים בבוקר, מסדרים ומנקים את הקרוואן, מחזירים אותו ונוסעים במונית לעיר. את המזוודות, אחסנו בתאים התחנה המרכזית ויצאנו לסיבוב נוסף ומכם בברלין. בערב – טיסה הביתה.
זהו. היה לנו כיף, היה לנו שווה, נורווגיה משגעת מממש ואם יש שאלות או מישהו רוצה פרטים יותר מדויקים על המקומות בהם ביקרנו, אני פה 
והנה עוד כמה תמונות מהיופי הבלתי נגמר הזה.