פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ovda3
-
דרום אפריקהלטיול של 10 ימים בדרום אפריקה : קייפטאון, פורט אליזבת,דרך הגנים , יוהנסבורג ( שדה תעולה בלבד) נדרש לקבל חיסונים כלשהם? מלריה ?פורסם בפורום בריאות
-
לונדון -מחפש רעיון ללילה לבן(בגלל טיסה לפנות בוקר)פורסם בפורום אירופה
שלום
יש לנו (זוג +2 ילדים בוגרים) טיסה משדה התעופה סטנסטד מוקדם בבוקר (6:00).
החלטנו לוותר על מלון ללילה .
יש למישהו רעיון לסוג של לאונג’ או מקום אחר שניתן להעביר בה את הערב/לילה עד שנצא לשדה ? כל רעיון מעניין לבילוי שיאפשר לנו להעביר את הזמן בנוחות יענה בתודה

-
RE: איסלנד -4 ימי טיול באוקטובר 2016פורסם בפורום אירופהאיסלנד -4 ימי טיול באוקטובר 2016
תודה רונית ונירית

אני עדיין לא סגור לגבי הרכב .
אמנם רשמת לי שניתן להסתפק ברכב רגיל ,אבל אומר לי חבר לעבודה לא לוותר על רכב 4X4.
אבל זה לא בחינם ...העלויות גבוהות בכמעט 80% מרכב סטיישן רגיל (שלדעתי יותר נוח לנסיעה ) .
האם ניתן לוותר ולקחת רכב רגיל ע"פ המסלול המתואר ?
-
RE: איסלנד -4 ימי טיול באוקטובר 2016פורסם בפורום אירופהאיסלנד -4 ימי טיול באוקטובר 2016
זה ימים מלאים.
יום ראשון כולל את כל האתרים של משולש הזהב.
ביום השלישי בלגונת הקרחונים זה כולל שיט. האם הקניון שהמלצת זה העמק המעשן?האם נדרש להזמין מקום לשיט? האם עשוי להתבטל כתומאה ממזג אויר?
לגבי הלגונה הכחולה : כמה זמן ממצא את החויה ?
מה שמטריד אותי זה הנסיעה הארוכה ביום השני , אבל אם זה נראה לך בסדר אז אני רגוע.
-
הי
להלן תוכנית טיול
אני מודע לנסיעה הארוכה ביום 2 ,אבל זה בכדי לאפשר לנו להתחיל לצמצם טווח חזרה .האם הגיוני /אפשרי ?
האם בטוח אפשר להסתפק ברכב רגיל ולא 4X4 בהתחשב בעונה ובאיזור הטיול ?
יום טיול 1
פארק הלאומי ת'ינגווליר
לינה סלפוס 45דקות
יום טיול 2
· מפל סליאלנסדפוס (Seljalandsfoss)
- מפל סקוגפוס (Skógafoss)
Dyrhólaey - לינה ב Kálfafell
- 3:30 שעות
250 ק"מ
יום טיול 3
· לגונת הקרחונים יוקולסרלון
· Jökulsárlón
לינה ב ויק
2:15 שעות
200 ק"מ
יום טיול 4
· חצי האי רייקאנס (Reykjanes) והלגונה הכחולה
· 2:40 שעות
· 220 ק"מ
לינה ב Keflavik
- מפל סקוגפוס (Skógafoss)
-
האם תוכחי לציין לי איזורים או ישובים בהם כדאי לחפש מקום לינה בהתאם למסלול אותו הצעת ?
-
תודה רבה על העזרה , נראה לי מצוין.
האם נדרש רכב 4x4?או שניתן להסתפק ברכב רגיל?
במסלול שפרטת , יש לך המלצות ללינה עבור משפחה?
האם כדאי לשלב שיט בלגונת הקרחונים?