אתיופיה לתקופה ארוכה -עבודה:Reאני לא זוכרת את שם המלון אבל יש אזור באדיס בשל אולמפיה רוד שם יש מלונות ומסעדות ברמה טובה המחירים יותר מהרגיל אבל עדין זולים
צלילה עם כרישים:Reלוייתנים לא תראה.
יש כמה אתרים לצלילה עם כרישים.
הלבן - הכי מומלץ במוסל -ביי.
כרישי לימון הכי טוב באזור אום-קומאס שליד
דרבן וניתן גם לצלול באושינריום בקייפטאון
לאקווריום טורפים עם כרישים ועוד.
האם צריך ויזה כדי לטוס לקני:Re1.אני עשיתי ויזה דרך חברת הנסיעות,לאחר מכן שמעתי שבכל מקרה לוקחים ממני 50$ במעבר,הם זה נכון והאם מיותר לגמרי שעשיתי ויזה דרך חברת הנסיעות?
2.אני מתכננת נסיעה לקניה ל-3 שבועות בשילוב עם טיסה משם לזנזיבר לחופים:כמה כסף עלי להביא איתי לזמן זה ואיזה איזורים
מעבר גבול אוגנדה לטנזניה:Reעשיתי את זה לפני שש שנים(מאז הייתי עוד מספר פעמים באפריקה) ולמען האמת הטיפ היחידי שישי לי בנושא זה אלה עם את חובבת הרפתקאות קיצוניות ויש לך המון אבל המון זמן וסבלנות לא לעבור במעבר הגבול בין אוגנדה לטנזניה חוץ מזה שזה אחד האזורים היותר נגועים באידס במזרח
שאלה על זנזיבר בדצמבר:Reלא נעים, בכל זאת מנהל הפורום...
אבל יש מסז`ים בחופים, ואחלה,
לא הייתי בתאילנד אז אני מניחה רק שזה לא אותו דבר,
בכל אופן באוקטובר, שחזרהו עכשיו היו, יכול להיות שזה טרנד חדש בזנזיבר,
זמן בין ארושה לסרנגטי?הנסיעה בין ארושה לסרנגטי ארוכה ומתישה, ולכן כדאי לשהות לא פחות משני לילות בשמורה. חברות הספארי דואגות לכל (חוץ ממי שתייה, שקונים בדרך, אם אתם ישנים בקמפינג), שבכלל זה רכב+נהג/מדריך שלוקח אתכם מארושה אל השמורות ובחזרה.
השגת אזרחות מרוקאית:Reדודי שלום
הוצאת דרכון מרוקאי כרוכה ברבה ''סדע הראס'' כמו שאומרים
צריך לסוע למרוקו תהליך לוקח שבוע ברעך, אם יש לך קרובים במרוקו זה יקצר את התהליך בעיקרון אי אפשר לעשות את זה לבד אלא על ידי כל מיני קשרים במרוקו שמשלמים להם והם ומסרים זאת.
עוד שבועיים אני
זה בדיוק מה שצריך לחייגהמספר שציינת זה בדיוק מה שאתה צריך לחייג מטלפון בישראל.
00 זה כניסה לבינלאומי ישראל (אפשר גם 012 או 013 או כל חברה אחרת שמספקת שרותי חיוג בינלאומיים) 27 זה הקידומת של דרום אפריקה ו- 21 זה הקידומת של קיפטאון והשאר זה המספר של החברה שלך.
בהצלחה וד''ש לקיפ