האטה בתיירות?
-
הלונג ביי, ויאטנם. כ”כ יפה שאפשר לומר תודה למצלמות הדיגיטליות….
-
פוסט זה נמחק! -
ליקוי החמה שנת 2017באוגוסט 2017 בסיום טיולנו בקולורדו, המשכנו לפורטלנד. בשלבי התארגנות ללינות לפני הטיול, שהיה כמעט כולו קמפינג, הבחנו בבעיית לינה באחד הימים, ככה גיליתי שמתרחש באותו יום ליקוי חמה מלא, אירוע נדיר, ואנחנו נחצה במרכזו, איפה שרואים כמעט 100% מהליקוי, ונוהרים מכל העולם….
חוויות אסטרונומיות הן לא יעד מבחינתי, אבל אם אני כבר בסביבה, אני לא אוותר. כמו למשל גשם מטאורים שראינו פעם בשמורת ווטרטון…. אז אחרי שנמצאה לינה ללילה המדובר.. ורכישת משקפיים מתאימות לצפייה.. הנה מה שהמצלמה הפשוטה קלטה:

-
מראות מרהיבים יש במסלול הטונגרירו קרוסינג, באי הצפוני של ניו זילנד
-
-
בדיוק אתמול בלילה, דיברתי עם בעלי על המקומות אליהם הייתי טסה עכשיו- ככה- כמו שאני.
אין ספק שניו זילנד עומדת בראש הרשימה.
הקרוואן היה קטן אבל נוח, ואתרי הקמפינג ברובם הגדול היו -קסם, האנשים מסבירי פנים והנופים יפים שאין מילים.

-
sun bear ממלזיה. וזה לא מהטבע אלא מפרויקט הצלה של דובים ( שאכן משוחררים בסוף לג’ונגל)
-
כנסיית לה מרסד באנטיגואה גווטמאלה, גווטמאלה.עיירה המשופעת בכנסיות עתיקות בנות מאות שנים. העיר עצמה נוסדה במאה ה-16 כביאת המדינה, אבל עברה רעידת אדמה הרסנית ב 1773, שבעקבותיה הוזזה הבירה לאזור בטוח יותר, הוא היום גווטמאלה סיטי. חלק מהמבנים המפוארים שנהרסו שמורים בעיר כהריסות. חלק נבנו שוב. לה מרסד נבנתה במאה ה-18 על חורבות שני מנזרים שנחרבו ברעידות האדמה

-
עשית לי געגוע לאנטיגואה היפה …….
-
יש לי כוונות עוד להגיע. העיקר שנהיה בריאים ונתכנן תוכניות.. וגם העולם השלישי יקבל את חיסוניו... -
קופן רואינס, הונדורס. אתר מאיה מרשים.
-
מסלול SCT בבריטיש קולומביה, קנדה.מדובר במסלול חדש יחסית שניתן לעשותו ב-12 יום מלאים, או מקטעים, וחלק גם כטיולי יום. יש במסלול בקתות מאוד ספרטניות שאפשר לפרוש בהן מזרון ולישון את הלילה, אבל יש מקום רק ל-12 איש. המסלול לא ממש מטויל. עשינו שני חלקי מקטעים כטיולי יום, וכמעט לא ראינו אף אחד. זה גם מחוץ למסלול הטיול של התיירים, ליד העיירה Powel river

-
-
נראה בתמונות ממש יפה. -
אז הגענו ליום הבוחר, פשפשתי ולא מצאתי תמונת בחירות מאף מדינה..
אז הלכתי על הקונספט של סיבוב, כי הרי זה נהיה סיבובי בחירות אין סופיים
אז הנה הסיבוב שלי, אי שם מקנדה… למי שקורא את זה ביום הבחירות ורוצה להוסיף סיבובים משלו- בכבוד!

-
צילמת פיתולים, אבל זה מתאים בול למצבנו. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
אמנם לא סיבוב, אבל בהחלט מרגיש כמו רכבת הרים, בחירות אחרי בחירות והאיש הקטן חווה את כל המהמורות שהדרך

-
@nzvia1 אמר:
צפון אקוואדור – מחכים שהטרקטור יפנה את הסלעים
מהמפולת הקודמת.
האם גם אצלנו יצטרכו לפנות מפולות?????
תמונה ומצב דומה מהפיליפינים

ניקרגואה