תכנון טיול
-
מתכננים לטוס בע”ה לארה”ב.
גולת הכותרת – ניו יורק האהובה.
יש רצון לשלם את מיאמי – השאלה היא כמה ימים כדאי לשהות במיאמי? (ווהאם עדיף טיסה ישירה למיאמי ולאחר מכן לניו יורק או קודם לניו יורק, להתמקם מבחינת מזוודות ולאחר מכן מיאמי ולחזור שוב לניו יורק (נשמע לי מסורבל יותר).
כמו כן, יש איזה רצון לנסוע לאורלנדו ליוניברסל – העניין שהמחיר לכניסה נורא גבוה, האם זה שווה את זה?
(תהייה, אולי עדיף לוותר על מיאמי ולוס אנג’לס לוקחת?)בכל אופן, נורא מבולבלים וחייבים הכוונה

תמבחינת ימים: בסביבות ה-17 יום בערך.
תודות!
-
ועוד משהו: אם יש המלצות (מפורטות עדיף) על טיולים קצרים בסביבות ניו יורק (וושינגטון מומלץ? איימיש..? (מפלי הניאגרה היינו כבר)
-
היי
לא ברור לכמה זמן מתכננים לנסוע ואיזה תאריך
אני לא הייתי מתאמץ לנסוע למיאמי במיוחד – עוד עיר בארה”ב בלי ייחוד כלשהו – אבל זו דעתי
אם כבר משלב אותה עם נסיעה לקי ווסט ו/או נסיעה לאורלנדו וביקור בפארקים
אם זה בקיץ – צריך לקחת בחשבון את העניין מזג האוויר החם
לגבי כרטיס כניסה – לפי השאלה כנראה שלא הייתם בפארק דומה – כמובן תלוי בהעדפות שלכם – לדעתי שווה (גם היום בגילי היותר מופלג)
לגבי טיולים סביב ניו יורק – מצרף קישור לטיול זוגי שעשינו בניו יורק וסביבתה (בלי מפלי ניאגרה)
-
@Moria-r101 אמר:
מתכננים לטוס בע”ה לארה”ב.
גולת הכותרת – ניו יורק האהובה.
יש רצון לשלם את מיאמי – השאלה היא כמה ימים כדאי לשהות במיאמי? (ווהאם עדיף טיסה ישירה למיאמי ולאחר מכן לניו יורק או קודם לניו יורק, להתמקם מבחינת מזוודות ולאחר מכן מיאמי ולחזור שוב לניו יורק (נשמע לי מסורבל יותר).
ממה נובע הרצון לשלב אותה? כפי שנכתב כבר, אין בה שום ייחוד.
כמו כן, יש איזה רצון לנסוע לאורלנדו ליוניברסל – העניין שהמחיר לכניסה נורא גבוה, האם זה שווה את זה?
זהו פארק שעשועים מצוין, אם זה מה שאתם מחפשים הוא שווה את המחיר. אם אתם לא בטוחים, נסו להכנס לאתר, לחפש סרטונים, בלוגים וכו’ ולהתרשם.
(תהייה, אולי עדיף לוותר על מיאמי ולוס אנג’לס לוקחת?)לוס אנג’לס היא במערב, הגעה אליה ארוכה יותר, יקרה יותר ואם כבר מגיעים למערב אז יש המון דברים נוספים לראות ולעשות שם.
בכל אופן, נורא מבולבלים וחייבים הכוונה

יש המון בלוגים מעניינים על ארה”ב כאן באתר, שווה לכם לעיין בהם.
תמבחינת ימים: בסביבות ה-17 יום בערך.
זה לא מעט, אם תוותרו על ניו יורק אהובתכם שכנראה כבר ביקרתם, תוכלו לערוך טיול נחמד באזורים שלא הכרתם. גם אם אתם לא מוכנים לוותר, תוכלו לשלב יעדים מעניינים יותר ממיאמי. שוב – שווה לקרוא קצת יותר.
תודות!
-
שלום
רצוי להוסיף לנתונים את מועד הטיול?
ניתן להבין שניו יורק חשובה לכם למרות שכבר ביקרתם בה אז גם כאן
צריך לשמוע כמה ימים אתם מקציבים לה.
האם טיולים מחוץ לניו יורק הווה אומר חזרה בערב לעיר?
כפי שנאמר ע”י קודמתי יש שפע של חומר באתר הזה בבלוגים ובכתבות
וגם דיווחים ישירים בפורום
הנה עבודת איסוף חומר של עמיחי
ניו יורק למתקדמים ויציאות מניו יוק של טובה
https://www.lametayel.co.il/posts/pvgrom
הנה דוגמת ביקור בניו יורק ומסלול שלא חוזר כל יום לניו יורק של הגולש דור.ד
https://www.lametayel.co.il/posts/mppkpq
מוני