נסיעה מברילוצ`ה לסנטיאגו:Reלמה סאנטיאגו?
אם כ''כ חשוב לקנות בזול שכבר תיסע לפראגואי...
בריצינות.
הנסיעה לא עולה הרבה, אולי זה יוצא כמעט אותו דבר כמו לנסוע ישירות למנדוזה (שאני נסעתי מפוקון לסאנטיגו זה עלה לי 6000 פזו- משהו כמו 8 דולר (!). אבל אני לא בטוח שהיא תמצא שם את מה שהי
אם תפרט יותר יוכלו לענות:Reאני עשיתי את המעברים האלה ככה כמו שפירטת,
פרו - בוליביה
בוליביה - צ`ילה
צ`ילה - ארגנטינה
ארגנטינה - ברזיל
גבולות בסדר גמור אין בעיה ביניהם... רק תשמור על הדברים שלך טוב טוב שלא ישדדו אותך בגבולות
ברזיל ביולי-אוגוסט...:Reשלום מיטל
בחודשים אלו תוכלי לשהות בצפון היפהפה של ברזיל- ששם החודשים האלה מצויינים כיוון שהם לא גשומים
הבדלי הטמפרטורטת לא יהייו משמעותיים באיזורים כה טרופיים- וכן המחירים יהיו זולים יחסית
תעשי חיים
שינקין קופקבאנה
פשע בריו דה ז`נרו:Reאופיר,
חזרתי שבוע שעבר מברזיל, ולא הרגשתי שריו כ''כ מסוכנת... אפילו הסתובבתי לבד פעם..
מה שכן, צריך להיזהר ויש להסתובב עם אנשים נוספים ולשמור על התיקים... לפעמים זה פשוט עניין של מזל...
בהצלחה:-)
טורסים:Rethe national park ``tores del paine``is open all merz.
it is greit park to trak in, but the weter ther is chainging all the time.
it can chaing 5 time at one day.
if you go ther...
take food for 2-3 days more then you plant
be
החלפת כסף בריו:Reשלום לך
בשדה תעופה תחליף 50 דולר
בקופקבנה יש המון משרדי תיירות שהם גם מחליפים דולרים
כמו כן ברוב הבנקים יש כספומטיים שממילא אפשר להוציא רק כסף מקומי
טיול מהנה
מרץ בדרום אמריקה:Reפרו טובה בחודש מרץ, רק באזור החוף, בו אין כל כך הרבה מה לעשות הוואראז וקוסקו גשומות. אני ממליץ לרדת לפטגוניה או לבלות את הזמן בבואנוס איירס וקורדובה (וכמובן ברילוצ`ה אם יורדים דרומה) לאנדיות כדאי להיכנס מאוחר ככל האפשר- העונה הטובה מתחילה ביוני.
ויזה לברזיל:Reשלום לך!
מניסיון די עשיר בברזיל אין לך מה לדאוג כל זמן
שלא חרגת מעל 180יום בשנה או 90יום ברציפות ובמידה
וברצונך לדעת עוד פרטים אשמח להעביר לך את מה שאת
צריכה לדעת להשיג אותי בדואר אלקטרוני או בטלפון-
0031622717614 אמסטרדם הולנד או בברזיל -005585
קצת על ההבדל.יש הבדל מאוד מהותי, בארץ אתה עושה את כלל הדברים מתוך ידיעה שאי אפשר להפסיק לחיות והסיכוי נמוך ולא ברור בכלל!.
לקולומביה אתה טס במטרה לטייל ולהנות, שזה הרבה יותר מלחיות חיי יום יום. הסיכוי של אזרח במדינה זו להיחטף הוא גבוה ולאחר ההצלחה עם החטיפה של התיי
מה הסיפור?סע לדרום צ`ילה וארגנטינה, תגיע עד לאן שתרצה בדרום ( אושואייה, אל קלפטה...) קח טיסה לבואנוס איירס. תבלה קצת שם,, קח אוטובוס למפלי באיגווסו ומשם לאן שתרה בברזיל