לינה כשעה מסלוניקי
-
הי כולם
נוחתים בסלוניקי בערך ב8 בערב. רוצים להתחיל לנסוע לכיוון כפרי הזגוריה , באזור השעה פלוס מינוס. יש המלצה על כפר/ עיירה על הדרך ללינה עד שעה מסלוניקי ( לא רוצים להכנס לעיר בשלב זה )?
תודה מראש
גלית
-
-
אדסה לא כל כך בכיוון של זגוריה. העייר המרכזית בכיוון שלכם במרחק המדובר היא Veria.
-
אם נוחתים בסביבות 20:00 יוצאים לדרך במקרה הטוב בסביבות 21:00 - גם אם ביקורת דרכונים יעילה עלול להיות תור בדלפק השכרת רכב, רוב החברות עושות הסעה למגרש חניה אחר (לא רחוק אבל הזמן מצטבר) וכו'.
לדעתי לא כדאי לתכנן נסיעה של שעה בערב/לילה. ממליצה לקחת מלון או דירה באזור קרוב לשדה תעופה ולצאת לדרך בבוקר.
אנחנו ישנו לפני שנתיים במלון golden star בעיירה perea והיה מצוין. בעיירה יש טיילת קטנה לאורך החוף עם הרבה טברנות שיתאימו לארוחת ערב
-
זה נכון מאוד. השדה לא ממש בתוך העיר, ולכן הרעיון העקרוני שהוצע נכון. עם רכב שכור אין מה להכנס לעיר. וגם לא לסוע בלילה לוריה.
לגבי המלון שהוצע, המלצה אישית תמיד טובה ממידע ברשת.

-
תודה רבה לכולם על ההמלצות אכן יותר רגוע ללון בקרבה.
אבדוק את המלון המומלץ.
וגם את העיירה של שעה .
האמת עם שלושה בנים גדולים עדיף להגיע בזמן לארוחת הערב:)