קולומבייה!לגמרי לא כדאי לפספס את קולומביה-אבל אני חושבת שדווקא כדאי לשמור אותה ל''דובדבן שבקצפת''-בסוף כששכבר קצת עייפים-קולומבייה היא יותר טירוף מאשר טרקים ומוצ`ילות. לדעתי-בסוף-אחרי ברזיל-קחי שייט על האמזונס שאמור להיות מאוד מיוחד וכנסי לקולומבייה-תחזרי לארץ שזופ
לא לדאוג - מספיק זמןאני עשיתי בדיוק לפני שנה טיול מדהים של חודש וחצי (לצערי עקב אילוצים - הייתי מוכנה להשאר הרבה יותר)
מה שטיול כזה דורש ממך - להכין שעורי בית הרבה יותר טוב ממי שמטייל עם כל הזמן שבעולם. אם רק כשתגיע למקום תתחיל לחשוב מה אתה רוצה לראות - פשוט לא תספיק.
זה ל
כרטיס טיסה מקולומביה לארה``ב:ReHI! I KNOW THAT A TICKET FROM COLOMBIA COSTS AROUND 540 DOLLARS
I MET AN ISRAELI THAT GOT A GOOD DEAL TO NY IT WAS AROUND 350-400 DOLLARS.......
GOOD LUCK
האם מסוכן להגיע לונצואלה?:Reתראה בעיקרון קארקאס זו העיר הכי מסוכנת,ושאר המדינה ממש לא!!
בזמני (לפני נוב` האחרון), היו קצת בעיות בקארקאס אבל לא הורגשו בשאר המדינה.
שווה לברר במשרד החוץ, אם הבעיה רק בקאראקס אז בהחלט מומלץ לבקר בוונצואלה- תאמין לי שתהנה מדינה מדהימה!!!
מעוניין לקנות ספר אל ניניו:Reאל תקנה-זה כמו תעשייה בדרום אמריקה...כולם מצלמים אותו וזה עולה ממש זול.
נותנים להם את הספר והם מחזירים אותו מצולם וכרוך...
לא מדויק:Reתודה לכל העונים
משום מה הסוכנת שלי באיסתא טוענת שלא קיים לדרום אמריקה כזה כרטיס גמיש כלומר שברגע ששילמתי אנו נעול על מקום ההמראה. האם אתם יודעים על איזה שינוי שקרה?
שיעור בטופוגרפיהאל כיפה אפשר רק לעלות (מארבעה כיוונים). כשאי אפשר יותר לטפס ולא בגלל שהתעייפתם, אלא נגמר ההר- הגעתם לפסגה.
בואדי (=נחל, ערוץ) אפשר לרדת בכיוון אחד ולעלות בשלושה.
בשלוחה (=כתף) אפשר לרדת בשלושה כיוונים ולעלות באחד.
באוכף אפשר לעלות בשני כיוונים ולרדת בש
מה עלות של חודש בקולומביה:Reאני הייתי כמעט חודשיים בקולומביה, לקחתי 3 טיסות פנימיות (כולל סאן-אנדרס) סך כל השהיה עלתה בסביבות ה- 750$-800$.
מה שכן- אם את מתכננת להגיע לסאן-אנדרס אני יודעת ששהיה שם קצת יותר יקרה, לא יודעת בדיוק כמה כי שהיתי אצל משפחה שלי.. אבל בכל-זאת.. מקום חובה!!!
מחיר טיסה מלה פז ללימה?:Reהי ענת!
רעיון נוסף הוא לנסוע מלה פז לקוסקו שבפרו, יש אוטובוס ישיר ואם יתחשק לך תוכלי לעצור בקופהקבנה או בפונו שעל אגם טיטיקקה. כרטיס טיסה מקוסקו ללימה עולה בין 60 ל 70 דולר (בדוק מלפני פחות מחודש) וככה גם לא תפספסי את קוסקו המדהימה.
כרטיס צעיר של איסתא:Reלי יש כרטיס צעיר של איסתא ולחבר שלי כרטיס סטודנט של איסתא, אני יכולה להגיד לך שלא קיבלתי שום הנחות עם הכרטיס צעיר וחבר שלי היחידי שקיבל הנחה של 25$ בטרק של מאצ`ו פיצ`ו. לדעתי הכרטיס צעיר לא שווה. חזרתי לא מזמן מדרא''מ ובכל מקום שהצגתי אותו הם לא מכירים בכ
כלי נגינה מדרום אמריקה:Reאם עדיין לא נסעת ואתה רוצה כלי נגינה:
אני למשל קניתי בריימבאו( זה נמצא בכל מקום בדרום אמריקה במיוחד בברזיל), זה כלי נגינה בקאפוארה.
קניתי עוד כלי אבל לא יעזור כי שכחתי איך קוראים לו.
אבל שתגיע לשם מבטיחה שתמצא.
נ.ב בריימבאו בארץ יחסית יקר אני קניתי את