ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. dream058
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 12
    • פוסטים 23
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

dream058

@dream058

1
    מוניטין
    33
    צפיות בפרופיל
    23
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 33729 גיל 56

dream058 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי dream058

• RE: צפון גרמניה וההרץ-התייעצות לינה

הי שני,

גם אנחנו טסים השנה לאזור עם נחיתה בברלין. אני חושב שהמרחקים גדולים מדי לכוכב אחד. אני הזמנתי שתי לינות. 3 לילות בהרי ההרץ, ו 4 לילות באזור סולטאו.

גיא.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      dream058
      dream058

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dream058

• RE: לאן נוכל לטוס בחופשת הפסח?

@דוקטור-דו-ליטל

שוב פעם אני אומר, הכל תלוי האם יהיו הגבלות במדינות שאליהן תרצה לטוס. גם אם בישראל תהיה חסינות עדר,  

לא כיף לטייל במדינה שעדיין יהיו בה הגבלות או סגרים. וכרגע לפי מצב החיסונים בעולם, עד פסח המצב לא ישתפר.

dream058
      dream058

העניין הוא לא אם המדינה תקבל את התייר הישראלי. סביר להניח שנוכל לטוס לרוב המדינות כי ישראל  תהיה מדינה ירוקה אחרי הרבה מתחסנים. 

הבעיה היא, שאם רוב מדינות אירופה לא יתחסנו בקצב מהיר,(מה שרואה עכשיו)  הקורונה תמשיך להכות שם, ואז ימשכו ההגבלות והסגרים שם.

אתה לא רוצה לטייל במדינה שיש בה הגבלות , מסעדות כנראה עדיין יהיו סגורות , אתרי תיירות וכו’ . חבל על הכסף.

dream058
      dream058

צריכים להבין שהבעיה היא לא מה יהיה המצב בארץ, גם אם כל המדינה תתחסן, אבל באירופה או בכל מדינה אחרת, לא יתחסנו והמצב שם 

לא יהיה טוב, סביר להניח שיהיו הגבלות או סגרים, וזה יכול להרוס את כל הטיול. לא הייתי מזמין כרגע שום טיסה עד שבחול המצב ישתפר

dream058
      dream058
    • RE: צפון גרמניה וההרץ-התייעצות לינה

הי שני,

גם אנחנו טסים השנה לאזור עם נחיתה בברלין. אני חושב שהמרחקים גדולים מדי לכוכב אחד. אני הזמנתי שתי לינות. 3 לילות בהרי ההרץ, ו 4 לילות באזור סולטאו.

גיא.

dream058
      dream058
    • צפון גרמניה עם ילדים מתבגרים

שלום לכולם,

למי שהיה באזור היידה בצפון גרמניה, האם האטרקציות מתאימות גם לילדים בני 14, 15? 

בנוסף אשמח לקבל לינקים למסלולי טיול באזור.

תודה.

dream058
      dream058
    • RE: השכרת רכב וורצלב לעומת קראקוב

הי,

אני לא בדקתי השכרת רכב בקרקוב, אבל אני יכול להגיד לך שלקחנו הקיץ רכב בורוצלב , רכב ואןן גדול  ל 8 אנשים ,גיר אוטומטי ל 6 ימי השכרה של חברת הרץ , עלה לנו 1250 שח כולל ביטוחים. לדעתי מחיר זול מאד.

dream058
      dream058
    • RE: הגעה מאוחרת \ עזיבה מוקדמת בוורוצלב

הי, אנחנו גם נחתנו בורוצלב בלילה, היינו במלון TERMINAL , מלון מצויין שנמצא 5 דקות נסיעה מהשדה, והוא גם סדר לנו הסעה מהשדה. 

dream058
      dream058
    • RE: מחירי מזוודות באיזי גט
      מחירי מזוודות באיזי גט

הי יונית,

שנה שעברה טסתי איתם לברלין , ושלימתי כ 25 יורו למזוודה. יש לי זיכרון טוב

גם ב WIZZAIR , שילמתי את הסכום הזה , וגם ב- UP . למה איזי גט צריכים להיות יותר יקרים פי 2 !? פשוט חוצפה! אני כנראה לא אטוס איתם יותר.

dream058
      dream058
    • מחירי מזוודות באיזי גט

הזמנתי טיסה ללונדון באיזי גט, וכשרציתי להוסיף מזוודות נדהמתי לגלות שהמחיר עלה ל- 68 דולר למזוודה!!! מה זה המחיר הזה !!? אני זוכר ששנה שעברה שילמתי בסביבות ה 25 דולר.  מי שנוסע עם הרבה מזוודות , פשוט לא משתלם לו. לא מבין למה המחיר קפץ ככה.

dream058
      dream058
    • התייעצות לגבי יום טיול מגארדה לדולומיטים

שלום לכולם,

אנחנו זוג+3 ילדים נוסעים בפסח הקרוב ל 7 ימים לאגם גארדה. אנחנו נשהה כל התקופה בדירה בעיירה גארדה. אנחנו מאד רוצים לטעום קצת גם מאזור הדולומיטים . רציתי לקבל המלצה על יום טיול אפשרי לאזור, היכן לבקר .  האם זה בכלל אפשרי בתקופה הזו? 

תודה.

dream058
      dream058