שלום, אנחנו זוג מטיילים בני 50+, ויש לנו כשבוע עד עשרה ימים לטייל במרכז אמריקה.
אשמח לקבל המלצות באיזו מדינה להתמקד. אנחנו מעוניינים בטיול מגוון – גם טבע וגם מפגש עם המקומיים.
תודה!
שלום, אנחנו זוג מטיילים בני 50+, ויש לנו כשבוע עד עשרה ימים לטייל במרכז אמריקה.
אשמח לקבל המלצות באיזו מדינה להתמקד. אנחנו מעוניינים בטיול מגוון – גם טבע וגם מפגש עם המקומיים.
תודה!
שלום לכולם,
אנחנו (זוג בני 55) יוצאים לטיול לסין בפעם הראשונה למשך כשבועיים.
האיזורים שאנחנו שוקלים לבקר בהם הם:
בייג’ין (טיננמן,העיר האסורה, beihai, heaven palace, panjia yuan, 798, פארק אולימפי, והחומה)
צ’אנגדו (פנדה, לישאן, אמאישאן)
ליג’יאן (טיול אופניים בכפרים, shu-he, ערוץ דילוג הנמר)
מתבלטים בין קוןמין לבין יאנגשו כאזור הנוסף לפני חזרה לבייג’ין. האם יש המלצות מה עדיף?
בנוסף:
כמה זמן לפני הטיסה מקובל/רצוי להגיע לשדה התעופה לטיסות פנים?
באילו מהמקומות הנ”ל ניתן וכדאי לבקר מקומיים, אם אפשר בבתיהם? (אנחנו לא דוברי סינית...)
תודה על העזרה!
האם כדאי לקנות מחשב נייד בברלין? (בהשוואה לישראל) האם יש חנות ספציפית שכדאי לקנות בה?
תודה!
האם מישהו מכיר, היה, יכול להמליץ על אחת ממסעדות מישלן ביער השחור - Le Jardin De France, או Zirbelstube?
תודה!
תודה מאיר.
הטיול הוא ביבשת. האופציה להשכרת מספר רכבים כמובן קיימת. אבל אנחנו מעוניינים במיניבוס, וכפי שהבנתי ממך, עם נהג.
שלום,
אני מחפש פתרון להסעת משפחה מורחבת (17 איש) בטיול ביוון. האם משהו מכיר והתנסה ויכול להמליץ על השכרת מיניבוס ביוון? אין לאף אחד מאיתנו רשיון לאוטובוס
כך שאני מניח שזה צריך להיות השכרת מיניבוס + נהג.
תודה!
להלן המלצתי, בהנחה שמדובר על יום שלם בוקר עד ערב ובהנחה שאתה עם רכב:
חניה ביוניון סקוור,
מעבר דרך כמה חניות דגל ( NIKE) באזור, בכיוון אל צ'יינה טאון, סיבוב של שעה או כמה שמתחשק וחזרה לרכב.
נסיעה לרחוב lombard המפורסם, המשך לכיוון ה רציפים. חניה ברציפים בחניון, סיור ברציפים, 2-3 שעות. שם גם אפשר לאכול. אם אתה אוכל לא כשר - מומלץ clam chowder בלחמניה בדוכן ברחוב (אני אוכל כשר, אז לא טעמתי, אבל אומרים שזה מאד טעים)
נסיעה לגולדן גייט ומעבר מעליו לצד השני. מיד לאחר מעבר הגשר, פניה שמאלה לכביש המוביל מערבה לתצפית יפה מעל סאן פרנסיסקו.
נסיעה חזרה לעיר, אפשר לעצור בג'יררדלי לאכול גלידה וקצת להסתובב, לא חובה.
נסיעה לטווין פיקס לתצפית נוספת על העיר וחזרה לוואלי.
מומלץ לנסוע דרך 280 שזו דרך הרבה יותר יפה מ 101.
המלצתי:
הגיעו לקראת הערב למלון בצד הארגנטיני, לכו למסעדה טובה עם מוזיקה חיה.
למחרת יום שלם בצד הארגנטיני, וביום השלישי את הצד הברזילאי עם טיסה בערב (בתקווה שיש)
את הצד הארגנטינאי כדאי לעשות יום שלם בלי לחץ של טיסה לפני או אחרי.
תבלו!
אכן יש נפילה חופשית מהמגדל של ווגאס, ובאחד המלונות (לא זוכר איזה) יש רכבת הרים מסביב למלון (גבוה)
הטרקטורונים הם במתחם סגור המיועד למטרה זו.
הראפטינג שדיברתי עליו הוא בצפון קליפורניה. לא ידוע לי על ראפטינג בגרנד קניון, אבל אני מניח שיש.